HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 27., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. december 27., vasárnap 19:04
Luka marad, meg most a Real lett 01-20 között a két évtized csapataaa??!! túl szép h igaz legyen..Csabi írta: modric - 2022
official
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 27., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 27., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 26., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. december 22., kedd 10:03
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. december 21., hétfő 16:59
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. december 21., hétfő 9:21
Volt igen. Csak most ugye később kezdődött a szezon is a járványhelyzet miatt. Így sűrűbb a naptár.Remy írta: Az fasza... Le vagyok maradva. Korábban nem volt valami 10 nap körüli pihi?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 21., hétfő 9:21
De volt, csak most alapbol egy honappal kesobb kezdtek, be kell hozni a lemaradasokat. BL csoportmeccsek sem hetente vannak ugyebar.Remy írta: Az fasza... Le vagyok maradva. Korábban nem volt valami 10 nap körüli pihi?
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 21., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. december 21., hétfő 9:11
A nagy téli pihi, azaz lesz, hogy nem lesz hétközi fordulóRemy írta: Granada után téli pihi jön, nem? Talán pont jókor jött ez. Pihenhet végre.
Martint meg be kell dobni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 21., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 21., hétfő 8:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. december 16., szerda 14:16
A jó lesz beugrónak azért kicsit erős volt miután a legjobb játékosunk volt az elmúlt hetekbennumberone1 írta:Biztos...Realista24 írta:
Biztos nem láttad az előző meccseket.
A tegnapi meccsrol ejtettem szot, ahol halvanyabb volt, mint elotte levokon. Ez nem kritika volt csak teny megallapitas, de szerencsere Federico is visszatert, lesz kit pihentetni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. december 16., szerda 14:10
Biztos...Realista24 írta:Biztos nem láttad az előző meccseket.numberone1 írta: Hat, tegnap Kroos volt az alfa. Nem volt vmi jo meccse Modricsnak. Es most hogy Fede visszatert, visszaallhatunk az idei alapra a Kroos-Case-Fede stabilabb harmasra. Modrics meg jo lesz beugronak a padrol vagy Kroos es Fede tehermentesitesere.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2020. december 16., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. december 16., szerda 12:54
Fantasztikus, hogy ennyi évesen is, olyan szinten játszik Modric, mint tette azt mostanság, sok meccs során.numberone1 írta: Hat, tegnap Kroos volt az alfa. Nem volt vmi jo meccse Modricsnak. Es most hogy Fede visszatert, visszaallhatunk az idei alapra a Kroos-Case-Fede stabilabb harmasra. Modrics meg jo lesz beugronak a padrol vagy Kroos es Fede tehermentesitesere.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. december 16., szerda 12:21
5 het alatt jatszott 10 meccset (sved, portugal, villarreal, inter, alaves, shakhtar, sevilla, gladbach, atleti, bilbao). Az alaves ellen kapott 20 perc pihenot, de a tobbit vegig tolta. 35 evesen. Nem csoda, hogy tegnap gyengebb volt, foleg a 2. felidoben latszott rajta, hogy mennyire elfaradt. Casemiro most pihent, Kroos birja, hetvegen Fedevel osszak be azt az egy posztot.numberone1 írta: Hat, tegnap Kroos volt az alfa. Nem volt vmi jo meccse Modricsnak. Es most hogy Fede visszatert, visszaallhatunk az idei alapra a Kroos-Case-Fede stabilabb harmasra. Modrics meg jo lesz beugronak a padrol vagy Kroos es Fede tehermentesitesere.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 16., szerda 8:57
Haha milyen jó hasonlat volt!kiserik írta:Szerintem Lukitát könnyebb lesz csapat szintén pótolni, mint Tonit. Na nem könnyű, csak könnyebb. Ha egy hülye hasonlattal akarok élni, Kroos rajzolja meg a kifestőt és Modric színezi ki. A német az alapja mindennek, ő diktálja a tempót, ő a megbízható pont. Színező embernek beválhat Odegaard, de Kroos is remekelt, mikor Fede miatt előbbre mehetett.Steve írta: Hát nem tudom..
Nagyon aggódok, hohy mi lesz a szeretett Real Madridunkkal, ha ez a kisember méginkább megöregszik és/vagy odébb áll, feladja a focit.
Modric nélkül nulla a támadójáték, nem jönnek a kulcsfontosságú, utolsó passzok és csak a labda tologatás, beadásszerűségek vannak.
Modric adja a kreativitást a focinkba.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 16., szerda 8:48
Szerintem Lukitát könnyebb lesz csapat szintén pótolni, mint Tonit. Na nem könnyű, csak könnyebb. Ha egy hülye hasonlattal akarok élni, Kroos rajzolja meg a kifestőt és Modric színezi ki. A német az alapja mindennek, ő diktálja a tempót, ő a megbízható pont. Színező embernek beválhat Odegaard, de Kroos is remekelt, mikor Fede miatt előbbre mehetett.Steve írta: Hát nem tudom..
Nagyon aggódok, hohy mi lesz a szeretett Real Madridunkkal, ha ez a kisember méginkább megöregszik és/vagy odébb áll, feladja a focit.
Modric nélkül nulla a támadójáték, nem jönnek a kulcsfontosságú, utolsó passzok és csak a labda tologatás, beadásszerűségek vannak.
Modric adja a kreativitást a focinkba.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem