Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Hat amúgy egy top formában lévő hazard bale benzema sor szerintem jobb lenne mint ez a messi neymar bappe.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Oké RealRealista24 írta:Na most vagy leirod normálisan a Real szót, vagy hanyagold, de ez kibaszarintja a szemem.Reteti írta:
Ezt nem értem reálos oldalon senki nem várja a reált gyöztesként Pedig tavaly sokkal rosszabb kerettel négy között voltatok most meg uj edzö uj játékosok alaba camavinga bale hazardot is rendbe teszi az uj régi eröléti edzötök és még ott van vini is egyre jobb a gyerek már néha a kaput is eltalálja szóval a reál is a top hat esélyes között van
Az meg alap, hogy magunkat várjuk. Nálam.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na most vagy leirod normálisan a Real szót, vagy hanyagold, de ez kibaszarintja a szemem.Reteti írta:Ezt nem értem reálos oldalon senki nem várja a reált gyöztesként Pedig tavaly sokkal rosszabb kerettel négy között voltatok most meg uj edzö uj játékosok alaba camavinga bale hazardot is rendbe teszi az uj régi eröléti edzötök és még ott van vini is egyre jobb a gyerek már néha a kaput is eltalálja szóval a reál is a top hat esélyes között vanblekk13 írta:
Nekem iden mind1 ki nyeri, nyilvan az lenne a legjobb ha mi nyernenk, de a lenyeg h ne a psg nyerje![]()
Az meg alap, hogy magunkat várjuk. Nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nekem az idei szezonban a legfontosabb, hogy bukni lássam kabirbenit, onnantól ha mi nyerünk valamit az plusz. Szerintem bajnokság azért behúzható, de BL-hez sajnos ez vékony elől, esetleg, ha Bale úgy gondolja, hogy újra futballozni szeretne.
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
A real mindig eselyes lesz, barmilyen csapattal, de ha a realitast nezzuk, akkor iden nem tudom elkepzelni hogy nyerjunk, de messze még a vege.Reteti írta:Ezt nem értem reálos oldalon senki nem várja a reált gyöztesként Pedig tavaly sokkal rosszabb kerettel négy között voltatok most meg uj edzö uj játékosok alaba camavinga bale hazardot is rendbe teszi az uj régi eröléti edzötök és még ott van vini is egyre jobb a gyerek már néha a kaput is eltalálja szóval a reál is a top hat esélyes között vanblekk13 írta:
Nekem iden mind1 ki nyeri, nyilvan az lenne a legjobb ha mi nyernenk, de a lenyeg h ne a psg nyerje![]()
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
-
Ezt nem értem reálos oldalon senki nem várja a reált gyöztesként Pedig tavaly sokkal rosszabb kerettel négy között voltatok most meg uj edzö uj játékosok alaba camavinga bale hazardot is rendbe teszi az uj régi eröléti edzötök és még ott van vini is egyre jobb a gyerek már néha a kaput is eltalálja szóval a reál is a top hat esélyes között vanblekk13 írta:Nekem iden mind1 ki nyeri, nyilvan az lenne a legjobb ha mi nyernenk, de a lenyeg h ne a psg nyerje'shutterisland írta:
szerintem pont azert, mert naluk nem lett felkavarva az alloviz, van egy top 5-os kezdojuk es egy jol hasznalhato padjuk, egy uj impulzust hozo edzojuk.
valahogy en oket erzem a legstabilabbnak.![]()
- blekk13
Nekem iden mind1 ki nyeri, nyilvan az lenne a legjobb ha mi nyernenk, de a lenyeg h ne a psg nyerje'shutterisland írta:szerintem pont azert, mert naluk nem lett felkavarva az alloviz, van egy top 5-os kezdojuk es egy jol hasznalhato padjuk, egy uj impulzust hozo edzojuk.Bayern? Ők mitől lennének esélyesek?
valahogy en oket erzem a legstabilabbnak.

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem pont azert, mert naluk nem lett felkavarva az alloviz, van egy top 5-os kezdojuk es egy jol hasznalhato padjuk, egy uj impulzust hozo edzojuk.Bayern? Ők mitől lennének esélyesek?
valahogy en oket erzem a legstabilabbnak.
- blekk13
Mostmar az idegenben lott golok nem fognak jelenteni sokat. Kivancsi leszek erre is hogy ez ilyen formaban milyen is lesz.Reteti írta:Simán?? fél csapat sérült volt 50 kapura lövés Navas élete formája plusz idegenben rugott több gpl azert ez nem simaAnthony írta: Bayern? Ők mitől lennének esélyesek? Tavaly is simán kiestek, edzőt is váltottak, a keret sem erősödött semmit. Ők otthon dominálnak azt hello, nem látom őket a közeljövőben BL esélyesnek.![]()
-
Simán?? fél csapat sérült volt 50 kapura lövés Navas élete formája plusz idegenben rugott több gpl azert ez nem simaAnthony írta: Bayern? Ők mitől lennének esélyesek? Tavaly is simán kiestek, edzőt is váltottak, a keret sem erősödött semmit. Ők otthon dominálnak azt hello, nem látom őket a közeljövőben BL esélyesnek.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tényleg simán kiestek, idegenben szerzett góllal jutott tovább a psg, Lewa nélkül:DAnthony írta: Bayern? Ők mitől lennének esélyesek? Tavaly is simán kiestek, edzőt is váltottak, a keret sem erősödött semmit. Ők otthon dominálnak azt hello, nem látom őket a közeljövőben BL esélyesnek.
Azért a két lipcsei nem rossz fogás, szerintem számolni kell velük is, ha Lewandovski így folytatja pláne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- blekk13
En nem irnam le a lipcset. Nalam abbol a csoportbol a city a csop elso, psg elvileg a 2. De nem lepne meg ha a lipcse okozna par nehez pillanatot akar a psgnek.'shutterisland írta: nyilvan a bl sokmindenen mulik.
szerencses sorsolas, serulesek, menetrend az otthoni ligaban mind befolyasolja.
a leipziget es szoboszlait sajnalom, kb barmilyen csoportbol lett volna eselyuk tovabbmenni es meglepit okozni, de itt borzasztoan belehuztak.
- blekk13
Őket en sem, de barmi lehet. Most mindenki a psgt fogja hypolni.Anthony írta: Bayern? Ők mitől lennének esélyesek? Tavaly is simán kiestek, edzőt is váltottak, a keret sem erősödött semmit. Ők otthon dominálnak azt hello, nem látom őket a közeljövőben BL esélyesnek.
- 'shutterisland
nyilvan a bl sokmindenen mulik.
a leipziget es szoboszlait sajnalom, kb barmilyen csoportbol lett volna eselyuk tovabbmenni es meglepit okozni, de itt borzasztoan belehuztak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bayern? Ők mitől lennének esélyesek? Tavaly is simán kiestek, edzőt is váltottak, a keret sem erősödött semmit. Ők otthon dominálnak azt hello, nem látom őket a közeljövőben BL esélyesnek.
- blekk13
Sok fog mulni azon is hogy lesznek se serulesek, ha jon egy nagyobb serules hullam mondjuk a psgnel es pont a legnagyobb sztarok esnek ki, akkor nagyban befolyasolhatja a vegkimenetelt. Egyebkent a Chelsea a jo pelda arra hogy vilagklasszisok nelkul is, mert kb 2-3 van abban a csapatban, ugy is megnyerték a bl, mert csapatkent jatszottak egyutt.'shutterisland írta: 1. bayern
2. psg
3. pool
4. chelsea
5. city
szerintem a bajoroknak most kijon, az a mag szvsz meg mindig a legstabilabb.
a psg ha osszevasarolt, ha nem, az egyeni skilleken is sok mulik, es az lesz boven.
a pool szvsz a tavalyi utan iden ujra utos lesz, ha rendbe jon a vedelmuk, oket is a 4 koze varnam idealis esetben.
chelsea, city tavaly odaertek, elobbi erosodott is, utobbi talan gyengult, de meg mindig top 5 eselyes nalam.
ti, az atleti vagy esetleg a mu is odaerhettek, ha jol alakulnak a dolgok, de a juvet es magunkat kb a dortmund vagy inter eselyeihez hasonlitom sajna.
- 'shutterisland
1. bayern
2. psg
3. pool
4. chelsea
5. city
a psg ha osszevasarolt, ha nem, az egyeni skilleken is sok mulik, es az lesz boven.
a pool szvsz a tavalyi utan iden ujra utos lesz, ha rendbe jon a vedelmuk, oket is a 4 koze varnam idealis esetben.
chelsea, city tavaly odaertek, elobbi erosodott is, utobbi talan gyengult, de meg mindig top 5 eselyes nalam.
ti, az atleti vagy esetleg a mu is odaerhettek, ha jol alakulnak a dolgok, de a juvet es magunkat kb a dortmund vagy inter eselyeihez hasonlitom sajna.
2. psg
3. pool
4. chelsea
5. city
City, Chelsea idén is ott lesz a végelszámolásnál.
Aztán a Pool.
Atleti, Bayern, PSG utóbbi kettőnél az edzők személye a nagy kérdés
MU, RMA. MU-nál a legratyibb az edző, illetve kiesik valaki a kezdőből, akkor nincs megfelelő pótlás egyik csapatban sem.
Én a PSG-től abszolút nem szarom magam össze, mert ha az a csapat orr nehéz lesz, akkor a mögöttes tartalom nem fogja bírni a történetet. Márpedig ott nincs egy Casemiro, aki daráljon meg két labdabiztos varázsló. Wijnaldum is inkább arra jó, hogy felérjen a kapu elé és ott teremtsen veszélyt. Valszeg Marquinhos lesz a kp-n a daráló Ramos és Kimpembe előtt.
Aztán a Pool.
Atleti, Bayern, PSG utóbbi kettőnél az edzők személye a nagy kérdés
MU, RMA. MU-nál a legratyibb az edző, illetve kiesik valaki a kezdőből, akkor nincs megfelelő pótlás egyik csapatban sem.
Én a PSG-től abszolút nem szarom magam össze, mert ha az a csapat orr nehéz lesz, akkor a mögöttes tartalom nem fogja bírni a történetet. Márpedig ott nincs egy Casemiro, aki daráljon meg két labdabiztos varázsló. Wijnaldum is inkább arra jó, hogy felérjen a kapu elé és ott teremtsen veszélyt. Valszeg Marquinhos lesz a kp-n a daráló Ramos és Kimpembe előtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
City fogja nyerni.blekk13 írta: Tudom hogy még el sem indult. De kinek mi a tippje a vegso gyoztesre iden? Sokan a psgt mondjak, de en nemhinnem hogy ok megnyerik a blt. En ismet vmelyik angol csapat gyozelmet tartom eselyesnek(City,Chelsea esetleg Mu ha Olet levalatanak)

-
És a Reál???Remy írta: City, Chelsea, PSG, Bayern................... MU, Atletico.