Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:56

M1Ö írta: Ha már utazás. Autóval nagyon para kimenni Madridba?
Mi az hogy para? :)
2600 km nagyjabol, 20-30 ora vezetes pihenok nelkul szamolva, attol fuggoen mennyi epitkezesbe rongyolsz bele.

Ar ertek aranyban szerintem nem eri meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 5., kedd 13:52

Ha már utazás. Autóval nagyon para kimenni Madridba?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:44

realistahuni írta: Megint csak teszt jelleggel megpróbáltam ha már téma...a mai meccsre 5 perc frissítgetés után beadott két egymás mögé szóló jegyet.
Valamiért ez a trend mostanában úgy látszik, ki kell várni jó sokáig, nyilván idegölő tud lenni.
A viagogon most is rengeteg jegy van, ha nagyon nincs szerencséd a legvégső megoldásnak jó, addig is megéri vadászni szerintem.

szerk...megelőztek
Raadasul viagogon viszik le az arat erosen...azt hittem alig lesz ott jegy, raneztem, es rogyasig, nem tul eszeveszett aron.

De ahogy a kollega irja, türelem, es jo esellyel lesz jegye az embernek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 5., kedd 13:41

Megint csak teszt jelleggel megpróbáltam ha már téma...a mai meccsre 5 perc frissítgetés után beadott két egymás mögé szóló jegyet.
Valamiért ez a trend mostanában úgy látszik, ki kell várni jó sokáig, nyilván idegölő tud lenni.
A viagogon most is rengeteg jegy van, ha nagyon nincs szerencséd a legvégső megoldásnak jó, addig is megéri vadászni szerintem.

szerk...megelőztek

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:38

ToniKroos írta:
ThePilgrim írta: Én tavaly is ugyanígy az első novemberi hétvégén voltam kint, akkor a Rayo ellen. Akkor minden gond nélkül tudunk jegyet venni egymás mellé, sőt a meccs napján még azon is tudtunk gondolkodni, hogy nem veszünk-e drágábbat. Többek között ezért is lőttük be most is ezt a hétvégét.
Hát most tényleg esélytelen volt, amint megnyitották elfogyott. Amiket figyeltem korábbi meccseket, ott nem fogyott el ilyen gyorsan, nem tudom mi lehet az oka egy Osasuna ellen. Azt hittem simán lesz jegy. Pár éve voltam, akkor simán lehetett egymás mellé is.
Probalkozz majd naponta, ha meg aktualis, mert most tobbszor is tudtam volna jegyet venni a ma esti meccsre, mindenfele arkategoriaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 13:20

Halfkey írta: Nekem sajnos nem, viszont mi lett a valenciai utaddal? Kaptál vissza vmi pénzt?
Egy ejszaka szallas kuka.
Repjegy kuka.
Vonatjegy egy resze kuka.
Belepö arat visszakaptuk termeszetesen a klubtol.
Uj repjegy kozvetlen Madridba plusz koltseg nyilvan, de ezzel szerencsenk volt, mert a kezdeti 63500 Ft-os jegy valamiert leesett 20ezer ala. Szoval akarki arazott abban az oraban, jovok neki egy talca sorrel :lol:

Összessegeben nem tragikus, leven mindent olcson vettunk, lehetett volna sokkal rosszabb is, most pedig mar Madridban hesszelunk :sziv:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 5., kedd 13:16

Nekem sajnos nem, viszont mi lett a valenciai utaddal? Kaptál vissza vmi pénzt?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 5., kedd 12:54

Kosaramban egy Milan elleni jegy, kell valakinek?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 23:55

ThePilgrim írta: Még egy viagogo-s kérdés: Ha jól látom, hirdetnek jegyeket, amelyeknél találkozni kell az eladóval. Ezek gondolom azok a jegyek, ahol a bérletes adataival kellene bemenni.

Azok a jegyeknél, ahol ezt nem jelzik külön, nem így működnek? Van egyáltalán lehetőség úgy eladni/venni jegyet, hogy ne kelljen kamu adatokkal kockáztatni?
Van, en is el tudnam adni a jegyem neked, mert online vett, es e ticket formaban megkapott. Meg lehet ugy osztani, mint az EB-s jegyeket, csak ugye nem appon keresztul, hanem wallet vagy a visszaigazolo email.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. november 4., hétfő 14:15

Még egy viagogo-s kérdés: Ha jól látom, hirdetnek jegyeket, amelyeknél találkozni kell az eladóval. Ezek gondolom azok a jegyek, ahol a bérletes adataival kellene bemenni.

Azok a jegyeknél, ahol ezt nem jelzik külön, nem így működnek? Van egyáltalán lehetőség úgy eladni/venni jegyet, hogy ne kelljen kamu adatokkal kockáztatni?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 4., hétfő 13:06

ThePilgrim írta: Én tavaly is ugyanígy az első novemberi hétvégén voltam kint, akkor a Rayo ellen. Akkor minden gond nélkül tudunk jegyet venni egymás mellé, sőt a meccs napján még azon is tudtunk gondolkodni, hogy nem veszünk-e drágábbat. Többek között ezért is lőttük be most is ezt a hétvégét.
Hát most tényleg esélytelen volt, amint megnyitották elfogyott. Amiket figyeltem korábbi meccseket, ott nem fogyott el ilyen gyorsan, nem tudom mi lehet az oka egy Osasuna ellen. Azt hittem simán lesz jegy. Pár éve voltam, akkor simán lehetett egymás mellé is.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 4., hétfő 13:04

'shutterisland írta: amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?

nem egy bl dontore vagy clasicora gondolok, az gondolom sosem volt egyszeru, hanem egy topcsapat alsohazi csapat elleni meccsere.
2011-ben meccs napján délelőtt 11-kor odasétáltam a Bernabéuhoz, kértem a pénztárban egy jegyet a legolcsóbból (€30 vagy 35 volt akkor még), és gond nélkül adtak. :mrgreen: Régi szép idők.
Viagogo-val vigyázzatok!
Biztos ki lehet játszani a rendszert ha nagyon töri rajta a fejét valaki, de alapból azért szerintem biztonságos. Eladásnál fel kell töelteni a jegyet, gondolom nézi automatikusan a QR/vonalkódot, hogy kétszer ugyanaz ne szerepelhessen, és ha nem jutsz be, kérhetsz refundot, magánál tartja az oldal a visszajelzésig a pénzt.

Szóval viagogos jeggyel - elvileg - ha nem jutsz be, visszakapod a pénzt, ami nyilván nem kárpótol a meccsélmény kimaradásáért, de legalább nem bukod a pénzedet is.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. november 4., hétfő 12:59

gutihaz14 írta:
ThePilgrim írta:

Update: Létezik. Kb. 80 db. jegy volt mikor a kártyásoknak megnyílt, nyilván esélytelen volt. Ha valaki tervez mostanában meccsre menni, ezzel számoljon...

Következő kérdés: tud valaki megbízható resale oldalt, ahol ha túlárazva is, de tutira lehet jegyet venni? (Plusz pont, ha nem valami helyi erő adataival kell megpróbálni bemenni...)
viagogon vettunk a holnapi meccsre jegyeket.
Viagogo-val vigyázzatok! Én hallottam már olyat is, hogy Copy volt a jegy, így nem tudtak bemenni a meccsre

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. november 4., hétfő 12:54

Realista24 írta:
ThePilgrim írta:
Vegyel vip jegyet, ha van meg. Ar ertek aranyban ezerszer jobban jarsz, mint viagogoval. Bar gyanitom, hogy mar az sincs.

Áh, off az is...

'shutterisland írta: amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?

nem egy bl dontore vagy clasicora gondolok, az gondolom sosem volt egyszeru, hanem egy topcsapat alsohazi csapat elleni meccsere.

Én tavaly is ugyanígy az első novemberi hétvégén voltam kint, akkor a Rayo ellen. Akkor minden gond nélkül tudunk jegyet venni egymás mellé, sőt a meccs napján még azon is tudtunk gondolkodni, hogy nem veszünk-e drágábbat. Többek között ezért is lőttük be most is ezt a hétvégét.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 11:53

Covid ota.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 4., hétfő 11:45

amugy akik regota meccsrejarok, regen is (mondjuk 10+ eve) is igy volt ez, vagy csak mostansag egyre nehezebb jegyeket szerezni ?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 4., hétfő 11:41

ThePilgrim írta: Sziasztok!

Van valakinek friss tapasztalata hazai bajnoki jegyvásárlással kapcsolatban?

A jövő hétvégi Osasuna elleni bajnokira utaznánk öcsémmel. Madridista kártyával hétfő reggeltől lehet jegyet venni, de a honlap már most full teltházat mutat. Létezik, hogy egy 0-4-es clasico után, egy álmos szombat délutáni Osasuna-meccsre nem lehet földi halandóként jegyet venni? Szoktak felszabadulni helyek a meccs közeledtével?

(Tavaly kb. ugyanekkor voltunk kint, akkor röhögve tudtunk még válogatni is, pedig azóta vagy másfélszer drágábbak lettek a jegyek...)
Vegyel vip jegyet, ha van meg. Ar ertek aranyban ezerszer jobban jarsz, mint viagogoval. Bar gyanitom, hogy mar az sincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 4., hétfő 11:26

ThePilgrim írta:

A jövő hétvégi Osasuna elleni bajnokira utaznánk öcsémmel. Madridista kártyával hétfő reggeltől lehet jegyet venni, de a honlap már most full teltházat mutat. Létezik, hogy egy 0-4-es clasico után, egy álmos szombat délutáni Osasuna-meccsre nem lehet földi halandóként jegyet venni? Szoktak felszabadulni helyek a meccs közeledtével?

(Tavaly kb. ugyanekkor voltunk kint, akkor röhögve tudtunk még válogatni is, pedig azóta vagy másfélszer drágábbak lettek a jegyek...)
Update: Létezik. Kb. 80 db. jegy volt mikor a kártyásoknak megnyílt, nyilván esélytelen volt. Ha valaki tervez mostanában meccsre menni, ezzel számoljon...

Következő kérdés: tud valaki megbízható resale oldalt, ahol ha túlárazva is, de tutira lehet jegyet venni? (Plusz pont, ha nem valami helyi erő adataival kell megpróbálni bemenni...)
viagogon vettunk a holnapi meccsre jegyeket.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. november 4., hétfő 11:18

ThePilgrim írta:

Fog felszabadulni egyebkent jegy, folyamatosan szabadulnak fel, de kb folyamatosan nezni kell ehhez az oldalt hogy elcsipd.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. november 4., hétfő 11:09

Sziasztok! Tudna Nekem kérlek segíteni abban, Valaki, hogy a madridista premium kártyámnak hogy tudnám megnézni, hogy mi a PIN kódja? Elméletileg emailben kellett volna megkapni, de sajnos én ilyen emailt nem kaptam. Köszönöm szépen a segítséget előre is!

Vissza: