Portugálokat ismerve az esti meccsen is lesz csontzene.'shutterisland írta: francia - portugal gyoztese dorzsolheti majd a tenyeret, szepen nullazzak ki egymast ezek lapokkal v serulesekkel az elodontore.

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. július 5., péntek 18:32
Portugálokat ismerve az esti meccsen is lesz csontzene.'shutterisland írta: francia - portugal gyoztese dorzsolheti majd a tenyeret, szepen nullazzak ki egymast ezek lapokkal v serulesekkel az elodontore.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 5., péntek 18:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 5., péntek 18:28
Dania ellen Wirtz abban a 10 percben is sokkal tobbet csinalt, mint Sane. Konkretan az utobbi mindig lefele log ki, kig Wirtz 7.5 os atlaggal all.RaúlCF írta: Wirtz gyenge volt végig kivéve a lószar skótok ellen. Sané sokkal direktebb. A Wirtz+Musiala szélekkel elég meddő passzolgatás ment. Ha választani kell akkor meg 10000000% Musiala kezd mert sokkal jobb.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 5., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 5., péntek 18:23
Ezt en sem ertem, mondjuk Nagelsmann nagyon imadja Sanet, gondolom emiatt nevezte ma is a kezdobe, pedig Wirtz sokkal tobbet tud adni ennek a csapatnak.wZoLee7 írta: Wirtz amugy miert nem kezdo? Ezt a Sanet rossz nezni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 5., péntek 18:22
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. július 5., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 5., péntek 18:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 5., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 5., péntek 18:13
Igen igen, vegre feszultseg is van a palyan. Rudiger mar most kisargazta magat…hehetheoriginal írta:toni balondor/rendetrakok kroszrealmadrid95 írta:
Es milyen boldogan mosolygott utana…![]()
ezeket a meccseket szeretem amugy, van tét, nagycsapatok, nem a halom szutyok b meg d-kategória
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 5., péntek 18:12
cucu maldini modban vanolivér írta:Ez ellen a védelem ellen egy Havertz is betalálhat.hehetheoriginal írta: Spanyolok erosebbek, jobbak, oreg toninak lesz baja![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. július 5., péntek 18:12
Ez ellen a védelem ellen egy Havertz is betalálhat.hehetheoriginal írta: Spanyolok erosebbek, jobbak, oreg toninak lesz baja
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 5., péntek 18:11
toni balondor/rendetrakok kroszrealmadrid95 írta:MarioCirolo írta:
Elobb a labdat talalta el, azt, az a taposas yamalon viszont tenyleg csunya volt. Ott meguszott egy sargat.
Es milyen boldogan mosolygott utana…![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. július 5., péntek 18:10
MarioCirolo írta:Elobb a labdat talalta el, azt, az a taposas yamalon viszont tenyleg csunya volt. Ott meguszott egy sargat.Tjacks írta:
Igen, nem is értem mit reklamált.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 5., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. július 5., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. július 5., péntek 18:07
Elobb a labdat talalta el, azt, az a taposas yamalon viszont tenyleg csunya volt. Ott meguszott egy sargat.Tjacks írta:Igen, nem is értem mit reklamált.realmadrid95 írta: Kroos adott rendesen Pedrinek.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. július 5., péntek 18:07
HajdúB a replayt is ráhúzta ToniraTjacks írta:Igen, nem is értem mit reklamált.realmadrid95 írta: Kroos adott rendesen Pedrinek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. július 5., péntek 18:07
Ráment, hogy kicsináljarealmadrid95 írta: Kroos adott rendesen Pedrinek.
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. július 5., péntek 18:06
Tudta hogy kit kell elintézni.realmadrid95 írta: Kroos adott rendesen Pedrinek.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem