Rodrygo Goes - 11

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Rodrygo Goes - 11

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 26., kedd 6:18

AS szerint közölte Xabival, hogy marad és küzd Vinivel a balszélért.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. augusztus 25., hétfő 20:01

Mester77 írta: Ez a hét döntő lesz annak kiderítésében, mi lesz a következő lépés a jövőjével kapcsolatban. ⏳🇧🇷 [The Athletic]
Nagyot nem vállalt a költő, tekintve h véget ér a transfer window. :D

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 25., hétfő 16:42

Kérte,de nem biztos benne. Aha oke.
Tudta,csak nem gondolta.

Rohadt unalmas már ez

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. augusztus 25., hétfő 16:18

🚨 🚨 BREAKING: Rodrygo Goes megkérte az ügynökét, hogy keressen számára új klubot ezen a nyáron. Ugyanakkor a lehetséges érdeklődők azt érzik, hogy a játékos még nem teljesen biztos abban, hogy el akarja hagyni a Real Madridot. Ez a hét döntő lesz annak kiderítésében, mi lesz a következő lépés a jövőjével kapcsolatban. ⏳🇧🇷 [The Athletic]
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 25., hétfő 13:59

Danilonak is volt valami hasonlo momentuma de lehet rosszul emlekszem, egyik falabu balfasz a masik. :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 13:06

Faust írta: Miert beszelnek masrol, amikor Rodrygorol van szo es arra reagaltam. :lol:

Tegnap is tokeletesen kijott minden hibaja, hiaba keverget neha jol, lepattan a 40 kilos spanyol vedokrol is, dinamikaja semmi, szurke, betanitott bujkalo kozepszer aki par jo meccsbol tartja eletben magat evek ota. Persze azok a meccsek kb BL-t ertek, koszonet is erte, de ennyi erovel meg Danilonak is itt kene jatszania, mert hatha lesz meg egy meccse valamikor, amikor ment a golvonalrol fontos pillanatban.
az mendy volt es nem danilo
danilo utolso embert szerelt? az atma ellen sprintben
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 25., hétfő 12:59

Miert beszelnek masrol, amikor Rodrygorol van szo es arra reagaltam. :lol:

Tegnap is tokeletesen kijott minden hibaja, hiaba keverget neha jol, lepattan a 40 kilos spanyol vedokrol is, dinamikaja semmi, szurke, betanitott bujkalo kozepszer aki par jo meccsbol tartja eletben magat evek ota. Persze azok a meccsek kb BL-t ertek, koszonet is erte, de ennyi erovel meg Danilonak is itt kene jatszania, mert hatha lesz meg egy meccse valamikor, amikor ment a golvonalrol fontos pillanatban.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. augusztus 25., hétfő 12:48

ToniKroos írta:
Nem tudom mi alapján állítjátok, hogy ő a mi emberünk oda.
Nem állítom. Azt viszont lassan igen hogy Vini nem a mi emberünk. Tőlem mehet mindkettő és bappéé a széle, elöl meg egy klasszik csatár, de ha csak Rodrygot adjuk el esély nélkül ( ismétlem baloldalon....tudom jobbon lófasz)úgy hogy Vini marad az viszont idegesítene,annak fényében mennyit szerencsétlenkedett tavaly.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 25., hétfő 12:42

ToniKroos írta:
Faust írta:

Evek ota lofasz az ember, ugy, hogy betonkezdo volt hosszu honapokig, barmit is csinalt.
De ez most mi? Évek óta? Komolytalan vagy, ezzel nem lehet mit kezdeni. Biztos azért lett 2. az aranylabda szavazáson, mert olyan szar éve volt. Próbálj kicsit objektív lenni.
Megint ugyan az a lemez, hogy de szépen csinálta Rodrygo, csak aztán lofasz se lesz belőle, mint általában. Néha összehoz 1-2 jó meccset és abból él. Nem tudom mi alapján állítjátok, hogy ő a mi emberünk oda.
Faust pont Rodrygóra mondja hogy lófasz. Szóval egy irányba szapultok.

Amúgy mindkettő brazil gyepálását túlzásba viszi a fórum, két BL-ben tevékeny részt vettek, szerintem mindkettő fontos eleme a csapatnak, csak a fix kezdő sztár státusz ment az agyukra. Egy normális keretmenedzselés bőven visszahozhatja őket a földre, ha elkezdenek melózni akkor bőven esélyes mindenre ez a keret.

Ha meg egy semmi nulla Sávio 70 millió akkor Rodrygóért minimum a 120-at kérném a Citytől.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. augusztus 25., hétfő 12:41

ToniKroos írta: De ez most mi? Évek óta?
szerintem Rodrygora értette Faust az évek óta lófaszt --> az "1 meccs alapján" csacskaságra reagálva.
Ha nem akkor bocs :D
___Samy___ írta: Rodri Aranylabdaja ota pedig agyhalott az emberunk.
De azt értitek hogy ezt senki sem vitatja?! :) A baj csak az h Vini büdöset szarik, Rodrygo\randommásikcsapatbanjátszóbalszélső\megPato pedig rózsavizet pisikél rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2025. augusztus 25., hétfő 12:43-kor.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. augusztus 25., hétfő 12:38

Rodri Aranylabdaja ota pedig agyhalott az emberunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 25., hétfő 12:34

Faust írta:
tibi18 írta: Plusz az első 3 percben is volt egy jó betörése lövéssel, csak mi inkább reklámot néztünk Magyarországon. Az összefoglalókba azért bekerült.

Én csak azt nem tudom feldolgozni, hogy van akinek adtok éveket, ennek a csávónak meg egy meccsen kell bizonyítani, egy betömörülő csapat ellen. GG
Evek ota lofasz az ember, ugy, hogy betonkezdo volt hosszu honapokig, barmit is csinalt.
De ez most mi? Évek óta? Komolytalan vagy, ezzel nem lehet mit kezdeni. Biztos azért lett 2. az aranylabda szavazáson, mert olyan szar éve volt. Próbálj kicsit objektív lenni.
Megint ugyan az a lemez, hogy de szépen csinálta Rodrygo, csak aztán lofasz se lesz belőle, mint általában. Néha összehoz 1-2 jó meccset és abból él. Nem tudom mi alapján állítjátok, hogy ő a mi emberünk oda.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 25., hétfő 12:13

tibi18 írta: Plusz az első 3 percben is volt egy jó betörése lövéssel, csak mi inkább reklámot néztünk Magyarországon. Az összefoglalókba azért bekerült.

Én csak azt nem tudom feldolgozni, hogy van akinek adtok éveket, ennek a csávónak meg egy meccsen kell bizonyítani, egy betömörülő csapat ellen. GG

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 12:13

mexes írta:
ToniKroos írta: Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mivan? Baloson játszott kezdőként és nem nagyon emlékszem említésre méltó pillanatra. Hol volt itt az állítólagos focira emlékeztető dolgok, ha ő van ott? :hmmm:
De legalább nem csapkodott es hisztizett a padon. Ohwait :mrgreen:
Amúgy jól nyomta szerintem, de mint általában, végeredmény nélkül. Ettől függetlenül többre megy ezzel a csapat, mint a mostani Vinivel, csak a kettős mérce pusztító :D
vini csak a kozonseggel es a biroval tud hisztizni es foglalkozni, ez hogyan hasonlíthato rodrygo duhehez? ja a kettos mérce

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. augusztus 25., hétfő 12:01

Kicselez 3 embert kis területen, majd beleveri a blokkba, azzal a csapat (meg Rodrygo is) pont ugyanott van, mintha az első ember leszerelte volna, de nála már ez is pozitívumként van kiemelve. Vini bejött adott egy gólpasszt és az a téma megint, hogy magyarázott.

Tényleg kemény a kettős mérce :lol:
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. augusztus 25., hétfő 11:59

Plusz az első 3 percben is volt egy jó betörése lövéssel, csak mi inkább reklámot néztünk Magyarországon. Az összefoglalókba azért bekerült.

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. augusztus 25., hétfő 11:56

ToniKroos írta: Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mivan? Baloson játszott kezdőként és nem nagyon emlékszem említésre méltó pillanatra. Hol volt itt az állítólagos focira emlékeztető dolgok, ha ő van ott? :hmmm:
De legalább nem csapkodott es hisztizett a padon. Ohwait :mrgreen:
Amúgy jól nyomta szerintem, de mint általában, végeredmény nélkül. Ettől függetlenül többre megy ezzel a csapat, mint a mostani Vinivel, csak a kettős mérce pusztító :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 11:54

nekem mondjuk tetszett amikor 3 ember kozott vitte be 16osra majd loveset sajnos blokkoltak, es akkor mondtam egyet

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. augusztus 25., hétfő 11:53

Semmi nincs ilyenkor. Kapjon zsinórban 10-15 meccset és akkor lehet mondani valamit ( kivel volt jobb a kémia elöl, ki volt a fegyelmezetebb védekezésben, ilyenek).

Ilyen nyilván nem lesz, pedig lenne realitása ha abból indulunk ki Vini milyen formában volt tavaly tavasszal és kezdő volt.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 25., hétfő 11:46

Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mivan? Baloson játszott kezdőként és nem nagyon emlékszem említésre méltó pillanatra. Hol volt itt az állítólagos focira emlékeztető dolgok, ha ő van ott? :hmmm:

Vissza: