Mi az hogy para?M1Ö írta: Ha már utazás. Autóval nagyon para kimenni Madridba?

2600 km nagyjabol, 20-30 ora vezetes pihenok nelkul szamolva, attol fuggoen mennyi epitkezesbe rongyolsz bele.
Ar ertek aranyban szerintem nem eri meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:56
Mi az hogy para?M1Ö írta: Ha már utazás. Autóval nagyon para kimenni Madridba?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 5., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:44
Raadasul viagogon viszik le az arat erosen...azt hittem alig lesz ott jegy, raneztem, es rogyasig, nem tul eszeveszett aron.realistahuni írta: Megint csak teszt jelleggel megpróbáltam ha már téma...a mai meccsre 5 perc frissítgetés után beadott két egymás mögé szóló jegyet.
Valamiért ez a trend mostanában úgy látszik, ki kell várni jó sokáig, nyilván idegölő tud lenni.
A viagogon most is rengeteg jegy van, ha nagyon nincs szerencséd a legvégső megoldásnak jó, addig is megéri vadászni szerintem.
szerk...megelőztek
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 5., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:38
Probalkozz majd naponta, ha meg aktualis, mert most tobbszor is tudtam volna jegyet venni a ma esti meccsre, mindenfele arkategoriaban.ToniKroos írta:Hát most tényleg esélytelen volt, amint megnyitották elfogyott. Amiket figyeltem korábbi meccseket, ott nem fogyott el ilyen gyorsan, nem tudom mi lehet az oka egy Osasuna ellen. Azt hittem simán lesz jegy. Pár éve voltam, akkor simán lehetett egymás mellé is.ThePilgrim írta: Én tavaly is ugyanígy az első novemberi hétvégén voltam kint, akkor a Rayo ellen. Akkor minden gond nélkül tudunk jegyet venni egymás mellé, sőt a meccs napján még azon is tudtunk gondolkodni, hogy nem veszünk-e drágábbat. Többek között ezért is lőttük be most is ezt a hétvégét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:20
Egy ejszaka szallas kuka.Halfkey írta: Nekem sajnos nem, viszont mi lett a valenciai utaddal? Kaptál vissza vmi pénzt?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 23:55
Van, en is el tudnam adni a jegyem neked, mert online vett, es e ticket formaban megkapott. Meg lehet ugy osztani, mint az EB-s jegyeket, csak ugye nem appon keresztul, hanem wallet vagy a visszaigazolo email.ThePilgrim írta: Még egy viagogo-s kérdés: Ha jól látom, hirdetnek jegyeket, amelyeknél találkozni kell az eladóval. Ezek gondolom azok a jegyek, ahol a bérletes adataival kellene bemenni.
Azok a jegyeknél, ahol ezt nem jelzik külön, nem így működnek? Van egyáltalán lehetőség úgy eladni/venni jegyet, hogy ne kelljen kamu adatokkal kockáztatni?
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. november 4., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 4., hétfő 13:06
Hát most tényleg esélytelen volt, amint megnyitották elfogyott. Amiket figyeltem korábbi meccseket, ott nem fogyott el ilyen gyorsan, nem tudom mi lehet az oka egy Osasuna ellen. Azt hittem simán lesz jegy. Pár éve voltam, akkor simán lehetett egymás mellé is.ThePilgrim írta: Én tavaly is ugyanígy az első novemberi hétvégén voltam kint, akkor a Rayo ellen. Akkor minden gond nélkül tudunk jegyet venni egymás mellé, sőt a meccs napján még azon is tudtunk gondolkodni, hogy nem veszünk-e drágábbat. Többek között ezért is lőttük be most is ezt a hétvégét.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 4., hétfő 13:04
2011-ben meccs napján délelőtt 11-kor odasétáltam a Bernabéuhoz, kértem a pénztárban egy jegyet a legolcsóbból (€30 vagy 35 volt akkor még), és gond nélkül adtak.'shutterisland írta: amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?
nem egy bl dontore vagy clasicora gondolok, az gondolom sosem volt egyszeru, hanem egy topcsapat alsohazi csapat elleni meccsere.
Biztos ki lehet játszani a rendszert ha nagyon töri rajta a fejét valaki, de alapból azért szerintem biztonságos. Eladásnál fel kell töelteni a jegyet, gondolom nézi automatikusan a QR/vonalkódot, hogy kétszer ugyanaz ne szerepelhessen, és ha nem jutsz be, kérhetsz refundot, magánál tartja az oldal a visszajelzésig a pénzt.Viagogo-val vigyázzatok!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. november 4., hétfő 12:59
Viagogo-val vigyázzatok! Én hallottam már olyat is, hogy Copy volt a jegy, így nem tudtak bemenni a meccsregutihaz14 írta:viagogon vettunk a holnapi meccsre jegyeket.ThePilgrim írta:
Update: Létezik. Kb. 80 db. jegy volt mikor a kártyásoknak megnyílt, nyilván esélytelen volt. Ha valaki tervez mostanában meccsre menni, ezzel számoljon...
Következő kérdés: tud valaki megbízható resale oldalt, ahol ha túlárazva is, de tutira lehet jegyet venni? (Plusz pont, ha nem valami helyi erő adataival kell megpróbálni bemenni...)
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. november 4., hétfő 12:54
Realista24 írta:Vegyel vip jegyet, ha van meg. Ar ertek aranyban ezerszer jobban jarsz, mint viagogoval. Bar gyanitom, hogy mar az sincs.ThePilgrim írta:
'shutterisland írta: amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?
nem egy bl dontore vagy clasicora gondolok, az gondolom sosem volt egyszeru, hanem egy topcsapat alsohazi csapat elleni meccsere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 11:53
Covid ota.'shutterisland írta: amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 4., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 11:41
Vegyel vip jegyet, ha van meg. Ar ertek aranyban ezerszer jobban jarsz, mint viagogoval. Bar gyanitom, hogy mar az sincs.ThePilgrim írta: Sziasztok!
Van valakinek friss tapasztalata hazai bajnoki jegyvásárlással kapcsolatban?
A jövő hétvégi Osasuna elleni bajnokira utaznánk öcsémmel. Madridista kártyával hétfő reggeltől lehet jegyet venni, de a honlap már most full teltházat mutat. Létezik, hogy egy 0-4-es clasico után, egy álmos szombat délutáni Osasuna-meccsre nem lehet földi halandóként jegyet venni? Szoktak felszabadulni helyek a meccs közeledtével?
(Tavaly kb. ugyanekkor voltunk kint, akkor röhögve tudtunk még válogatni is, pedig azóta vagy másfélszer drágábbak lettek a jegyek...)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 4., hétfő 11:26
viagogon vettunk a holnapi meccsre jegyeket.ThePilgrim írta:Update: Létezik. Kb. 80 db. jegy volt mikor a kártyásoknak megnyílt, nyilván esélytelen volt. Ha valaki tervez mostanában meccsre menni, ezzel számoljon...ThePilgrim írta: Sziasztok!
A jövő hétvégi Osasuna elleni bajnokira utaznánk öcsémmel. Madridista kártyával hétfő reggeltől lehet jegyet venni, de a honlap már most full teltházat mutat. Létezik, hogy egy 0-4-es clasico után, egy álmos szombat délutáni Osasuna-meccsre nem lehet földi halandóként jegyet venni? Szoktak felszabadulni helyek a meccs közeledtével?
(Tavaly kb. ugyanekkor voltunk kint, akkor röhögve tudtunk még válogatni is, pedig azóta vagy másfélszer drágábbak lettek a jegyek...)
Következő kérdés: tud valaki megbízható resale oldalt, ahol ha túlárazva is, de tutira lehet jegyet venni? (Plusz pont, ha nem valami helyi erő adataival kell megpróbálni bemenni...)
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. november 4., hétfő 11:18
Fog felszabadulni egyebkent jegy, folyamatosan szabadulnak fel, de kb folyamatosan nezni kell ehhez az oldalt hogy elcsipd.ThePilgrim írta:Update: Létezik. Kb. 80 db. jegy volt mikor a kártyásoknak megnyílt, nyilván esélytelen volt. Ha valaki tervez mostanában meccsre menni, ezzel számoljon...ThePilgrim írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. november 4., hétfő 11:09
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem