Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. december 10., szerda 12:19

kiserik írta:
RealRaúl77 írta: https://youtu.be/a0HyvOG227o?si=PoJztxWflWNv8O0F

Érdemes meghallgatni. Remekül elemzi a helyzetet.
Ami számomra a legérdekesebb volt: 4-5 játékos van Xabi ellen, amiből 3 kiemelkedő játékos. (Ezek a hírek szerint Vini, Jude, Fede). A többiek nagyjából Xabival vannak, de nincs meg az erejük az öltözőben, nincs köztük egy vezető sem. 20 játékosból senki. Mbappe, Tbo, senki (nem tudom, hogy a sérült játékosok miként vesznek részt a dolgokban, de ott van Carvajal is, mint első számú csk). És azt ne feledjük (most arról nem akarok vitázni, hogy jó vagy sem), hogy Madridban mindig volt szavuk a kapitányoknak. Ramoséknak is.

Amit hiányolok, hogy emlékszem régen volt olyan, hogy Perez beszélt a kapitányokkal és megpróbálta elsikálni a dolgokat. Most én ilyen hírre nem emlékszem.
Ez a helyzet sajnos, hogy kihaltak a kapitányok a csapatból. Szerencsétlen Carvajal másfél éve sérült. De senki más nincs, aki vezér lenne, aki jobb belátásra bírná a többit, akire hallgathatnának. Nagyon kellene valaki. Sajnos a nullából nem teremnek az ilyenek, évekig nem lesz vezért a csapatban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 9:26

kiserik írta:

Ami számomra a legérdekesebb volt: 4-5 játékos van Xabi ellen, amiből 3 kiemelkedő játékos. (Ezek a hírek szerint Vini, Jude, Fede). A többiek nagyjából Xabival vannak, de nincs meg az erejük az öltözőben, nincs köztük egy vezető sem. 20 játékosból senki. Mbappe, Tbo, senki (nem tudom, hogy a sérült játékosok miként vesznek részt a dolgokban, de ott van Carvajal is, mint első számú csk). És azt ne feledjük (most arról nem akarok vitázni, hogy jó vagy sem), hogy Madridban mindig volt szavuk a kapitányoknak. Ramoséknak is.

Amit hiányolok, hogy emlékszem régen volt olyan, hogy Perez beszélt a kapitányokkal és megpróbálta elsikálni a dolgokat. Most én ilyen hírre nem emlékszem.
Carvajalnak szerintem pont megvan az ereje es a szava, nem veletlen, hogy akkor vannak ezek a patkanykodasok, amikor o eppen kiesik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 10., szerda 9:25

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 9:03

realistahuni írta:

Nemrég kezdtem hallgatni őket, amúgy nem semmi hogy Kanadából(?) ilyen szintű bejárása van a klubhoz egy sima szurkolói blognak.
Kiyan mar nagyon regi motoros, szerintem a kezdetek ota kovetem, ugy 2015 ota. Szepen fejlodott evrol evre.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. december 10., szerda 8:50

Nemrég kezdtem hallgatni őket, amúgy nem semmi hogy Kanadából(?) ilyen szintű bejárása van a klubhoz egy sima szurkolói blognak.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. december 10., szerda 6:22

Realista24 írta: Why are there so many injuries, even with the new medical team?
Ez amugy rohadt jó kérdés! Emlékszem mikor Zidane ide hozta a franciáktól Grégory Dupontot, aki nagy újitonak volt beharangozva és abban a szezonba rekord számú sérültünk volt. Pintusnál is és most Xabi team alatt is hullanak, mint a legyek.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. december 10., szerda 5:16

https://youtu.be/a0HyvOG227o?si=PoJztxWflWNv8O0F

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 10., szerda 5:15

Ilyen is van:

NEW: Real Madrid gave Xabi Alonso full control - including removing Antonio Pintus from the first team because he didn’t want him there.

Now inside the club, many are asking a serious question:

Why are there so many injuries, even with the new medical team?

:kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. december 9., kedd 20:51

tomi_b írta: Tchouameni nagyon komolyan beállt a sajtótájékoztatón Xabi mögé.
Remélem a játékon is látszani fog, hogy változtatni akarnak. Akkor még a vereség sem olyan keserű, főleg egy City ellen.
Egyre szimpatikusabb, játékban is meg emberileg is.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. december 9., kedd 19:40

RaúlCF írta:
🚨 After the 0-2 disaster vs Celta, Xabi Alonso gathered the squad at Valdebebas - and he did not hold back.

• “We can lose, but not like that.”
• “You have to change your attitude.”
• He even called out big names for lack of fight.

‼️ Players were stunned; a couple pushed back, but Xabi shut it down immediately.
remélem ez valóban megtörtént. végre adott valami életjelet. várom mi lesz a City ellen. hiányzik a fél keret szóval nem is nyerni kell de mutatni valamit amiben lehet hinni, hogy képesek megfordítani a szezont.
Nem nagyon kell találgatni, hogy ki pofázott vissza. :lol: Természetesen a cici ellen is kezdeni fog. Persze Nunes nem egy prime Walker.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. december 9., kedd 14:15

Tchouameni nagyon komolyan beállt a sajtótájékoztatón Xabi mögé.
Remélem a játékon is látszani fog, hogy változtatni akarnak. Akkor még a vereség sem olyan keserű, főleg egy City ellen.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. december 9., kedd 13:43

Azért itt Xabinak is kell valamit villantani, meg ha nagyon szar helyzetben is van a keret. De a City ellen mindig akkor tudtunk eredmenyt elérni, ha visszaalltunk, es futtattuk elől a gyors játékosokat. Most abszolút indokolt lenne erre játszani ellentétben az általános felfogásával.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 9., kedd 12:31

🚨 After the 0-2 disaster vs Celta, Xabi Alonso gathered the squad at Valdebebas - and he did not hold back.

• “We can lose, but not like that.”
• “You have to change your attitude.”
• He even called out big names for lack of fight.

‼️ Players were stunned; a couple pushed back, but Xabi shut it down immediately.
remélem ez valóban megtörtént. végre adott valami életjelet. várom mi lesz a City ellen. hiányzik a fél keret szóval nem is nyerni kell de mutatni valamit amiben lehet hinni, hogy képesek megfordítani a szezont.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. december 9., kedd 12:30

J. Dee írta: Hmm.. nekem ez már egy olyan edző nyilatkozata volt, aki tisztában van vele, hogy vége van.
Ezek már csak a biztonsági válaszok, korábban ennél sokkal értelmesebben beszélt.
Mindenesetre Xabi kellően intelligens, nem fog a klubra meg senkire egy rosszat sem szólni, mikor vége, kis szerencsével egyből mehet is Liverpoolba, aztán lehet még látjuk itt is pár év múlva.
Vagy tisztaban van vele, hogy vege van (amit ketlek), vagy ahogy te is emlited, intelligens es tudja, hogy az ilyen hullamvolgyekben meg jobban figyelni kell arra, hogy mit mond es diplomatikusan kell valaszolni, hogy a spanyol firkaszoknak meg kevesebb taptalaja legyen. :hmmm:

Valamint szerintem rohadt mindegy, hogy ki mit mond a sajttajon. Zidane es Ancelotti is sablongepek voltak, es megis mennyi mindent nyertek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 9., kedd 12:08

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
btw holnap sztem nagyon meg leszunk rajzolva city ellen.
Mbappe ma nem edzett, jo esellyel holnap nem lesz vagy ha igen, akkor sem szazas.
Endre tripla.

Amilyen hulyek vagyunk raeroltetjuk. Aztan szezonende.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 9., kedd 12:04

hehetheoriginal írta:
Mbappe ma nem edzett, jo esellyel holnap nem lesz vagy ha igen, akkor sem szazas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. december 9., kedd 11:43

Yazid írta: Az a bajom ez megint csak a duma duma duma. Es pont tchou nyilatkozik akin eddig nem mult semmi, ő lenne az a 3 playa akibe nem tudok belekötni
Nevetséges volna, ha valamelyik rossz formában lévő jómadár csicseregne arról a sajttájon, hogy jobbnak kell lenni és meg kell mutatni, mert akkor joggal merül fel a kérdés, hogy merre járt ez a gondolat eddig.. Aki már játszott jól, az kritizálhat, a többi meg először tegyen le valamit asztalra.

Csucsu szerintem teljesen korrekt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 9., kedd 11:42

Realista24 írta: Tchouaméni szerint a jelenlegi teljesítmény elfogadhatatlan, és a játékosoknak kell javulniuk, nem a tréneren múlik a helyzet. A vereségekért a pályán lévők felelősek, nem Xabi Alonso. A csapatnak nagyobb intenzitásra, elkötelezettségre és jobb védekezésre van szüksége. A sérülések ellenére bízik abban, hogy együtt képesek lesznek megoldani a problémákat és felkészülni a Manchester City elleni meccsre.
Egyebkent tchouas szajabol ez szamomra hiteles. Lehet rola peldat venni, tavaly kozephatvedkent off poziba bunrossz volt, carlo megis folyamatosan bohocot csinalt belole es ott eroltette aztan kapta is a futtyot a bernabeutol es innen visszajott kb a legstabilabb jatekosunkka. Nem sirt, nem bomlasztott, beleallt es osszeszedte magat.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 9., kedd 11:21

Bár speciel Masztit ő is vitte volna ugye.
dehogy vitte volna, meggyőződésem, hogy csak szopattak minket, hogy felverjék az árát, meg idegbe rakjanak minket, hogy nem tudjuk elhozni az aktuális argentin tinédzsert.
valszeg ha leigazolják, akkor berakják valahova 35. embernek, aztán ha elég jó, akkor lassan lehetőséget kap a nagycsapatnál, vagy nem, és akkor megy kölcsönbe.
psg, cselszi, city, vannak ilyen klubok, 50db igazolt emberrel, a lényeg, hogy a játékjoguk náluk legyen

thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 9., kedd 11:13

J. Dee írta: Hmm.. nekem ez már egy olyan edző nyilatkozata volt, aki tisztában van vele, hogy vége van.
Ezek már csak a biztonsági válaszok, korábban ennél sokkal értelmesebben beszélt.
Mindenesetre Xabi kellően intelligens, nem fog a klubra meg senkire egy rosszat sem szólni, mikor vége, kis szerencsével egyből mehet is Liverpoolba, aztán lehet még látjuk itt is pár év múlva.
Az értelmesebb interjúi jó pár hete eltűntek, kb a Clasico óta már sokkal rövidebben, tömören válaszolt általában.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: