Ginolát akarom basszus támadók közül egész szezonba,miatta csinálom a fos francia PPket is most,de se abból,se 100 jó upgradeből nem esett
Messi SS,Neymar Tots,Son SS,Abedi Pelé SS igen,azok közül,akik még értéket is képviselnek. (Mind untradeable)
Mondjuk legjobban így is Tots Cancelonak meg Tots Hernandeznek örültem,őket akartam kipróbálni mióta kijöttek. Idén a jó szélsővédők voltak a gyengéim
Puskást gondoltam,hogy kiszedem,csak mert magyar ugye,de aztán csináltam egy icon picket (ami borzasztó value,tudom) erre csak egy Casillas esett ki sajnos,aki meg tragédia..
Dembele Futties jo value,tippre ő a legjobb szélső (lehet h legjobb játékos is) a játékban, de nem tudom jól linkelni,szóval asszem kimarad. Egy Gullit/Zidane beeshetne még majd valami iconból,hogy értelmesebb utolsó csapatot össze tudjak rakni.Kicsit nehezen megy a linkelés,főleg,hogy minden posztra kb más ligából van a kedvencem.
23-mas chemistry számolás jól jönne így a szezon végi csapathoz,de amúgy aránylag bonyolult,a mostanihoz képest,szerintem sokan szenvednek majd vele
SBCk tragédiák lesznek