HozzászólásSzerző: ferni » 2024. augusztus 6., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 16:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 6., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 15:42
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. augusztus 6., kedd 15:22
Biztos tul idosnek talalta a gordeszkas lanyokathehetheoriginal írta:giddey is milyen gyorsan atert a noi gordeszkarolBencze írta: Szokasos FIBA Mills![]()
![]()
Mondjuk Tatum nem fer be James/KD/Bam helyere, mas pozicioban meg nem lehet igen jatszatniziro írta:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. augusztus 6., kedd 15:20
Ilyenkor, vagy Schrödernél make sense hogy Holiday meg White miért játszik annyit, Tatum meg Hali meg adogatja a gatoradet.Bencze írta: Szokasos FIBA Mills![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 6., kedd 15:18
Tulajdonképpen ez a kedvezményezett sorsolás akár kő papír olló is lehetne. Én sem értem miért nem lehet aranytus. Nem hiszem, hogy órákig csalnák bármelyik sportban az időt.Realista24 írta:Sorsolas, vilagranglista...ugyanolyan bullshit egy olyan sportagban, ahol egyertelmuen el lehet donteni k a jobb.babaking írta:
Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)
Viszont ha a végén döntetlen akkor jön az OT. Viszont ott sorsolnak, hogy ki a kedvezményezett, és ha nem esik tus, akkor a kedvezményezett nyer. Pl a párbajtőr döntőben mi voltunk a kedvezményezettek, nem is kellett volna a tus.
Ettől még a birkózás így hülyeség. Ha egyikük sem csinál akciót akkor nálam mind a kettő megy haza. MIvel ilyet nem lehet, valahogy el kell dönteni. Ennél szerintem a világranglistás dolog jobb, de igazából az sem ideális.
Jo hogy nem penzfeldobas vagy ko papir ollo.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 15:13
giddey is milyen gyorsan atert a noi gordeszkarolBencze írta: Szokasos FIBA Mills![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 14:51
Sorsolas, vilagranglista...ugyanolyan bullshit egy olyan sportagban, ahol egyertelmuen el lehet donteni k a jobb.babaking írta:Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)Realista24 írta:
Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.
Viszont ha a végén döntetlen akkor jön az OT. Viszont ott sorsolnak, hogy ki a kedvezményezett, és ha nem esik tus, akkor a kedvezményezett nyer. Pl a párbajtőr döntőben mi voltunk a kedvezményezettek, nem is kellett volna a tus.
Ettől még a birkózás így hülyeség. Ha egyikük sem csinál akciót akkor nálam mind a kettő megy haza. MIvel ilyet nem lehet, valahogy el kell dönteni. Ennél szerintem a világranglistás dolog jobb, de igazából az sem ideális.
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. augusztus 6., kedd 14:40
Nem teljesen. Ha passzivitásért páros intés van és emiatt a 3. alaklomnál mind a ketten veszítenek, akkor nézik a pontokat. Ha ott döntetlen akkor világranglista. (lévén mind a kettőt nem zárhatod ki)Realista24 írta:Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.El Sie7e írta:
De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. augusztus 6., kedd 14:23
Ez most masik, a park, ez egy fokkal nezhetobb, de az van amit hehe leirtRealista24 írta:De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má![]()
![]()
Konkretan (kis tulzassal) az nyert, aki nem esett el![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 14:05
De!hehetheoriginal írta: dolgoztam bazmeg ne haraguggy má![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 13:56
Ezt irtam amikor a sracok toltak. Hol voltal akkor?hehetheoriginal írta: nagyon aranyos ez a női gördeszka kislányokkal, de ez lenne az olimpia színvonal?
nagyon kis gagyi, ahogy tapsolnak meg biztatjak oket, miutan mindegyik elesik...![]()
én anno a legelején néztem amerikai mtv-n és eurosporton az x-gamest, több, mint 20 éve kis szarosként, hát nagyságrendekkel brutálabbul nyomták, ez a sport is visszafele fejlődött akkor, jólvan.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 6., kedd 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 13:54
Attol meg dontetlen eseten a döntö tenyezo.El Sie7e írta:De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:
Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. augusztus 6., kedd 13:53
De ott legalább előtte van egy 1 perces OT, nem?Realista24 írta:Pont annyi, mint parbajtornel az, hogy a vilagranglista dont dontetlen eseten.El Sie7e írta:
Tűpontos
Hogy ennek mi értelme az már egy másik kérdés
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem