EB - 2020
Re: EB - 2020
Na, majd 50 ev mulva hazajon az amirol fogalmuk nincs amugy. Megnyugodtam.

Ekkora egy ostoba gecit baszod.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Southgate elmecselte

Nagypofaju majom.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Atyaég

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze hogy az angol szektornal lévő kapunál lesz az akció. De legalább az olaszok kezdenek... Legalább izgi lesz. Kapus nem kérdés ki a jobb de... Jól is kéne rúgni.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért ez az olasz csapat sokszorosát focizta le a tornán annak, amit az előző EB két döntőse azon a tornán összesen.Anthony írta: 2 csodálatos, fantasztikus, örömfocit játszó focinemzet közti döntőt látunk.
Fineszes megoldások, cselek, passzok, szamba, minden van itt, ami szemnek, szájnak ingere.
Pecsenyevörösre csettingtettem az ujjaimat!
![]()
Ebbe a nimamd Kane Sterling duoba van bele buzulva es lottek is 7 golt, de kb. 5bol 1 megoldasuk jo es nem hatraltato.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Ilyenkor már. De lehetett volna a hosszabbítás első percétől bevetni cseréket. Gyáva mentalitás ez ilyen kerettel.'shutterisland írta:bellingham, sancho es rashford lehet szetfutkoraszna oket.BlancoMark írta: Southgate hogy miért nem használja a padot jobban, nem értem. A maradék 3 cserével szanaszéjjel lehetne hajtani ezt az olasz csapatot.
de ezek ilyenkor mar a tizikre gondolnak, kane es sterling pedig biztos a lovok kozott lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bellingham, sancho es rashford lehet szetfutkoraszna oket.BlancoMark írta: Southgate hogy miért nem használja a padot jobban, nem értem. A maradék 3 cserével szanaszéjjel lehetne hajtani ezt az olasz csapatot.
de ezek ilyenkor mar a tizikre gondolnak, kane es sterling pedig biztos a lovok kozott lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mind igazKerlon írta:Biztosan öregszel és romlik a látásod vagy covidos vagy és elment az ízlésed.dzsi91 írta:
Szerintem jó meccs.![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mindjart elalszok.
Biztosan öregszel és romlik a látásod vagy covidos vagy és elment az ízlésed.dzsi91 írta:Szerintem jó meccs.Anthony írta: 2 csodálatos, fantasztikus, örömfocit játszó focinemzet közti döntőt látunk.
Fineszes megoldások, cselek, passzok, szamba, minden van itt, ami szemnek, szájnak ingere.
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Southgate hogy miért nem használja a padot jobban, nem értem. A maradék 3 cserével szanaszéjjel lehetne hajtani ezt az olasz csapatot.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mekkora siras ment a Puskas full house miatt is. A focimániás doktorminiszterelnökúr személyesen intézte el a 72. hullámot. Szerencsére csodák meg vannak és a döntőre Londonban is elmúlt a deltaSteve írta:.
Vajon lesz büntetés, vagy csak a magyaroknak jár, mindenre..![]()
![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jó meccs.Anthony írta: 2 csodálatos, fantasztikus, örömfocit játszó focinemzet közti döntőt látunk.
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Dehogy lenne. Fede csinalt egy durvabbat, mindeki csak dicserte.lordgabi írta: Ez a Chiellini lerántás...ha Pepe vagy Ramos lett volna az elkövető, folyamatosan ez lenne a téma a 2x15 perc során, és még a büntetők közben is.![]()
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez a Chiellini lerántás...ha Pepe vagy Ramos lett volna az elkövető, folyamatosan ez lenne a téma a 2x15 perc során, és még a büntetők közben is.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
2 csodálatos, fantasztikus, örömfocit játszó focinemzet közti döntőt látunk.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Na ez nem hiányzott hogy hosszabbítás legyen, de legalább így a tippjátékot behúztam a biztonsági tippemmel:D
Kösz Kerlon!
Megvolt az izgalom, mert Dont nagyon jött és ő a gólkirályt eltalàlta, szóval necces volt.
Chiellini
Kösz Kerlon!
Megvolt az izgalom, mert Dont nagyon jött és ő a gólkirályt eltalàlta, szóval necces volt.
Chiellini

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2021. július 11., vasárnap 22:59-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."