Sajnos simán megfordíthatják.. van idő bőven. De legalább fáradnak hétvégére.Kercsó írta: Eric Garcia![]()

Európa Liga
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: Európa Liga
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Eric Garcia

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Nkunku ma is jól teljesített, nem tudom itt a fórumon felvetődött-e az ő megszerzése esetleg. Twitteren kizárólag PSG visszatéréses híreket láttam az elmúlt hetekben-hónapokban, pedig azt kell mondjam engem nagyon meggyőzött a játéka az idei szezonban. Rengeteg Lipcse meccsbe legalább belenéztem kifejezetten Dominik miatt, aztán Nkunku miatt maradtam is. Technikában szerintem legfelső polc, gyors és a játékintelligenciája is remek, egyedüli hibának én az időnkénti önzőségét látom, de az igazság hogy ennyi gól mögé bőven elfér ez neki, legtöbbször be is jön hogy sokat vállal. Ha jól emlékszem PSGben box to box volt, többnyire csereként vagy rotációs játékosként, idén vagy CAM vagy csatár, de nagyon szép szintlépést produkált, és szerintem nem csak a számokban.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igaz igaz, még trollkodásból sem érne meg.Berti írta:Kétlem, hogy a két csapat szurkolóin kívül bárkit is érdekelne a meccshalamadrid írta:
Úgy érted, hogy "frankfurti" szurkolók?![]()
![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Kétlem, hogy a két csapat szurkolóin kívül bárkit is érdekelne a meccshalamadrid írta:Úgy érted, hogy "frankfurti" szurkolók?realistahuni írta: 30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve.![]()
![]()

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A nagy spanyol csapatok meccseit tisztességgel megnéztem, ezt most akkor köszönöm kihagyom.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Úgy érted, hogy "frankfurti" szurkolók?realistahuni írta: 30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve.![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
30.000 frankfurti szurkoló megy ma katalánékhoz, elvileg mind fehérbe lesznek öltözve.

Valószínűleg a visszajátszást, és - teljesen jogosan - visszafújta a tizit.zsírosdeszka írta: Egyébként itt nem tudom, mit nézett a bíró. Valakinek van ötlete?
https://youtu.be/ELnGCcMqqaU
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyébként itt nem tudom, mit nézett a bíró. Valakinek van ötlete?
Kis cukik, így legalább az elmúlt 6 BL döntőből 5-t elbuktak.Realista24 írta:Mondjuk talán Alba volt aki azt nyilatkozta, hogy a Realt megverni olyan mint BL döntőt nyerni.Donát írta:
Nem szó szerint. Idézni meg nem lehet a túloldalról. De mind a 2 oldalon megvannak az ilyen szélsőségesen elvakult vélemények. Itt is, ott is. Amúgy tudom magamról, hogy én is brutálisan elvakukt vagyok a csapatom irányába, itt a fórumon cenzúrázom magam, élőszóban a saját mikroközegemben sokkal rosszabb vagyok.Én elengedem, bele se kellett volna kezdenem.
Szóval még csak Eurobarcara sem kell felmenni.

Ha már máshogy nem tudnak BL döntőzni pár éve. Sőt igazából valamennyire tényezők lenni a BL-ben, konkrétan a legnagyobb verésekért jártak oda az elmúlt években.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mondjuk te foglalkozol velem, meg ezzel a témával. Te offolod a topikot. Ha nem akarsz, nem reagálsz. Te tartod fenn ezt a témát még mindig. Lapozz, ha akarsz. De, mondtak olyat. Meg, hogy a Chelsea milyen szar. A BL címvédő.davi10 írta:Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.Donát írta: Távol álljon tőlem, hogy zsd-t védjem, nem is kívánok ebbe a vitába beleszállni, de ezeket, amiket írt én az eurobarcán láttam. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindanyiuknak ez a véleménye, de megjelentek ezek a gondolatok. Persze ilyenekből általánosítani butaság.
Lásd feljebb. De ha visszatérő vendég vagy, akkor egyértelműen láthatod, hogy kb. összesen nincs annyi veletek foglalkozó hsz, mint amennyit csak te produkálsz itt.zsírosdeszka írta:
Ha szétnézel "otthon", megtalálod ezeket mind. Pepitában. Természetesen élvezem, hogy nem csütörtök este kapcsolom be a TV-t.
Ez nyilván felvet még pár érdekes kérdést, egyáltalán minek jársz oda, ha ennyire idegesít? miért adod elő más oldalakon lévő dolgokat úgy, mint "ezt kell hallgatni"? És egyáltalán miért érzed úgy, hogy ezekkel tele kell fröcsögnöd a saját csapatod fórumát?
Mindegy, így is szétoffoltuk a topicot, részemről lezártam, de mindenféle rosszindulat nélkül mondom, szerintem neked se tesz jót, ha ennyire házhoz mész azért, hogy felidegesítsd magad. Vagy ha meg is teszed, szerintem bőven megtarthatod magadnak, mert szerintem másoknak is unalmas a közvetítésed.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk talán Alba volt aki azt nyilatkozta, hogy a Realt megverni olyan mint BL döntőt nyerni.Donát írta:Nem szó szerint. Idézni meg nem lehet a túloldalról. De mind a 2 oldalon megvannak az ilyen szélsőségesen elvakult vélemények. Itt is, ott is. Amúgy tudom magamról, hogy én is brutálisan elvakukt vagyok a csapatom irányába, itt a fórumon cenzúrázom magam, élőszóban a saját mikroközegemben sokkal rosszabb vagyok.davi10 írta: Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.Én elengedem, bele se kellett volna kezdenem.
Szóval még csak Eurobarcara sem kell felmenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem szó szerint. Idézni meg nem lehet a túloldalról. De mind a 2 oldalon megvannak az ilyen szélsőségesen elvakult vélemények. Itt is, ott is. Amúgy tudom magamról, hogy én is brutálisan elvakukt vagyok a csapatom irányába, itt a fórumon cenzúrázom magam, élőszóban a saját mikroközegemben sokkal rosszabb vagyok.davi10 írta: Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.

Én szerettem régen oda is járni, de manapság 0 aktivitás. Nem jöttek rá hogy az OFF meg a Politika topik élteti a fórumot

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Olyan baromságokat, hogy egy Real elleni győzelem többet ér, mint 3 BL, meg hogy a Frankfurt jobb csapat, mint a Chelsea ilyeneket biztosan nem.Donát írta: Távol álljon tőlem, hogy zsd-t védjem, nem is kívánok ebbe a vitába beleszállni, de ezeket, amiket írt én az eurobarcán láttam. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindanyiuknak ez a véleménye, de megjelentek ezek a gondolatok. Persze ilyenekből általánosítani butaság.
Lásd feljebb. De ha visszatérő vendég vagy, akkor egyértelműen láthatod, hogy kb. összesen nincs annyi veletek foglalkozó hsz, mint amennyit csak te produkálsz itt.zsírosdeszka írta:
Ha szétnézel "otthon", megtalálod ezeket mind. Pepitában. Természetesen élvezem, hogy nem csütörtök este kapcsolom be a TV-t.
Ez nyilván felvet még pár érdekes kérdést, egyáltalán minek jársz oda, ha ennyire idegesít? miért adod elő más oldalakon lévő dolgokat úgy, mint "ezt kell hallgatni"? És egyáltalán miért érzed úgy, hogy ezekkel tele kell fröcsögnöd a saját csapatod fórumát?
Mindegy, így is szétoffoltuk a topicot, részemről lezártam, de mindenféle rosszindulat nélkül mondom, szerintem neked se tesz jót, ha ennyire házhoz mész azért, hogy felidegesítsd magad. Vagy ha meg is teszed, szerintem bőven megtarthatod magadnak, mert szerintem másoknak is unalmas a közvetítésed.
-
Persze, tök igaz, de az ismert körülmények miatt nem azonos súlyú a kettő.ANDS írta: Ahogy kikapni hazai pályán a barcatól is az volt- azzal a mutatott játékkal...
-
Sierra, Dzsi, szerintem ti elbeszéltek egymás mellett. Persze, hogy ébgekiálltó szégyen kiesni a BL csoportkörből, és persze hogy dicsőség megnyerni az EL-t, még ha nem is sokkal nagyobb, mint egy spanyol kupát. A barcának ilyen szezonja van, kétarcú pokolból ha nem is a mennyországba, de valahol jogos ha a szurkolóik ezt érzik. A drukker az ilyen, ebben nem látok semmi rosszat, én is ilyen vagyok a túloldalon, talán annyi különbséggel, hogy valamennyire igyekszem átgondolni mit írok. De az érzéseimet megélem, azokat nem irányítom. Visszatérve a Barcára majd jövőre szembejön nekik a valóság, akkor mérettetik meg igazán Xavi, amikor minden egyes bajnoki meccsnek tétje lesz az arany szempontjából, amikor a Real Madridnak nem lesz mindegy a Clássico eredménye (tabella szempontból), amikor Frankfurt helyett a Bayern, Pool, hasonló jön szembe, amikor jön a hullámvölgy és fel kell állni. Meglátjuk mi lesz. De EL-t nyerni dicsőség, (tizedakkora sem, mint BL-t) nem szégyen. A BL csoportkörből kiesni volt szégyen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát valahogy így. Erről van szó.dzsi91 írta: Igen nyilván ugyanaz az europa ligában szerepelni 2022ben mint a 20ik században az uefa kupában amikor csak azok kerültek a bajnokok ligájába akik megnyerték a nemzeti bajnokságukat…
Jelenleg akkor kerülsz az el-be ha nem vagy képes a top 4-5be kerülni a ligában vagy kiesel a csoportkörböl. Ezen a forumon mindkét esetben spontán öngyulladásban odaveszne a jelenlévők 80%a ha ez megvalósulna a maradék meg tovább fárasztaná a jelenlévőket,hogy vigyázz mert utolér minket a barsza.![]()
És igen részemről inkább 8-2 a bl-ben mint az el-ben veretni tavasszal.Szerencsére még nem volt részünk egyikben sem.
Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, hogy neked valami valami földöntúli nagyképűségnek tűnik hogy az europai klubfutball királyaiként számomra elfogadhatatlan lenne,hogy a másodosztályban szerepeljünk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen nyilván ugyanaz az europa ligában szerepelni 2022ben mint a 20ik században az uefa kupában amikor csak azok kerültek a bajnokok ligájába akik megnyerték a nemzeti bajnokságukat…
Jelenleg akkor kerülsz az el-be ha nem vagy képes a top 4-5be kerülni a ligában vagy kiesel a csoportkörböl. Ezen a forumon mindkét esetben spontán öngyulladásban odaveszne a jelenlévők 80%a ha ez megvalósulna a maradék meg tovább fárasztaná a jelenlévőket,hogy vigyázz mert utolér minket a barsza.
És igen részemről inkább 8-2 a bl-ben mint az el-ben veretni tavasszal.Szerencsére még nem volt részünk egyikben sem.
Azzal meg én nem tudok mit kezdeni, hogy neked valami valami földöntúli nagyképűségnek tűnik hogy az europai klubfutball királyaiként számomra elfogadhatatlan lenne,hogy a másodosztályban szerepeljünk.
Jelenleg akkor kerülsz az el-be ha nem vagy képes a top 4-5be kerülni a ligában vagy kiesel a csoportkörböl. Ezen a forumon mindkét esetben spontán öngyulladásban odaveszne a jelenlévők 80%a ha ez megvalósulna a maradék meg tovább fárasztaná a jelenlévőket,hogy vigyázz mert utolér minket a barsza.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams