Szerintem a 2 együtt már sok lenne, az max 4-2-3-1-ben tűnik működőképesnek. De ha már megy itt a fejben taktika, azért azt is megnézném, hogy Kanté-Case-Pogba.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 11., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 11., szerda 11:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 11., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 11., szerda 11:49
Abszolút nem értek egyet, minden támadás keresztül folyik rajta, helyenként lendületesen lép fel előre, és kifejezetten jó százalékban játssza meg előre is a labdáit, akár rövid akár hosszabb passzal.Veidt írta:Akik Kantet akarjak a csapatba:
6. Nem lattam minden Leicester meccset, de nekem nagyon feltünt hogy tamadasepitesben mennyire nulla. Casemiro sem egy Scholes, de az ivelesei legalabb jok.
Attol mert jo, meg semmi szükség rá.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 11., szerda 11:43
Veidt írta:Akik Kantet akarjak a csapatba:
...
6. Nem lattam minden Leicester meccset, de nekem nagyon feltünt hogy tamadasepitesben mennyire nulla. Casemiro sem egy Scholes, de az ivelesei legalabb jok.
Attol mert jo, meg semmi szükség rá.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 11., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 8., vasárnap 16:14
Igen, ez nekem is eszembe jutott már Kovaciccal kapcsolatban. Valószínűleg nem úgy játszik, ahogy szeretné, de mivel most kifejezetten eredménykényszer van, nem most foglalkozik vele különösebben. Inkább játszatja azokat, akiket ismer, meg akik passzolnak a rendszerbe.Igazából Kova miatt se nagyon lehet belekötni. Hamar rájött, hogy vagy lesz egy stabil kp-nk vagy esélytelenek vagyunk egy harciasabb középcsapat ellen is. Szerintem Kovacic tudna úgy és azt játszani amit Casemiro, de a brazil egyszerűen jobb, és a szezon fontosabbik felében már nem fog tanítani. Kipróbálta, nem vált be. Nyáron felépíthetik őt is. Modric, Kroos, Casemiro...az utóbbi kettőből 1 mindig ott van a csapatban, többet és jobban játszott azon a poszton. Előre meg úgy tűnik inkább Isco.
Ha nyáron nem távozik Kovacic akkor lehet itt jövője, persze ehhez az kellene, hogy ne érkezzen Pogba. Nekem tetszik a kp-s állományunk.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. május 8., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 8., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 8., vasárnap 15:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 8., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 7., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 7., szombat 18:41
Arbeloa kezdő lesz, inkább lecserélteti hogy megtapsolják szerintem legalább is. Casemirot se tenném kezdőbe, kell majd a döntőn, az utolsó fordulóban játsszon majd vagy max holnap csere ként. Kovacicnak adnék lehetőséget. Benzemat se nevezném a kezdőbe, de ez már lehet sok lenne.nmate írta:FM on:
Casilla - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Isco - LV, Cé, KAK.
Kázmérnak elég 60 perc, Jesé KAK helyére jöhet majd, és a végén Arbeloa természetesen. Ezzel meg lehet/kell nyerni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 7., szombat 16:03
Nekem mindegy, csak nyerjünk és lépjen is mellette pályáraziro4vr írta:Kezdjen csak Alvaro. Te áruló.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 7., szombat 15:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 7., szombat 15:15
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 7., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 7., szombat 13:15
palesz77 írta:Pogbát hogyan gondolnád? A Modric-Kroos-Pogba középpálya lenne az alap, vagy Kroos helyett Casemiro, és a német kiszorul akkor?ziro4vr írta:Kpra kell egy Kante vagy Pogba meg 1-1 kiegészítő ember előre meg hátra aztán kész.
Elvileg mi már megkerestük, és jönne is az MSN mögé, de majdnem 40 millió a kivásárlási ára, az alatt meg nem engednék el. Kicsit sokallnám egy 29 éves kiegészítőért..Anthony írta:Hmm, és mit szólnátok egy Kevin Gameirohoz? Nem mehetünk neki még egy szezonnak 1 csatárral...
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 7., szombat 12:58
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 7., szombat 12:55
Pogbát hogyan gondolnád? A Modric-Kroos-Pogba középpálya lenne az alap, vagy Kroos helyett Casemiro, és a német kiszorul akkor?ziro4vr írta:Kpra kell egy Kante vagy Pogba meg 1-1 kiegészítő ember előre meg hátra aztán kész.
Elvileg mi már megkerestük, és jönne is az MSN mögé, de majdnem 40 millió a kivásárlási ára, az alatt meg nem engednék el. Kicsit sokallnám egy 29 éves kiegészítőért..Anthony írta:Hmm, és mit szólnátok egy Kevin Gameirohoz? Nem mehetünk neki még egy szezonnak 1 csatárral...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem