Marcelo
Re: Marcelo
Nem én voltam, de technikailag igaza van, nem voltak PONT átfedésben, fél évet együtt focázhattak

A Zinedine Mendy fanokSierra írta:Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Gondolom félre nyomta.Sierra írta:Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()
![]()
Ezen a kommenten mit lehet downvote-olni te szerencsecsomag, akárki is vagy.Sierra írta: '96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.![]()

Egy szép kis szöveget is mondott mellé (vagy írt, nemtom), madridom fb oldalán kint van.Kerlon írta:C is tiszteletet tette(na ez a ritkasag)
Egyébként örülök, hogy végre egy legendánk méltó búcsút kapott. Mert ha valaki, akkor ő aztán teljesen megérdemelte. Mindig is egy szerény, csupaszív játékos volt.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
'96 óta először egy hatalmas űr lesz a bhv poszt, el voltunk kényeztetve az elmúlt 25 évben. Két ekkora zseni, és ráadásul pont átfedésben egymással.

C is tiszteletet tette
(na ez a ritkasag)

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Az biztos, hogy még egy ilyen technikával és szívvel megáldott balhátvédünk nem lesz. (Ezt mondtuk RC után is mondjuk, de harmadjára nincs az az isten. Bááár... Zinedine Mendy is tud csodákat
)
Azok a testcselek, amikkel magától értetődő természetességgel szopatta meg a rátámadókat, imádtam. 3-4 éve már nem az igazi, de mégis méltósággal viselte, idén meg hatalmas backstage kapitány és vitte a hátországot a padról.
Gracias Marcika

Azok a testcselek, amikkel magától értetődő természetességgel szopatta meg a rátámadókat, imádtam. 3-4 éve már nem az igazi, de mégis méltósággal viselte, idén meg hatalmas backstage kapitány és vitte a hátországot a padról.
Gracias Marcika

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Legnagyobb. Kerdes nelkul.

Akkoriban meg irni sem tudott.Realista24 írta:Te a jelek szerint azt, hogy megbukikRemy írta: Kár, hogy nincs meg a 'dista fórum. Visszaolvasnék, hogy miket írtunk, mikor jött.![]()
![]()

Marciiiiiii.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egypárszor tényleg fennmaradtam miatta szombatról vasárnap hajnali 2-es sportklubos fluminense meccs miatt és kumma boldog voltam, hogy jött.. én kb. ezt..Remy írta: Kár, hogy nincs meg a 'dista fórum. Visszaolvasnék, hogy miket írtunk, mikor jött.![]()
6,5m-ért vettük anno

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te a jelek szerint azt, hogy megbukikRemy írta: Kár, hogy nincs meg a 'dista fórum. Visszaolvasnék, hogy miket írtunk, mikor jött.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kár, hogy nincs meg a 'dista fórum. Visszaolvasnék, hogy miket írtunk, mikor jött.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

picsába, de szar és mégis szép
Elejétől a végéig, gyerektől a legendáig... Marcelo mindörökké!

Elejétől a végéig, gyerektől a legendáig... Marcelo mindörökké!

K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mikor 2007-ben ragasztottam fel róla az első posztert a falamra nem gondoltam volna hogy egy Legenda lesz belőle.
Köszönök mindent Marcelo.
Mindent!
Hálás vagyok minden mozdulatodért!
Best left-back ever!
Egy élmény volt végig nézni és élvezni a pálayafutásodat nálunk.
LEYENDA!
Köszönök mindent Marcelo.
Mindent!
Hálás vagyok minden mozdulatodért!
Best left-back ever!
Egy élmény volt végig nézni és élvezni a pálayafutásodat nálunk.
LEYENDA!

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48