Mondjuk szerintem ez a keret nagy dolgokra lenne hivatott a hibáival együtt is.Magától a Real Madridtól, mint jelenségtől soha.
Ettől a kerettől és vezetőségtől? Igen
Csak kéne egy normális elnök,edző,orvosi stáb.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 4., péntek 16:13
Mondjuk szerintem ez a keret nagy dolgokra lenne hivatott a hibáival együtt is.Magától a Real Madridtól, mint jelenségtől soha.
Ettől a kerettől és vezetőségtől? Igen
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 4., péntek 16:11
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 4., péntek 16:03
De most van konkrétan olyan ember a fórumon,aki felhagyott a csapatnak való szurkolással az elmúlt hónapok eseményei miatt,vagy hogy érted ezt?Elfordultam a csapattol?Nem,nem soha...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. december 4., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 4., péntek 14:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 4., péntek 14:46
Vegyuk ezt kettè.Faust írta:Szerintem emg azzal nincs rendben valami, akinek minden szart le lehet nyomni a torkán, mégis ott ül minden héten a tv előtt. Oszt akkó most?

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 4., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 4., péntek 14:34
Nem idegesít nyugi,csak azt hittem titeket idegesít,hogy néhányan más véleményen vagyunkMi ezzel a baj?
Az nekem eszembe se jutott hogy odegesit tèged egy másfajta vèlemèny ami más mint a tièd
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 4., péntek 14:25
Mi ezzel a baj?Véleménye pedig hagy legyen már mindenkinek

HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 4., péntek 13:40
szerintem itt a nagy többség úgy van vele,hogy nem szimpatizál annyira a csapattal,mert olyan színtelen szagtalan az egész,ami nagyrészt a vezetőségnek köszönhető.Arról sincs szó,h nem nézek Real meccset,hanem az van,mint pl az El Clasicó előtt is volt,hogy nem hoz lázba engem meg még jó pár embert a csapat,mint régen.Véleménye pedig hagy legyen már mindenkinek.Szó sincs arról,hogy nem szurkolok továbbra is ennek a csapatnak,az pedig még véletlenül se fog megtörténni,hogy egy másiknak szurkoljak.Egyszerűen nem tudok egyetérteni a vezetőség döntéseivel egyáltalán,plusz egy-két játékos viselkedésével sem.Ez olyan nagy baj?Ettől vagyok divat?Na mondom ez az én véleményem,de szerintem a többség is hasonló véleményen vanigenis magukra vehetik nagyon sokan, mert amiket olvastam itt az elmúlt egy hónapban, hogy így nem néznek idén több real meccset, úgy nem ülnek le a tv elé amíg benitez az edző, na meg az alpári szidások a vezetőség felé.. inkább nem illetném semmi féle jelzővel ezeket a személyeket, de valami nincs rendben náluk az biztos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 4., péntek 12:52
Nem fanatizmus.Egyszeruen rèsze az èletuknek.Akár milyen èppen a csapat.Azért az effajta fanatizmust is erős túlzásnak tartom.

HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. december 4., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 4., péntek 11:34
Jajajaja,így értem..és jogos is.CS0ki írta:
Nem a keret minőségével van a gond, amin én változtatnék, ahhoz meg piacképes játékosokat kéne eladni. Szóval a keret megváltoztatásáhoznem kellenek komoly összegek, tehát ez nem lehet "kifogás". Az edzőváltás, egyelnök választás meg nem kerül olyan sokba...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 4., péntek 11:27
Nem a keret minőségével van a gond, amin én változtatnék, ahhoz meg piacképes játékosokat kéne eladni. Szóval a keret megváltoztatásáhoznem kellenek komoly összegek, tehát ez nem lehet "kifogás". Az edzőváltás, egyelnök választás meg nem kerül olyan sokba...Ezt nem értem,én pont fordítva gondolom,mire gondolsz itt?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 4., péntek 11:08
Ezt nem értem,én pont fordítva gondolom,mire gondolsz itt?CS0ki írta: Akkor iszonyú pénzek kellettek ahhoz, hogy újra versenyképes legyen a keret, most ez sokkal olcsóbban megoldható...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 4., péntek 11:02
Azért szerintem az lényeges különbség, hogy akkor elég szerencsétlen játékosok is voltak a csapatban bőven. Most a keret simán top 3, még egy szar edzővel is megverhetünk kb akárkit, ha éppen van kedvük játszani. Akkor iszonyú pénzek kellettek ahhoz, hogy újra versenyképes legyen a keret, most ez sokkal olcsóbban megoldható...Én amúgy azt érzem, mint 2010 előtt, jó csapat vagyunk, de a komolyabb ellenfeleknek megint le fogunk feküdni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 4., péntek 10:48
Én abból a szempontból gondolom ezt a legrosszabbnak, hogyrealistahuni írta:Ha valóban 2002 óta vagy drukker akkor te is tudod, hogy bőven volt rosszabb a mostaninál.Átéltem már durva dolgokat 2002 óta, de ez az év mindent visz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 4., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 4., péntek 10:40
Ha valóban 2002 óta vagy drukker akkor te is tudod, hogy bőven volt rosszabb a mostaninál.Átéltem már durva dolgokat 2002 óta, de ez az év mindent visz.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 4., péntek 10:38
Azért az effajta fanatizmust is erős túlzásnak tartom.morientes írta:Csak èrzèkeltetni akartam,hogy arrafelè sok embernek a foci,a Real Madrid vallás,rengeteg ember èlete forog ekkorul,meghatározo,átjárja oket nap mint nap.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Oviedo
Real Madrid
Estadio Carlos Tartiere
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem