Thiago EGON

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 14., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 14., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 14., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. január 14., kedd 5:57
Ez a fourfourtwo ez mi a fax?Neuer Manó (Bayern München). Védők: Lahm Fülöp (Bayern München), Ramos Szergiusz (Real Madrid), Silva Egon (PSG), Alves Dani (FC Barcelona). Középpályások: Iniesta András (FC Barcelona), Xavi (FC Barcelona), Ribéry Ferenc (Bayern München). Csatárok: Ronaldo Krisztián (Real Madrid), Ibrahimovic Zoltán (PSG), Messi Leó (FC Barcelona)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 14., kedd 1:16
akkor itt a raadasdodi írta:végem.![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 14., kedd 1:11
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. január 14., kedd 0:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 14., kedd 0:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 14., kedd 0:15
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 14., kedd 0:03
Géci írta:Hát asszony majdnem felkelt akkorát sikítottam!!!!!!!dodi írta:végem.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 14., kedd 0:02
Hát asszony majdnem felkelt akkorát sikítottam!!!!!!!dodi írta:végem.![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 23:39
Mindig is hülye voltál Platini. Még Franciaország történelmének sem lehetsz a legjobbja te...Gascoigne írta:talán csak ő érti, hogy mit akart ezzel. itt nyivákol elvileg semleges UEFA vezetőként, és ha belegondolunk, hogy jó eséllyel ő lesz Blatter utódja...El Unico írta:Eközben Platini: „Nagyon csalódott vagyok Ribéry miatt. Szóval akkor jövőre CR-Messi, egy évre rá Messi-CR, még egy évvel később CR-Messi lesz a sorrend? 50 éven keresztül a pályán nyújtott eredményekért járt a díj, most pedig inkább a játékosok összteljesítményéért, és ez probléma" – mondta Platini az Aranylabda-gála után. Az UEFA elnöke természetesen elismerte Cristiano Ronaldo képességeit, megemlítette, hogy mekkora futballista, de ezúttal csalódott volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 13., hétfő 23:33
És az nem zavarta MR.Maffiát, amikor 4éven keresztül Messi kapta?! és nem mindig a pályán elért eredményekért,hanem az összteljesítményért...Gascoigne írta:talán csak ő érti, hogy mit akart ezzel. itt nyivákol elvileg semleges UEFA vezetőként, és ha belegondolunk, hogy jó eséllyel ő lesz Blatter utódja...El Unico írta:Eközben Platini: „Nagyon csalódott vagyok Ribéry miatt. Szóval akkor jövőre CR-Messi, egy évre rá Messi-CR, még egy évvel később CR-Messi lesz a sorrend? 50 éven keresztül a pályán nyújtott eredményekért járt a díj, most pedig inkább a játékosok összteljesítményéért, és ez probléma" – mondta Platini az Aranylabda-gála után. Az UEFA elnöke természetesen elismerte Cristiano Ronaldo képességeit, megemlítette, hogy mekkora futballista, de ezúttal csalódott volt.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 13., hétfő 23:30
talán csak ő érti, hogy mit akart ezzel. itt nyivákol elvileg semleges UEFA vezetőként, és ha belegondolunk, hogy jó eséllyel ő lesz Blatter utódja...El Unico írta:Eközben Platini: „Nagyon csalódott vagyok Ribéry miatt. Szóval akkor jövőre CR-Messi, egy évre rá Messi-CR, még egy évvel később CR-Messi lesz a sorrend? 50 éven keresztül a pályán nyújtott eredményekért járt a díj, most pedig inkább a játékosok összteljesítményéért, és ez probléma" – mondta Platini az Aranylabda-gála után. Az UEFA elnöke természetesen elismerte Cristiano Ronaldo képességeit, megemlítette, hogy mekkora futballista, de ezúttal csalódott volt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 13., hétfő 23:23
Remélem nem leszel öngyiMorataMartin írta:Na kitiltottak a NemzetiSportról miután gratuláltam nekik, h ilyen marha ment tőlük szavazni
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 13., hétfő 23:19
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 13., hétfő 23:15
MorataMartin írta:Nincs sport klubom!El Unico írta:Csillag Péter a Sport Klubban élőben mondja el,miért szavazott Messire,Riberyre és Lahmra!
Szerk: nevetséges indokkal élt.szánalmas.
Elmondom mi volt eme úriember indoka?:D
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 13., hétfő 23:11
Nincs sport klubom!El Unico írta:Csillag Péter a Sport Klubban élőben mondja el,miért szavazott Messire,Riberyre és Lahmra!
Szerk: nevetséges indokkal élt.szánalmas.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem