Elektronika
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Ahoy!
Feleségem letöltené a felvi.hu-ról a bescannelt fotókat, azonban az azonosítás során az ügyfélkapus kódja helyett neptunos kód jelenik meg az autenthicatorban. Ezzel mit lehet kezdeni? Valaki találkozott már ezzel?
Feleségem letöltené a felvi.hu-ról a bescannelt fotókat, azonban az azonosítás során az ügyfélkapus kódja helyett neptunos kód jelenik meg az autenthicatorban. Ezzel mit lehet kezdeni? Valaki találkozott már ezzel?
Sziasztok, nem tudom maradhat-e, ha nem töröljétek, de elsőkörben itt kérdezném meg.
Eladó szeretett iPhone 14 Pro telefonom kategória váltás miatt.
A telefon végig tokban volt és üvegfóliával volt védve.
Független a telefonon, az oldalán találhatóak por által keletkező karcok.
Doboza és eredeti töltőkábele megvan.
Akkumulátor százaléka: 82%
Tárhely: 128 GB
Természetesen IMEI számot is rendelkezésre bocsátom a komoly érdeklődöknél.
Az ár minimálisan alkuképes(209.990 Ft), GLS, Foxpost, Posta megoldható előre utalás után a vevő terhére. Jobban preferálom a személyes átvételt, ahol lepapírozva adom át a telefont, amennyiben megköttetik az üzlet. Készpénz vagy helyszini utalás is megfelelő.
Minden kérdésre szívesen válaszolok privát üzenetben, illetve fényképeket is tudok küldeni.
Budapesten hétköznap 17:00 után megtekinthető a Lurdy ház környékén.
Eladó szeretett iPhone 14 Pro telefonom kategória váltás miatt.
A telefon végig tokban volt és üvegfóliával volt védve.
Független a telefonon, az oldalán találhatóak por által keletkező karcok.
Doboza és eredeti töltőkábele megvan.
Akkumulátor százaléka: 82%
Tárhely: 128 GB
Természetesen IMEI számot is rendelkezésre bocsátom a komoly érdeklődöknél.
Az ár minimálisan alkuképes(209.990 Ft), GLS, Foxpost, Posta megoldható előre utalás után a vevő terhére. Jobban preferálom a személyes átvételt, ahol lepapírozva adom át a telefont, amennyiben megköttetik az üzlet. Készpénz vagy helyszini utalás is megfelelő.
Minden kérdésre szívesen válaszolok privát üzenetben, illetve fényképeket is tudok küldeni.
Budapesten hétköznap 17:00 után megtekinthető a Lurdy ház környékén.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Annyiért vegye inkább a Mini-LED-es Hisense-t amit küldtem. De a TCL tévék is parádésak.h3x0r írta:Nem is kell ra tobbet kolteni, 125-130k-ert veszel 50"-es Samsungot vagy LG-t, 130-140k-ert 55"-ost, mindketto a 150-es keret alatt van. Minosegben nincs koztuk nagy kulonbseg, mindegy melyiket valasztod, maximum elotte eloben megnezed melyik tetszik jobban. Ha befer, rakd be az 50"-est, egyaltalan nem fog tul nagynak erzodni.rashidm írta:
Tudom, hogy van ilyen ökölszabály, de többet nem akarunk (meg nem is tudunk) rá költeni, meg nem is férne el nagyobb.
En a nappaliba 55"-ost raktam, majd 2 nap utan visszakuldtem es vettem helyette egy 65"-ost. Talan az elso 2 hetben ereztem azt, hogy hu de nagy, utana megszoktam. A kanape 310 centire van, onnan tokeletes; a fotel 410 centire, ha valamilyen TV csatornat nezek, nincs gond, de egy 4k-s filmnel meg sorozatnal neha eszembe jut, hogy egy merettel lehetne nagyobb. (Azert maradtam ennel, mert a kovetkezo meretnel arban mar soknak ereztem az ugrast)
- h3x0r
Nem is kell ra tobbet kolteni, 125-130k-ert veszel 50"-es Samsungot vagy LG-t, 130-140k-ert 55"-ost, mindketto a 150-es keret alatt van. Minosegben nincs koztuk nagy kulonbseg, mindegy melyiket valasztod, maximum elotte eloben megnezed melyik tetszik jobban. Ha befer, rakd be az 50"-est, egyaltalan nem fog tul nagynak erzodni.rashidm írta:Tudom, hogy van ilyen ökölszabály, de többet nem akarunk (meg nem is tudunk) rá költeni, meg nem is férne el nagyobb.
En a nappaliba 55"-ost raktam, majd 2 nap utan visszakuldtem es vettem helyette egy 65"-ost. Talan az elso 2 hetben ereztem azt, hogy hu de nagy, utana megszoktam. A kanape 310 centire van, onnan tokeletes; a fotel 410 centire, ha valamilyen TV csatornat nezek, nincs gond, de egy 4k-s filmnel meg sorozatnal neha eszembe jut, hogy egy merettel lehetne nagyobb. (Azert maradtam ennel, mert a kovetkezo meretnel arban mar soknak ereztem az ugrast)
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
El kell fordulni jobbra es horkolnirashidm írta:Jó, de két perc után (kávéval és cigivel) mit csináljon az ember?nmate írta: Hálószobában nem tévézni kell.
Tessék, spóroltam neked egy rakás pénzt.![]()
![]()
150k-ert gyakorlatilag mindegy mit veszel, a kinai vackokat leszamitva nem lesz erdemi kulonbseg.
- ___Samy___
Hosszu tavon nem biztosnmate írta: Hálószobában nem tévézni kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
rashidm
Jó, de két perc után (kávéval és cigivel) mit csináljon az ember?nmate írta: Hálószobában nem tévézni kell.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hálószobában nem tévézni kell.
Tessék, spóroltam neked egy rakás pénzt.
Tessék, spóroltam neked egy rakás pénzt.
-
rashidm
Tudom, hogy van ilyen ökölszabály, de többet nem akarunk (meg nem is tudunk) rá költeni, meg nem is férne el nagyobb.h3x0r írta:https://www.rtings.com/tv/reviews/by-si ... lationshiprashidm írta:
Kb 2-2,5 m-ről és szemből nézzük az ágyból.
- ___Samy___
Ugyanigy van nekunk is. Nagyobb mar nem lenne kenyelmes. Nappaliban 65"-os van, de ott kb 4-5 meterre van a tv-tol az ulosarok.rashidm írta:Kb 2-2,5 m-ről és szemből nézzük az ágyból.___Samy___ írta: Nem mindegy mekkora szobaba, illetve milyen messzirol nezi. Haloban nekunk is egy 43 colos van, mert kenyelmetlen lenne a nagyobb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-si ... lationshiprashidm írta:Kb 2-2,5 m-ről és szemből nézzük az ágyból.___Samy___ írta: Nem mindegy mekkora szobaba, illetve milyen messzirol nezi. Haloban nekunk is egy 43 colos van, mert kenyelmetlen lenne a nagyobb.
-
rashidm
Kb 2-2,5 m-ről és szemből nézzük az ágyból.___Samy___ írta: Nem mindegy mekkora szobaba, illetve milyen messzirol nezi. Haloban nekunk is egy 43 colos van, mert kenyelmetlen lenne a nagyobb.
- ___Samy___
Nem mindegy mekkora szobaba, illetve milyen messzirol nezi. Haloban nekunk is egy 43 colos van, mert kenyelmetlen lenne a nagyobb.
- h3x0r
Ebben az arkategoriaban en inkabb a nagyobb meret iranyaba mennek el.rashidm írta: Ahoy!
43 colos okos tv 150k Ft-ért van valami jo? Van ajandekkartyam a mediamarktba így onnan vennek, de kb erre a kategóriára azt olvastam hogy eléggé szutyok mindegyik. Ez mennyire igaz?
Igazabol sima tv nezes, HBO/netflix nezesre lenne, nagy igény nincsen, agybol lenne nezve.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_h ... 60883.htmlrashidm írta: Ahoy!
43 colos okos tv 150k Ft-ért van valami jo? Van ajandekkartyam a mediamarktba így onnan vennek, de kb erre a kategóriára azt olvastam hogy eléggé szutyok mindegyik. Ez mennyire igaz?
Igazabol sima tv nezes, HBO/netflix nezesre lenne, nagy igény nincsen, agybol lenne nezve.
A 43 colos kicsi amúgy is.
Esetleg ez, ha belefér plusz párezer.
Ez már mini-LED.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_h ... DXEALw_wcB
- ___Samy___
Plusz egy a ronsoftra.reeed_ati írta: Esetleg tud valaki megbízható oldalt, ahol van jó áron office365-höz kulcs?![]()
![]()
-
rashidm
Ahoy!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Köszi mindenkinek!
Hardveraprón találtam és működik is.
Hardveraprón találtam és működik is.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én úgy emlékszem a VRsoftról vettem anno.reeed_ati írta: Esetleg tud valaki megbízható oldalt, ahol van jó áron office365-höz kulcs?![]()
![]()
Nézz szét a ronsoft.hu oldalon. Én onnan szoktam ezeket venni.reeed_ati írta: Esetleg tud valaki megbízható oldalt, ahol van jó áron office365-höz kulcs?![]()
![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!