Cristiano Ronaldo
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
el se olvasom miket írtak eddig felesleges. Gondolom a szokásos megy a nagy csapatok ellen nem hoz semmit, öregszik már kifele megy. Nem fog annyi gólt lőni. Kb ezek szoktak menni minden évben. Egyszer majd csak szerencséje lesz valakinek és eltalálja mikor nem fog egy raklap gólt lőni.
Minden játékosnak van rosszabb időszaka. És idén elsősorban csapatként volt velünk baj. De ha jövőre megdönti a BL gólrekordját ollóz egy gólt a BL döntőben itt akkor is az fog menni, hogy kifele megy és nem fog annyi gólt lőni.

egy: a kiesés ellen szoktak küzdeni, nem pedig a kiesésért.numberone1 írta:De tenyleg...lehet, h kiesesert kuzdenenk?cart írta:Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...
kettő: sikerült megfogni a lényegét a szövegnek, amit csabi írt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
De tenyleg...lehet, h kiesesert kuzdenenk?cart írta:Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Mondjuk az csúnya világ lenne, ha CR nélkül még egy Granadát se tudna elverni a Real...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tehat akkor tenyleg zarjuk- es vessuk be a bernabeut....Csabi írta:
by the way...a kiscsapatoknak sokak által lenézzet góljairól annyit, hogy fogtok még sírni mint a kiscsikók, hogy jaj nincs aki eldöntse folyamatosan az espanyol meg granada elleni meccseket.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
három éve azt mondjátok hogy nem rúg már annyit nem rúg már annyit. sőt mikor a mu-ból idejött 6 éve, akkor is azt mondták páran, hogy olyan éve sose lesz. ez a spanyol bajnokság. a világ leggólerősebb játékosa. előre kell őt rakni konstans, ő legyen a befejező. lehet hogy jövőre nem rúg már 60 gólt, de az hétszentség, hogy (ha nem lesz sérült) 40 alatt akkor sem áll meg. (ami még így is jobb mint akármelyik csatáré a világon)
by the way...a kiscsapatoknak sokak által lenézzet góljairól annyit, hogy fogtok még sírni mint a kiscsikók, hogy jaj nincs aki eldöntse folyamatosan az espanyol meg granada elleni meccseket.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Döntsük el akkor hogy Ő micsoda.
Csatár vagy szélső?
Karim legyen kezdő,Ő csatár,tehát neki nem kell védekezésnél visszamennie.
Akkor viszont a másik,aki ebben az esetben Ronaldo az indulhat vissza DE, minőségi védekezés,nem a Bale féle kamu alibi.
Erre viszont tudjuk hogy nem lesz képes.
Hiába szarja a gólokat,egy erősebb csapat ellen megdől az egyensúly,és láthatjuk hogy csak lézeng a pályán.
Aztán,
-40 méterről kapura lövés
-csapkodás
-sértődés
-dobálja magát
-egy helybe cselezés
-de védekezésnél a kivetítőn nézi magát
Nem lesz már jobb,ezt föl kellene fogni.
Ő nem azért volt jó mert zseni,hanem mert elképesztően nagy akarata,genetikája,fizikuma van,de ez véges,és egyfajta folyamat elindult,ez már hónapok óta látszik rajta.
Mezőnyben nulla lett,ha ment a csapatnak akkor jól játszott,egyébként nem tudott különbség lenni.
Csatár vagy szélső?
Karim legyen kezdő,Ő csatár,tehát neki nem kell védekezésnél visszamennie.
Akkor viszont a másik,aki ebben az esetben Ronaldo az indulhat vissza DE, minőségi védekezés,nem a Bale féle kamu alibi.
Erre viszont tudjuk hogy nem lesz képes.
Hiába szarja a gólokat,egy erősebb csapat ellen megdől az egyensúly,és láthatjuk hogy csak lézeng a pályán.
Aztán,
-40 méterről kapura lövés
-csapkodás
-sértődés
-dobálja magát
-egy helybe cselezés
-de védekezésnél a kivetítőn nézi magát
Nem lesz már jobb,ezt föl kellene fogni.
Ő nem azért volt jó mert zseni,hanem mert elképesztően nagy akarata,genetikája,fizikuma van,de ez véges,és egyfajta folyamat elindult,ez már hónapok óta látszik rajta.
Mezőnyben nulla lett,ha ment a csapatnak akkor jól játszott,egyébként nem tudott különbség lenni.
Gratulálok akkor nekik.lesz még itt ronaldonak egy két jó éve,majd USA,ingyen persze.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én bármilyen furcsa lesz arra szavaztam, hogy nem szabadna eladni Cé-t, ki is fejtem a miértjét, amikor a csapatotok kontrafocit játszott, ott Cé és tudom fura lesz de Bale nagy fegyvertény, nézzétek meg ott van a Bayernél Robben és Ribery, a Jupp féle stílusban ők ketten voltak a kulcsa mindennek, nem úgy mint a mostani Tiki-takában.. Ha esetleg Perezék úgy igazolnának, hogy középre 1 nagyon jó ütköző/szervező játékost hoznának, gondolok ez alatt pl Verattira, aki a védelem és a kp között helyezkedne, a kp-a közepén Modric és Kroos , Cé és Bale hátrébb tolva jobban a kp-ra, hogy lendületből tudják bontani a védelmet, többet lennének benne a csapatjátékban, és védekezésben is több szerep jutna nekik, előre pedig Benzema mellé egy olyan valaki aki klasszikus 9es. Tehát egy 4-1-4-1 felállással, ebben az aspektusban lenne értelme pl 1 Reus/Hazard igazolásnak, mert a 2 szélen ők is baromi jók és akkor lehetne rotálni sokkal jobban és nem arról szólna a fáma, hogy BBC, ha pedig változtatni kéne a felálláson, mert támadóbbnak kell lenni, abban az esetben Veratti, szűrő posztja helyett érkezhetne, James/Isco TKP-ba, ezzel a rendszerrel tavaszra is fitt lenne a csapat és meglenne a lehetősége Carlonak, hogy belenyúljon a meccsbe. Persze ez csak az én elképzelésem, mert a csapat magja az bitang erős, ezzel párosulva pedig, én minden esélyt látok egy triplázásra.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk nem teljesen jó ez a névsor, mert R9-et pénzért adtuk el, mégha csak csekély összegért is 8-10 millió euróra emlékszek, Zidane meg innen vonult vissza. De amúgy magával a kijelentéssel egyet értek, Ikert is biztos ingyen fogja engedni Perez (ha elengedi) viszont azt is figyelembe kell venni, hogy ezek mind kifelé menő játékosok voltak (Figo 33, RC 34, Raúl 33, Guti 34), míg CR-ben (most 30 éves) még mindig bennevan 1-2 év a legmagasabb szinten. Botorság lenne ingyen elengedni, mikor komoly pénzeket adna érte jópár klub, hogy ilyen játékosa legyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem nagyon szokott a madrid a nagy ikonokból pénzt "csinálni", látni......figo,zidane,ronaldo,RC,raul,guti majd idén ha megy iker....nem igazán a pénz volt ezekben az esetekben a mérvadó. engedékeny a madrid ezekkel szemben, lesz még itt ronaldonak egy két jó éve,majd USA,ingyen persze.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Cr a legnagyobb sportember a szememben a jelen korban(nem azt mondom feltetlenül a legjobb jatekos,de az első 2ben ott van:).Hihetetlen mennyit tesz bele munkában és fejben minden egyes nap.Sportolóként tudom ez milyen nehéz,minden nap megtalalni a hajtóerőt,hogy 100%ban motivalt legyél.Néha igaz túlgörcsöli,és ebben a,sportban(is) ez ártalmas,de szerintem ezt az embert még nagyon korai leírni.Sérült volt tavalyi év végén,a vbn is,nem tudta kipihenni,mégis milyen szezont hozott össze,mégha felemásan is.Ősszel nagyon jól játszott a csapatmunkát tekintve is(aki emlékszik)mostanra elfogyott az ereje igaz.Nem látom biztosan ,hogy lehetne pótolni és jobban játszanánk nélküle,én inkább azt mondom hogy nem,erről focihoz jobban értő embereket lehetne megkérdezni mint R.M.C.F.
De egy kérdőjelet mindenesetre oda teszek.:)Egyetlen dologtól azért tartok,hogy hajszolja messit ebben az aranylabdázásban és ha megnyeri a barcelona a blt,minden bizonnyal megkapja az 5.t,nem tudom ez milyen hatással lenne rá,mert ez az ember tényleg azért küzd,hogy elismerten a legnagyobb legyen.(Nálam már az a fentebb leirtak miatt noha nekem is Ronaldo09 volt a kedvencem)
Én szurkolok neki, Vamos Cr!
De egy kérdőjelet mindenesetre oda teszek.:)Egyetlen dologtól azért tartok,hogy hajszolja messit ebben az aranylabdázásban és ha megnyeri a barcelona a blt,minden bizonnyal megkapja az 5.t,nem tudom ez milyen hatással lenne rá,mert ez az ember tényleg azért küzd,hogy elismerten a legnagyobb legyen.(Nálam már az a fentebb leirtak miatt noha nekem is Ronaldo09 volt a kedvencem)
Én szurkolok neki, Vamos Cr!
ffp szempontból annyi részre oszlik meg az átigazolási díj hány évre aláírt az ember
- h3x0r
Ezzel csak az a baj, hogy valakibol penzt is kell csinalni. Danilo (31.5M) es Asensio (3.9M) leigazolasaval mar el is koltottuk az idei profitunk nagy reszet. Ha DeGea, Pogba, Verratti nevekben gondolkodunk, akkor kell egy aldozat. Igy volt ez tavaly (DM = James) meg tavalyelott (Higu + Ozil = Bale) is.dzsi91 írta:Ebben szerintem felesleges gondolkozni, nem fog elmenni. Meg kell találni azt a rendszert amiben belőle is kitudjuk hozni a maximumot.De hogy idén nyáron nem fog távozni abban nagy összegben mernék fogadni.Babinho írta:Balenak kell mennie.
A BBC csak egy sokkal biztosabb középpályával lenne életképes.
Kroos-James-Isco? Nem is tudom hogy gondolta Carlo. Sorra kaptuk emiatt a kp miatt a gólokat. A támadókkal pedig a hátul lévő bizonytalanság miatt nem volt meg a kontakt.
Verratti-Kroos-Modric az oké. De ezt is hatékonyabbnak gondolnám, ha Ronaldo és Benzema mellett Isco/James van.(4-4-2)
Vagy maradhat a BBC, de akkor meg Kroos-Modric-Pogba kell. El kell dönteni mit akarunk játszani és kivel.(4-3-3)
A kettő taktika nem fog menni. Most modric sérült meg akkor 4-3-3. Most Benya vagy Bale akkor 4-4-2. Ha meg mindenki egészséges akkor 60 percig 4-3-3. Aztán majd döntünk. Ez nem koncepció.
Kroos-James-Isco? Nem is tudom hogy gondolta Carlo. Sorra kaptuk emiatt a kp miatt a gólokat. A támadókkal pedig a hátul lévő bizonytalanság miatt nem volt meg a kontakt.
Verratti-Kroos-Modric az oké. De ezt is hatékonyabbnak gondolnám, ha Ronaldo és Benzema mellett Isco/James van.(4-4-2)
Vagy maradhat a BBC, de akkor meg Kroos-Modric-Pogba kell. El kell dönteni mit akarunk játszani és kivel.(4-3-3)
A kettő taktika nem fog menni. Most modric sérült meg akkor 4-3-3. Most Benya vagy Bale akkor 4-4-2. Ha meg mindenki egészséges akkor 60 percig 4-3-3. Aztán majd döntünk. Ez nem koncepció.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meg lehetne oldani szerintem CR hiányát csak ahhoz Perez és Ancelotti is kevés lesz. Új koncepció és felfogás kell, teljesen más taktika. Ancelottit még simán el lehet küldeni de Perez még sokáig itt rontja a levegőt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ebben szerintem felesleges gondolkozni, nem fog elmenni. Meg kell találni azt a rendszert amiben belőle is kitudjuk hozni a maximumot.De hogy idén nyáron nem fog távozni abban nagy összegben mernék fogadni.Talán még 1 ilyen szar évet nem képes hozni(mondjuk ezt mondtam egész szezonban,hogy tavaszra csak jobb leszBabinho írta:
Balenak kell mennie.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hülyék lennénk eladni. A legnagyobb értékünk még mindig szakmailag és businesst tekintve is.
Egyszerűen ki kell pihentetni a nyáron, Madrid összes prostiját ráküldeni és napoztatni agyba főbe.
Mentálisan és fizikálisan rendbe hozni és új célt adni neki.
Taktikai szempontból új feladatot adni neki. Egyedülit. Befejezésben illetve a 16-os előterébe/sarkán még mindig a világ legjobbja és a keretben sem veszi el senkitől a helyet abban a zónában. Be kell biztosítani a mögötte lévő területet, ami Di mariával kiveszett, Isco pedig nem tudta hozni. Benzemával és Jamessel nagyon érzik egymást, elől erre kell alapozni, meg 1-2 új emberre illetve, hogy Isco posztját megtaláljuk (mert ez az idei sem neki sem a csapatnak nem volt jó, illetve nem itt jön ki belőle a legtöbb)
Balenak kell mennie.
Egyszerűen ki kell pihentetni a nyáron, Madrid összes prostiját ráküldeni és napoztatni agyba főbe.
Mentálisan és fizikálisan rendbe hozni és új célt adni neki.
Taktikai szempontból új feladatot adni neki. Egyedülit. Befejezésben illetve a 16-os előterébe/sarkán még mindig a világ legjobbja és a keretben sem veszi el senkitől a helyet abban a zónában. Be kell biztosítani a mögötte lévő területet, ami Di mariával kiveszett, Isco pedig nem tudta hozni. Benzemával és Jamessel nagyon érzik egymást, elől erre kell alapozni, meg 1-2 új emberre illetve, hogy Isco posztját megtaláljuk (mert ez az idei sem neki sem a csapatnak nem volt jó, illetve nem itt jön ki belőle a legtöbb)
Balenak kell mennie.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Idén semmiképp nem adnám el. Menjen nyaralni, szedjen fel egy bigét, kúrálja ki a térdét, aztán ősztől csapjon a lovak közé. CR-Bale kombót amúgy sem adnánk el egy nyáron, az meg nem kérdés, hogy idén kinek kell távozni kettejük közül. Egy év múlva aztán visszatérhetünk a kérdésre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most mit írjak? Leírtam már. Én az eladására szavaztam, kifejtettem, hogy miért.sztem normálisan megkérdeztem független a tegnap este óta tartó beszélgetéstől, egy szót vártam, de ha ezt egyszerűbb volt leírni akkor oké.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Bale szerintem nem vállalná be. Jó lenne, de túl nagy hozzá az egója. Azt hiszi, hogy ő egy sztár, vagy hogy képes az lenni ebben a csapatban, csak sajnos 6-7 ügyesebb játékos is van... ő meg azt hiszi, hogy meg tudja csinálni, amit ők... ha visszaállna arra a játékra amit ő jól tud, és visszaállna arra a felfogásra, hozzáállásra, ami őt sikeressé tette, akkor jó lenne. De ő egy új CR akar lenni, vagy nem tom.És mi lenne ha Bale visszakerülne eredeti posztjára, balszélre Cr meg felmenne csatárba Benzema mellé, James is ki kerülne jobb szélre ami az eredeti posztja(vagy nem?)... elég sok problémát oldanánk meg egy csapásra.