Politika
Re: Politika
Pontosan. Olyan ez a nep, amilyen a “rendszervaltas” volt.
- BlancoMark
Ebben az orszagban minden a penzrol szol, nincsenek elvek.
Nem veletlen, hogy a sok sulyos botrany meg sem erintette a kormany nepszeruseget, csak a gazdasagi valsag es az inflacio volt erre kepes. Megkockaztatom, hogy ha a kegyelmi botrany nem a valsag kozepen tortenik semmi nem lett volna belole. Mint ahogy Kaletabol sem lett semmi.
Nem veletlen, hogy a sok sulyos botrany meg sem erintette a kormany nepszeruseget, csak a gazdasagi valsag es az inflacio volt erre kepes. Megkockaztatom, hogy ha a kegyelmi botrany nem a valsag kozepen tortenik semmi nem lett volna belole. Mint ahogy Kaletabol sem lett semmi.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
én is csak kínomba röhögök....zsuninnyo írta:Hat ez valami egeszen szanalmas.realfan írta:
még ha ő lenne a lagnagyobb baj![]()
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak![]()
![]()
![]()
![]()
hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra
![]()
meg még fájóbb, hogy több ismerősöm csatlkozott a projektekhez, mert jó pénz, mikor full nem fideszesek és nem is 1-es IQ-val rendelkező emberek, olyan is, aki amúgy Ő hazájuk tagja...
Hat ez valami egeszen szanalmas.realfan írta:még ha ő lenne a lagnagyobb bajPipita írta:
Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?![]()
![]()
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak![]()
![]()
![]()
![]()
hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
még ha ő lenne a lagnagyobb bajPipita írta:Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?realfan írta:
mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....![]()

2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?realfan írta:mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....'shutterisland írta:
na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.![]()

-
ezen felül Vízivárosban még megjelent 200, eddig ott ismeretlen szavazó is, természetesen fideszes érzelműek....'shutterisland írta:na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.![]()
Venezuelaiak egyébként már korábban is éltek ott, viszonylag nagyobb számban, természetesen fidesz érzelműekként érkeztek már az időközire

mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Segítséget kérnék, hátha valaki tud.
Párom EU állampolgár, rendelkezik magyar lakcímmel.
Szeretne szavazni az EU parlamenti választáson június 9-én, megteheti ezt?
Ha igen, arra is van lehetősége, hogy itthon a saját lengyel pártjaira szavazzon? vagy ennek már lejárt a határideje?
Párom EU állampolgár, rendelkezik magyar lakcímmel.
Szeretne szavazni az EU parlamenti választáson június 9-én, megteheti ezt?
Ha igen, arra is van lehetősége, hogy itthon a saját lengyel pártjaira szavazzon? vagy ennek már lejárt a határideje?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert alomnak nem mondanam, nyilvan realisabb egy 45 mint egy 35 de a 30 es 50 kozotti skalan barmi lehet.CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
ossze-vissza merik oket, szakertok tanacstalanok, kozben naponta van valami tortenes.
illetve az is nagy kerdes, hogy a "normalisak" (

ha tenyleg az jon be, amit te varsz, akkor az azt sugallja, hogy a helyzet meg annal is borzasztobb, mint amilyennek tunik.
ps : most is egerben brutal, ami van, ezt persze nehez szavazatokra is valtani, de ilyen alapja sem az osszefogasnak sem anno a jobbiknak nem volt.
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az elmult valasztasok alapjan siman meg lenne hekkelve, ha latnak a szamolasnal, hogy szarban van a palacsinta.
mindenutt fideszes, ner-es nyomorult ül poziban.
korabban is rengeteg visszaeles volt mar, semmi nem lett belole nyilvan.
csak 2/3.
mindenutt fideszes, ner-es nyomorult ül poziban.
korabban is rengeteg visszaeles volt mar, semmi nem lett belole nyilvan.
csak 2/3.
thereisonly1ronaldo
Én félek megint túl nagy a buborék, hiába az a nagy embertömeg akit megmozgat.
- csababarca
És azt sem tudhatjuk, hogy hány bizonytalan megy be a fülkébe, és végül a fideszre húzza:)RealVazquez írta:
Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
Én kívánom legyen úgy, ahogy Ti mondjátok, és bárcsak tévednék.
De nem látom a nagy fidesz bezuhanást magam előtt. (ez nálam az lenne ha a szavazatok 40%-át nem viszik el. Ha az alatt maradnak akkor megdöbbennék, és boldog lennék)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk azt is hozza kell tennem, hogy a fidesz megalapitasa ota nem volt olyan, hogy fidesz tagok megszabadulnak a tagsagi kartyajuktol. Tegnap talalkoztam egy regi ismerosommel, egesz csalad fideszes volt, mostanra azonban mar ok is valtoztatni akarnak: apa es gyermekei MP oldalara alltak, anyuka meg kitart, de mar o is bizonytalan. Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.csababarca írta:Jah, nekem nem.Donát írta:
De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.

-
ilyen fizu mellett, persze hogy sokan jelentkeztek, csak egyik sem túl meggyőzőRealVazquez írta:Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.Caraway írta:
Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed!nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben![]()

- csababarca
Jah, nekem nem.Donát írta:
De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.Caraway írta:Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?RealVazquez írta:
Nem igy mukodik, mint a fidesznel vagy a dk-nal szokas. Viszont, hogy jo hirrel is szolgaljak, a Tisza part nyitott az uj arcokra, akik tenni is szeretnenek a hazajukert.![]()
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed!nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben