https://www.facebook.com/share/v/GZeMnn ... tid=WC7FNe
Erkezik a Le Samourai 4K remaster.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 26., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 25., hétfő 13:49
Szerk: tévedtem.realbeckham írta: mintha elkezdtel volna tököt növeszteni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. március 25., hétfő 11:10
Tessék, javítottamRealista24 írta:
Mert semmi ertelmeset nem irtal még ebben a topikban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 10:46
Mondjuk nem mintha számítana, tudjuk jól.Realista24 írta:Mert semmi ertelmeset nem irtal a Dunerol.Remy írta:
Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 25., hétfő 9:00
Mert semmi ertelmeset nem irtal a Dunerol.Remy írta:Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.hehetheoriginal írta: Fu de cringe![]()
Roncstarsadalom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nokedli » 2024. március 25., hétfő 8:35
Azok csak "kúrólájkok". Ne vedd komolyan.Remy írta: Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 8:26
Hát ez az! Több like-ot kaptam a Hobbs & Shaw-ra, mint a Dűnére. Szóval igen... tényleg roncstársadalom.hehetheoriginal írta: Fu de cringe![]()
Roncstarsadalom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 25., hétfő 5:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 5:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 24., vasárnap 22:24
Gondolom kozben a 100-as zsepi elfogyottRemy írta: HOBBS & SHAW: Dűne után kellett egy kis tesztoszteron móka.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 24., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 23., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 23., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 23., szombat 20:52
semmi ujSemennyire nem értem a nagy hypeot a filmmel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 23., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 22., péntek 23:49
Ne mar, a Midsommerben kurva nagy pedig, mikor panik rohama van stb. Szerintem az ilyen szerepeket a legnehezebb hitelesen eljatszani.ELSiete írta:Belőlem pl ő nem vált ki eddig semmit, sem az Opiban, sem a Dűnében. Midsomarban sem volt extra, bár az a film önmagában gusztustalan volt és nehezen lehetett a színészi játékra koncentrálni. Ha már fiatal színésznők, akkor Anya Taylor Joy, de Bella Ramsey is jó lesz. Chalamet tényleg óriási, de Austin Butler is ott lesz mindig az elkovetkezendo években.Caraway írta: Ha mar fiatal noi szineszek, Florence Pughnak komolyan sikerult az utobbi 1 eve. Kisebb szerep a Duneben es az Oppenheimerben is, jo kis csapatokkal dolgozhatott.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 22., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 22., péntek 21:58
Belőlem pl ő nem vált ki eddig semmit, sem az Opiban, sem a Dűnében. Midsomarban sem volt extra, bár az a film önmagában gusztustalan volt és nehezen lehetett a színészi játékra koncentrálni. Ha már fiatal színésznők, akkor Anya Taylor Joy, de Bella Ramsey is jó lesz. Chalamet tényleg óriási, de Austin Butler is ott lesz mindig az elkovetkezendo években.Caraway írta: Ha mar fiatal noi szineszek, Florence Pughnak komolyan sikerult az utobbi 1 eve. Kisebb szerep a Duneben es az Oppenheimerben is, jo kis csapatokkal dolgozhatott.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 22., péntek 21:57
Végre remy. Hosszú idő után az elso irasod, amivel egyetértek. Minden szavaddal. Végre normalis írás. Semmi buziskodas meg csillampor. Mire a végére értem úgy éreztem, mintha elkezdtel volna tököt növeszteni. Abba ne hagyd.Remy írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 22., péntek 21:48
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem