Trent Alexander-Arnold - 12
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Trent Alexander-Arnold - 12
Azért az durva, hogy szeptember 16-án (4 kőkemény bajnoki és 1 nyári klub vb után) mi vita megy itt rajta. Pedig ha tavaly szezon közben sikerült volna egy hasonló kalibert elhozni mint ő, az lehet mentette volna a szezonunkat is.
Ne legyünk már telhetetlenek, én tudom, hogy minek volt beharangozva ő, de teljesen logikátlan most még támadni. Főleg, hogy mellette összesen egy Carvajalunk van, aki tavaly majdnem olyan sérülést szenvedett, ami a karrierje végét eredményezhette volna. Őt muszáj lesz pihentetni meg formába hozni, ahogy Trentet is, aki a váltás eredményeképpen keresheti valószínűleg még igazi önmagát.
Ezek tekintetében csak azt tudom mondani, hogy ez még most nem illik.
Ne legyünk már telhetetlenek, én tudom, hogy minek volt beharangozva ő, de teljesen logikátlan most még támadni. Főleg, hogy mellette összesen egy Carvajalunk van, aki tavaly majdnem olyan sérülést szenvedett, ami a karrierje végét eredményezhette volna. Őt muszáj lesz pihentetni meg formába hozni, ahogy Trentet is, aki a váltás eredményeképpen keresheti valószínűleg még igazi önmagát.
Ezek tekintetében csak azt tudom mondani, hogy ez még most nem illik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
1 félidő bőven elég eye-test, hogy lássam, hogy fogalmatlan semmirekellő, vagy potenciális erősítés és normális fodballista lehet.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem, te úgy vagy vele, hogy egy félidőnyi játék után elküldesz valakit a halál faszára.hehetheoriginal írta:jó, igaz.De hagyjátok már szeptemberben a gyereket.
de én küldeném a picsába januárban attól még.
én nem úgy vagyok vele, mint ezek szerint itt elég sokan, hogy amint vki magára ölti a realmezt, akkor azonnal isteniteni és/vagy védeni kell, közben meg a produktum egy fütyi, és eleve szar játékosnak tartottam mindig is.
Szerintem se fog beválni, de azért tőlem is megkapja ezt a szezont.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
jó, igaz.De hagyjátok már szeptemberben a gyereket.
de én küldeném a picsába januárban attól még.
én nem úgy vagyok vele, mint ezek szerint itt elég sokan, hogy amint vki magára ölti a realmezt, akkor azonnal isteniteni és/vagy védeni kell, közben meg a produktum egy fütyi, és eleve szar játékosnak tartottam mindig is.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De hagyjátok már szeptemberben a gyereket. Életében nem játszott máshol első hónap mindenidők egyik legjobb jobbhátvédje van mellette/előtte Alonso meg eredménykényszerben van. Majd tavasszal meglátjuk szerintem hasznos lesz mégha nem is gondolom végleges megoldásnak a következő 10 évre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Az a baj az ''ingyen'' igazolásokkal, hogy hosszú távon szétinflálják a fizetéseket. Ha egy tökátlagos játékos, aki a hiányosságai miatt a meccsek felén játszhatatlan, felvesz évi bruttó 20 millót, akkor nem fogod tudni megmagyarázni a saját nevelésű spanyoloknak, hogy ők a tizedét érik.
- hehetheoriginal
nagy előrelépés akkor, feleannyiért érjük el ugyanazt a hozzáadott értéket.
töretlen fejlődés
töretlen fejlődés
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
250 millió eurót költöttünk összesen pufira transzferrel, bónuszokkal, fizetéssel zusammen.Galacticos írta:Hat annal biztos tobb hozzaadott erteke lesz mint a hamburgeres baratodnak. Vagy o mennyibe kerult a 3.-4.eveben?hehetheoriginal írta: lol. 6 ev alatt 120 millio euroba kerul az ember.
ha most ennyire lofasznulla, mi lesz a 3., 4. evben?
gg
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Hat annal biztos tobb hozzaadott erteke lesz mint a hamburgeres baratodnak. Vagy o mennyibe kerult a 3.-4.eveben?hehetheoriginal írta: lol. 6 ev alatt 120 millio euroba kerul az ember.
gg
igen, számolj hozzá mindent is tényleg, az se biztos itt lesz 6 évet, de 120 millázzhehetheoriginal írta:
lol. 6 ev alatt 120 millio euroba kerul az ember.
gg![]()
LV helyett hoztuk Trentet.
LV rengeteget keresett már, szóval annyival nem több pénz, hogy ne férjen bele évente, miközben egy Alaba meg Mendy mennyit keres a semmire.
Jelenleg nincs a piacon olyan jobb bekk aki mozdítható és meg kéne venni minden áron.
Ennek a Carvajal-Trent duónak bőven elégnek kell lennie pluszban Fede meg Asencio sincs ott annyira eltévedve.
- hehetheoriginal
trent is ezt fogja hallani januarban remelhetoleg
thereisonly1ronaldo
egy bölcs embert szeretnék idézni és rövidre zárni a dolgokat:
uncsi vagy, next
uncsi vagy, next
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
megint fotelbu.......akkor ezek szerint sportszakmailag blama igazolás.
tudtuk. lattuk. evek ota.
en nem tudom kik ulnek neha ebben a klubban, erthetetlen....
gondolom sokan jol jartak megint.
lol. 6 ev alatt 120 millio euroba kerul az ember.de ingyen kb minden jó
gg
lv szintu vedekezessel ketlem.Meg van esélye, hogy megtalalja a helyét.
thereisonly1ronaldo
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Ezt adom, de lehet h pont a nagyok, a 10%-on, vagy 1-2 fontosabb meccsen megtudja mutatni. (mondjuk a pad tuti nem tetszene neki.. :Sd)De a meccseink 90%-a ilyen, és ez nem fog egyhamar változni - akkor ezek szerint sportszakmailag blama igazolás. Én nem török felette pálcát, majd kb egy év múlva, de az ilyen egybites játékosok ritkán passzolnak Madridba (bárhova Anglián kívül).
Egyébként tényleg blamanak tűnik, de ingyen kb minden jó es nem is volt mas választási lehetőség,amennyire en tudom.
Illetve, amit vki emlitett Bellingham kapcsan, h szelsoket levesszuk es Mbappe, Beli, Arda a kozepen, akkor meg mutathat vmit. Meg van esélye, hogy megtalalja a helyét.
De a meccseink 90%-a ilyen, és ez nem fog egyhamar változni - akkor ezek szerint sportszakmailag blama igazolás. Én nem török felette pálcát, majd kb egy év múlva, de az ilyen egybites játékosok ritkán passzolnak Madridba (bárhova Anglián kívül).Zsobo írta:
Annyit a védelmében érdemes megemliteni, hogy kurva nehez ugy osztogatnia, hogy 20 meteren 10 emberrel vedekezik a masik csapat.
Ha lesz területünk a vedok mögött es nem fujnak be 3mm-es leseket, sztem jobban fog feküdni neki.
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Egyenlőre nem indult jól, en nm nezem a tobbi csapat meccseit, szoval csak itt láttam, nem tűnik egy klasszis jatekosnak.
Annyit a védelmében érdemes megemliteni, hogy kurva nehez ugy osztogatnia, hogy 20 meteren 10 emberrel vedekezik a masik csapat.
Ha lesz területünk a vedok mögött es nem fujnak be 3mm-es leseket, sztem jobban fog feküdni neki.
Mondjuk nekem Carvajal jatekra is, karakterre is egyik kedvencem, szal ot akarom latni egészségesen jatszani. Plane, ha Hujsen nem iranyitana a védelmet ilyen jol.
Mondjuk nekem Carvajal jatekra is, karakterre is egyik kedvencem, szal ot akarom latni egészségesen jatszani. Plane, ha Hujsen nem iranyitana a védelmet ilyen jol.
- hehetheoriginal
nem hörög a paraszt....azaz nem zörög a haraszt
szevasz trent, kösz a semmit.
szevasz trent, kösz a semmit.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kiváló minőségű újságírás. az már szóra sem érdemes, hogy az egyes forrás cikke Ceballosról szól. nem is értem ki olvas ilyen szennyet. annyira száműzte az embert, hogy még be is cserélte.
- Pad'em
Természetesen full kamu. Ilyen szutyok magyar sportportálok olvasásától óvaintenék. Egy AS cikk van linkelve benne forrásként ami Ceballosról szól
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kétlem, nem szoktunk ilyet tenni. Azt sem tudom mikor voltunk utoljára aktívak télen (?). Egyszerű rotáció.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4