Biztos vagyok benne, hogy vagy Mbappe, vagy Vini elkapják majd a fonalat, aztán utána nagyot fogtok menni.
HozzászólásSzerző: freedfromdesire » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:33
hithű ember, valahol megértem, tavaly meg Bellingham "megújította", de Ancelottitol sok valtozast nem kell varni mar a karrierje vegen es a futball alapvetoen nagyon at alakult, egyre jobban tolodik el attol, hogy egyenisegek kellenekkiserik írta:Mondjuk mióta visszajött, Te azóta ezt fújodYazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:33
Nagy kedvencem a kis Brahim, de rendre megnyomja a kezdő súlya. A mait mondjuk kiérdemelte.Galacticos írta: En is kedvelem brahimot meg tenyleg nem jo vini se meg senki de azert 14 labdat elszoeni egy felido alatt.. en most ot kapnam le aztan jojjon guler.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:31
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:30
Mondjuk mióta visszajött, Te azóta ezt fújodYazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:29
probaltam segitenitibi18 írta:Puszillak teso, higgadsag vanKerlon írta:
atalltunk 442 re, de az sem gond, ha meccset nezedfel ne szaladjon a cukrod!
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:29
Leirtad a lenyeget. 2,5 meccse.Toti írta:Sztem igenis ki kell emelni, mert a csavoert nemreg meg 200+milliot fizettunk volna. Meg nem kell bemutatni. Meg hany eve epekedtunk itt a forumon utana? Aztan ez a 2,5meccse igenis 0, magahoz kepest. Ez nem azt jelenti, h majd nem fog felporogni idovel, ahogy telnek a hetek, honapok, stb.. de attol az eddigi az.ateeemadrid írta:
Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:28
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:27
Sztem igenis ki kell emelni, mert a csavoert nemreg meg 200+milliot fizettunk volna. Meg nem kell bemutatni. Meg hany eve epekedtunk itt a forumon utana? Aztan ez a 2,5meccse igenis 0, magahoz kepest. Ez nem azt jelenti, h majd nem fog felporogni idovel, ahogy telnek a hetek, honapok, stb.. de attol az eddigi az.ateeemadrid írta:Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.Toti írta:
Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeok![]()
![]()
Csak tudnam, h mire, v az eddigi 2,5meccsere mit lehet mondani?
HozzászólásSzerző: b3tman » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:24
Jogos, az elmult 3 evben se nyert csak 2 bl-t meg 2 bajnoksagot.Yazid írta: Kicsit örulok az öreg nyugdijba megy, kell ennek a fiatal csapatnak egy új impulzus, mert lathatoan nem tud velük mit kezdeni. A
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:23
Felesleges kiemelni sztem, ameg mindenki bűnfos, és alig kap labdát. Jude odatette neki, ahogy kell, azt be is baszta.Toti írta:Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeokateeemadrid írta:
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.![]()
![]()
Csak tudnam, h mire, v az eddigi 2,5meccsere mit lehet mondani?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:22
Hat en ezt beirtam az mbappe topikba es durrognak a dislikeokateeemadrid írta:Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.Faust írta: De geciszar mindenki.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:21
Ez csak a jó öreg Carlo ball, ezt már évek óta kérdezzük. Aztán majd megnyerünk mindent.Kerlon írta:azert Ancelottit csak megkerdeznem, hogy mi az elkepezelesateeemadrid írta:
Igen amúgy, felesleges bárkit kiemelni. Az egész csapat 0.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. augusztus 29., csütörtök 22:20
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem