A Surdát,ki ismeri innen?

HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 24., csütörtök 0:08
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 23., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 17., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. szeptember 16., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 16., szerda 8:32
Jo, de te az 1/10-es Uwe Fos.. akarom mondani.. Uwe Boll filmeket is elvezettel nezed.Remy írta:Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 15., kedd 18:29
Rosszul voltam már akkor tőlük, amikor felbukkantak először. Mi vicces azokban a kis szarokban, ezt én valamiért nem értem.Anthony írta:Még a Minions se volt vicces
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 15., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 15., kedd 16:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 15., kedd 16:00
Hát ez már egy ideje ilyen sajnos...a jelenkori vígjátékok nekem a vicces helyett inkább cikinek érződnek. Van most ez a Vakáció...ha már moziban dolgozok, és este semmi dolgom nem volt beültem...hát komolyan, a legtöbb viccesnek szánt jelentnél rosszul éreztem magam, semmi vicces nem volt bennük, itt-ott pár jó poén és kész. Ha valakinek ilyen családja lenne akkor vagy őt, vagy a család többi tagját érte volna már egy szomorú balesetRealista24 írta:Kész katasztrófa
A címében a véleményem róla. 2015-ben egy vígjáték legfőbb erénye a káromkodás és a sex körül forgó poénok. Zseniális.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 15., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 15:31
Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
![]()
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 15., kedd 15:24
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 15., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 15., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 12:25
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10), a moziban nagyon jól szórakoztam rajta. Pont oda illő alkotás volt.Realista24 írta:Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:08
Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:01
Az a pénz így is úgy is kidobott pénz, ha a film szar, nem? Akkor legalább az időt megspórolom, minimalizálva ezzel a veszteséget. De nem várom, hogy megértsd, mert ebben a témában a véleményed több, mint nem normális. rosszindulat nélkül írom.Jó, csak a filmből kapsz egy kóstolót, mielőtt megkapnád az egészet. Így azért nagyjából lehet számítani arra, hogy mit kapsz. De hát végül is mindegy... ha van valakinek arra 1-2-3k-ja, hogy csak úgy kivágja az ablakon, akkor ok. Magán ügy. Ettől függetlenül én sose tennék ilyet.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem