Egy dolgot rühellek, az a hazugság, ezért én sem teszem.hehetheoriginal írta:olyan vagy mint a politika manapsag.Egy gyors támadásvezetésnél, kontránál, ha nem ő kapja a labdát, akkor képes megállni és nézni, hogy mi történik.
Egyszeruen hazudsz![]()
Egy db peldat nem tudsz erre mutatni, amiota itt van.
Boven jobbak vagyunk vele a kezdoben, mint nelkule, mindenki latja a kulonbseget a tamadojatekunkban, hogy mennyi opcio es zuccer van minden meccsen, csak te nem....
De nyilvan nem bappe miatt van, hanem azok miatt, akik tavaly is, azelott is itt voltak, csak akkor veletlenul epp impotens volt az egesz... Érthetetlen![]()
Vini második gólja. Vagy tekerj Henry elemzésében 2:24-re. Ő van legelől, aztán Jude beindulása és kiugratása után 4-en is megelőzik, annyira kapkodja a lábait, hogy segítse a támadást.
Egyébként tavaly BL 4 forduló után 9 lőtt gól, idén 9 lőtt gól, tavaly 12 furduló után 23 gól idén 25.
Mint mondtam, kiemelkedő játékos, aki egyelőre inkább ön-, mint csapat célú. Mondjuk annó Hazard esetében sem értették, hogy miért tartottam Vinit hasznosabbnak a lusta belgánál