Dadog nála a labda. Csak egyfajta passzt ismer, odaadni a legközelebbi jatekosnak. Tegnap is Mbappe egy sokadik szituban méterekre állt a szélen lesen, Mendynel volt a labda, Kylian volt hozzá a legközelebb és odapasszolta, mert képtelen volt oldalt váltani, vagy visszahuzni. Mbappe meterekre volt a Barca vedok vonalatol, akkor kocogott vissza egy előző tamadasbol, de ez a nem normális odaadja neki, mert neki így a legkönnyebb és legmegoldhatóbb. Mbappe be sem indult rá és jelezte egyből, hogy hát, tök egyedül álldogál fent, minek kap ilyenkor passzt. Aztán egy másik szitunal úgy jött ki a labda, hogy pont sarkaznia kellett, de nem ám ez a fineszes sarkazas vagy valami, mert ott allt szintén Mbappe a seggébe, elég lett volna csak picit beleguritania, de persze azt is bedobasra sarkazta, ugy hogy előtte a teljes vedosor sokkal nehezebb szituban, hozta kifele a labdát es ha az az utolsó sarkazas megvan, akkor mehetett volna a gyorskontra Mbappeval. Labdavezetéseit, illetve hogy hogyan tud felpattano labdát a földön tartani már nem is említem, masodperceket veszitettunk el, amíg nála volt a labda. Persze osszessegeben szerintem is Mbappe helyezkedesein ment el a tegnapi meccs, de skillekben egyértelműen, hogy a két szélső vedonk volt a legkevesebb.Süti írta: Lehet hogy erős a kontraszt az elodok miatt, de nem Real Madrid szint. Nekem kevés egy Real Madrid kezdő bekknek hogy a játék 1 elemében erős, 5 másikban meg néha megye 2.
Az sem normalis, hogy Carlo ezeknek a védőknek a megsegítésére tesz ki szélre olyan jatekosokat, mint Camavinga vagy Bellingham. Hogy majd ők besegítenek. Értem, hogy ez csapatmunka, de ilyet el sem tudtál volna képzelni Marcelo vagy egy Roberto Carlos idején. Ott mindenki egy külön entitás volt, nem félkész focisták egy Real Madrid kezdőjében.