mit keres a vezetőülésen?d.gergo írta:Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezet, lehet ebben sérült meg adsasfsf

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. július 12., vasárnap 13:15
mit keres a vezetőülésen?d.gergo írta:Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezet, lehet ebben sérült meg adsasfsf
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 12., vasárnap 10:56
Talán az, hogy mé' nem jobbkormányos az autó (ManU)...?d.gergo írta:Valami furcsa ezen a képen, keresd a hibát
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. július 12., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 5., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 5., péntek 22:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 5., péntek 22:21
CS0ki írta:Akkor bajok vannak a memóriával, már bocs. Pont, hogy mintha keresné az időpontokat, hogy pont akkor sérüljün le, amikor szükség lenne rá. Leteszik érte a 25 milliót,és mehet. Többre hiívatott, mint hogy itt üljön a padon vagy a betegszobában.Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 5., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 5., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 23., csütörtök 17:20
Akkor bajok vannak a memóriával, már bocs. Pont, hogy mintha keresné az időpontokat, hogy pont akkor sérüljün le, amikor szükség lenne rá. Leteszik érte a 25 milliót,és mehet. Többre hiívatott, mint hogy itt üljön a padon vagy a betegszobában.Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 12:45
Hát nem számít, mert:Realista24 írta:Coentrao szerdán egyből a lecsóba csaphat...nem túl biztató, hogy még keretbe sem tud kerülni.
csabi* írta:thug life
BBeno írta:Nagyon birom a tagot. Nem bannam ha nem lepne le mert rendre kivalo meccseket hoz le. Nem izgul. Thuglife az emberunk. Viszont ha megy akkor ket BL gyozelemmel lepjen le. Az meg a masik hogy szerintem meg o sem tudja mikor milyen serulese van eppen. Legrejtelyesebb jatekosok egyike a vilagon
Konszentráókelemen.istvan írta:Engem abszolút nem zavar, hogy "mindig sérült" az emberünk, ha Marcelo egészséges. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy ha kellett (Marcelo eltiltás, sérülés) akkor is sérült lett volna. Thuglife.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 23., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 23., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 23., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. április 23., csütörtök 0:51
Szerintem nagyszerű játékos, és sajnálom, hogy ilyen vegyes a megítélés Madridban. De Marcelo mellett nehéz dolga van.Nekem is.Azért elképesztő,hogy kihagy fél éveket aztán megjelenik egy kupadöntőn,elődöntőn stb és lehozza mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 0:27
Nekem is.Azért elképesztő,hogy kihagy fél éveket aztán megjelenik egy kupadöntőn,elődöntőn stb és lehozza mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.primrose írta:Remek volt.Nálam még mindig nagy kedvenc.
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. április 23., csütörtök 0:20
HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. április 23., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 17., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. április 15., szerda 8:33
Én úgy tudom egészséges mindenki. Egyértelműen neki kell kezdenie, az ilyen fontos meccseken mindig kijön neki a lépés. Mellőzésének oka az szerintem lehet, hogy sokszor nyilatkozik arról, hogy szívesen menne Manchesterbe.KAG írta:Ő most amúgy sérült vagy mi van vele?
Jó lenne, ha a visszavágón Ő ugrana be a balosra Alvaro helyett.![]()
Portugál válogatottban meglepően jó volt amúgy is.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem