Szerintem osszekapta magat fejben es elmult a lampalaz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 27., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. január 27., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 21., vasárnap 19:38
ezért írtam a szezon elején, hogy ellenféltől függően kéne őket kezdetniTorquemada írta: Neki kellett volna kezdeni. Hiányoltam is egy meccskommentben most. Betömörülő ellenfél ellen ő a jobb választás, elképesztő tűpontos labdákat tud bejátszani, és olvassa is a játékot. Cserébe komoly meccsen a védekezése életveszély.
Mendy fordítva. Hátul beton, még mindig. De ahogy átlépi a felezőt, elfogy a tudomány. A kettőből lenne egy jó játékos.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. január 21., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. január 21., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 21., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. január 7., vasárnap 23:15
támadásban tényleg nem kell fikázniPad'em írta: Támadásban viszont hiába van fikázva, azért abból az elfutok beadom skill setből összehozott már jópár helyzetet /gólt idén. Joselút remekül találja meg.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. január 7., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. január 7., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 7., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. január 7., vasárnap 15:33
Nem tudom itt van-e annyi idő, hogy befusson ... Theonak több szezon kellett, hogy felépítse magát és így sem kívánnám még ide annyira őt. Frannak még adnék kb. 2-3 meccs bizalmat, hogy összeszedje magát. Amennyiben ez nem sikerül ennyi idő alatt, akkor sem Mendynek kell visszakerülnie a posztra, hanem Camavingának.realistahuni írta:Mögé pont jó lesz Fran mert amilyen porcelán a kanadai úgyis a szezon 30-40 százalékát a sanitassal tölti.Csabi írta:
team davies![]()
Frannak meg türelem kell, a sebesség megvan ami ma a legfontosabb a szelsovedoknek. Sok egyéb hiányossága majd több rutinnal és magabiztossággal eltűnik.
Theo iránt is ment a hate anno, aztán ma már top 5 a posztján.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:16
mikor csúszott csupasz seggel r9 lövőcsele után a szögletzászlóig, na ott összefolyt a nyál a számban narealbeckham írta: Menj mar ezzel a nicknev faszsagoddal te vén kretén.Reméltem ezen már tul tetted magad. Tátott szájjal nézted a netflix dokuját
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. január 7., vasárnap 15:15
Tudsz 5 jobbat nála jelenleg?Ha Top 5 lenne Theo akkor nem a Milanban pengetne.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 7., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 7., vasárnap 14:57
Hat mínusz melle adtam egy pluszt.realbeckham írta: Seggdugasz alkat, szar vedekezessel. Ha valaki ilyen fizikumu, akkor legyen egy vergci kullancs, mint jordi alba. Fran csak lelkes. Semmire nem megyünk vele.
Mallorca ellen is mikor bejott a néger gyerek es fedezte a labdát, fran nem sok, csak 2 meterre pattogott le róla folyamat. Már ha odaért időben.
Coming outolok. Team Mendy vagyok.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. január 7., vasárnap 14:57
Ha Top 5 lenne Theo akkor nem a Milanban pengetne.realistahuni írta:Mögé pont jó lesz Fran mert amilyen porcelán a kanadai úgyis a szezon 30-40 százalékát a sanitassal tölti.Csabi írta:
team davies![]()
Frannak meg türelem kell, a sebesség megvan ami ma a legfontosabb a szelsovedoknek. Sok egyéb hiányossága majd több rutinnal és magabiztossággal eltűnik.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. január 7., vasárnap 14:56
Mondjuk ma egy szelsovedonek az a minimum hogy gyors legyen.realistahuni írta:Mögé pont jó lesz Fran mert amilyen porcelán a kanadai úgyis a szezon 30-40 százalékát a sanitassal tölti.Csabi írta:
team davies![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. január 7., vasárnap 14:41
Mögé pont jó lesz Fran mert amilyen porcelán a kanadai úgyis a szezon 30-40 százalékát a sanitassal tölti.Csabi írta:team daviesrealbeckham írta:
Coming outolok. Team Mendy vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. január 7., vasárnap 14:06
team daviesrealbeckham írta:
Coming outolok. Team Mendy vagyok.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem