Isco - 22
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Minimum 3 ember van jelenleg a gálakezdőben, aki helyett stabilan játszania kéne. Zidane ha nem jutalmazza meg ezek után, rossz pedagógus és rossz edző.
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Amúgy elképesztő volt, de valahogy az első perctől lehetett rajta látni, hogy ma mindent megoldhat. Benne volt valami hatalmas plusz, bizonyítási vágy és minden. Azok a cselek, ahogy a hátára vette a csapatot, rég láttam ilyet. Van hogy egy játékos bizonyítani akar, és görcsös lesz, vagy hoz egy gólt és mutatja a nevét a mezen, de ez valami extraklasszis teljesítmény volt... nagyon nagy pluszt hozott és minden megmozdulásán érezhető volt, hogy benne van a gólt, a plusz. Ha ezek után leülteti Zizou a padra akár a Bayern akár a Barca ellen, akkor szerintem tuti lelép.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a helyzet, hogy Modric nem túl acélos formája miatt Isco lassan mehetne a kezdőbe. A Bayern ellen még biztos nem kerül rá sor, de utána könnyen elképzelhető
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyetertek, alappillere kell legyen a jovo Madridjaban. Es korul kell venni olyan fiatalokkal, mint Dembele, Mpappe, Kova, Llorente, Asensio + Kroos es Benzema.
Ma szerintem jatszhatott volna James helyett, akkor Kova feljebb lephetett volna, es Isconak is kevesebb vedekezo feladata lett volna. Szerintem meg mindig lehet hasznalni hasznosan vkp-ket.Casemiro helyett persze sokkal több lehetőséget kéne kapni mind2 srácnak, de sztem a brazil is nagyon alul van értékelve, ő is az elitbe tartozik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ateeemadrid
nagyon komolyan nyomta ma, emellett nem lehet elmenni szó nélkül. le a kalappal.
sajnos peches ő is, és Kovacic is, pont azon a poszton vannak ekkora klasszisaink, ahol ott van Kroos és Modric.
Casemiro helyett persze sokkal több lehetőséget kéne kapni mind2 srácnak, de sztem a brazil is nagyon alul van értékelve, ő is az elitbe tartozik.
a lényeg az, hogy örülhetünk ennek a KP-nak, egy Isco Kovacic duó a világ bármelyik csapatában fix kezdők lennének, semmi kétség. Isco idén durván rám cáfol, én már nem bíztam benne megmondom őszintén.
sajnos peches ő is, és Kovacic is, pont azon a poszton vannak ekkora klasszisaink, ahol ott van Kroos és Modric.
Casemiro helyett persze sokkal több lehetőséget kéne kapni mind2 srácnak, de sztem a brazil is nagyon alul van értékelve, ő is az elitbe tartozik.
a lényeg az, hogy örülhetünk ennek a KP-nak, egy Isco Kovacic duó a világ bármelyik csapatában fix kezdők lennének, semmi kétség. Isco idén durván rám cáfol, én már nem bíztam benne megmondom őszintén.
-
Ronaldo09
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Azert én nem álmodoznék,ez nem lesz állandóra,meg szerintem sovàny is hàtra.Most kedden Bale helyett mehet Ronaldo meg Benzema mögé ha focizni akarunk és bevállalja Zidane nem Vasquezt teszi be a szélső védekezés miatt.El Unico írta:-----Kroos----Modric
-----------Isco
Vedekezesben pedig a csapategyseg a donto, lattuk mi van akkor, ha CR es Bale is visszazar. Ennyi kell, es maris jobb a vedekezes. Csak azert, mert sok labdat szerez valaki a KP-n, az meg nem lesz elegendo.
Hu Kerlon ezt odaraktad,hat nem tudom...
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem azt mondom, hogy innentől fix kezdő, de szép fokozatosan egyre többet játszhatna. Az ilyen meccseken simán játszhatna mondjuk 5-ből 3-4 alkalommal középen.
-
nagyi
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ha ez nem elég akkor mi???
Perez ébresztő!!!!
Perez ébresztő!!!!
- numberone1
Itt a 2 golja.
https://www.youtube.com/watch?v=AG45rgfDA6E
https://www.youtube.com/watch?v=ep0NiMd3Q5E
https://www.youtube.com/watch?v=AG45rgfDA6E
https://www.youtube.com/watch?v=ep0NiMd3Q5E
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
Aki azt mondja, hogy nem érdemes a jövő madridját hozzá igazítnai az nagy valószínűleg váltson ping-pongra. Gyakorlatilag lehozott egy BTB szerepet, lőt 2 zseniális gólt, több jó labda és végig aktív játék. Eddig is azt mondtam, hogy Modric-Kroos felkötheti a gatyát, de pont ez a plusz kell a középpályára.
Florentino bácsi meg remélem kihegyezte a mai focijára a lottyadt farkát és a repülőn hazafelé már írja is a szerződését 2023-ig.
Florentino bácsi meg remélem kihegyezte a mai focijára a lottyadt farkát és a repülőn hazafelé már írja is a szerződését 2023-ig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Isco vs gijon videot ha talaltok majd johet, szerintem erdekelne mast is, lemaradtam a meccsrol
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-----Kroos----Modric
-----------Isco
Vedekezesben pedig a csapategyseg a donto, lattuk mi van akkor, ha CR es Bale is visszazar. Ennyi kell, es maris jobb a vedekezes. Csak azert, mert sok labdat szerez valaki a KP-n, az meg nem lesz elegendo.
-----------Isco
Nincsenek szavak, tényleg. áhhh. Nem mehet el. Jövőre fix kezdő remélem Modric helyén.
- numberone1
Es meg mennyit tudna magabol kiadni, ha rendszeresen jatszana..ha tehermentesitve lenne. Isco-Kroos es egy vkp.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem szabad elengedni. Nem csak tamadasban, vedekezesben is kiemelkedo mar, le tudja hozni azt, amit Casemiro, az o helyen kell kezdetni es kesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tökéletes, elképesztő játék.
Gracias!
Gracias!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ikarus93
szeretünk Isco
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hero
Nem szabad eladni, NEM NEM és NEM!!! JÁTSZATNI!!!
Nem szabad eladni, NEM NEM és NEM!!! JÁTSZATNI!!!
ZZ megmutatta pár meccs erejéig, hogy számít rá, Ő meg terel, hogy majd nyáron eldöntik hogyan tovább. Isconál a labda, alá kell írni a hosszabbítást és kész. Ha meg neki nem felel meg, akkor felőlem kicserélhetjük egy az egyben Coutinhora
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!