Az édes vörös leírása miatt is örökös ban járna_Bushido_ írta:Varga pincészet. Édes vörös és fehérbora is nagyon jó.mocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
nem szerintem, még mielőtt feljönne a kérdés. de nagyon sok imerősnek,
rokonnak vettük, mutattuk, s mindnek tetszett. (Sparban kapható)
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Varga pincészet. Édes vörös és fehérbora is nagyon jó.mocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
nem szerintem, még mielőtt feljönne a kérdés. de nagyon sok imerősnek,
rokonnak vettük, mutattuk, s mindnek tetszett. (Sparban kapható)
Bodrikutya, Cimbora és Koccintósmocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
Igyekszem hozni az általad alkalmazott és megszokott társalgási stílust, könnyen tudd értelmezni a mondandóthehetheoriginal írta:Imadom, arad a szeretetHalfkey írta:
Megint fordítva ülsz egy lovon, ez alapvetően egy ingyenes crowdsourcing app, töltsd fel a borodat, írd be az árát és hogy milyennek találtad, és feltöltheted, legközelebb másnak ott lesz. De annyira 'szar' hogy ha ehhez is lusta vagy, beküldheted a képet egy kattintással és pár nap alatt a customer support matcheli neked - továbbra sem fizettél pedig semmit.
Mindezt úgy hogy valszeg csak kretén vagy képet csinálni vagy a zsíros ujjaid összemaszatolták a kamerát - név alapján próbálj meg keresni, úgy is lehet.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Imadom, arad a szeretetHalfkey írta:Megint fordítva ülsz egy lovon, ez alapvetően egy ingyenes crowdsourcing app, töltsd fel a borodat, írd be az árát és hogy milyennek találtad, és feltöltheted, legközelebb másnak ott lesz. De annyira 'szar' hogy ha ehhez is lusta vagy, beküldheted a képet egy kattintással és pár nap alatt a customer support matcheli neked - továbbra sem fizettél pedig semmit.hehetheoriginal írta: megint a fos a szarral, megneztem ezzel az appal, van par eleg minosegi - igaz osztrak kistermelői - szaraz feherbor itthon, hat lofaszt nem talalt nyilvan.
De gondolom a tescos borokat felismeri![]()
Mindezt úgy hogy valszeg csak kretén vagy képet csinálni vagy a zsíros ujjaid összemaszatolták a kamerát - név alapján próbálj meg keresni, úgy is lehet.
thereisonly1ronaldo
Az akkor az egyszerű, primer, gyümölcsös vonal. Az új-zélandi Sav Blancokat akkor ajánlanám mint a téma egyik csúcsa, de a különböző muskotályok, tramini és cserszegi fűszeres is ízleni fog. Ez nem egy annyira komplex stílus, nemnagyon szokták elbaszni.
- mocsok
Inkább a fehéret favorizalom, azon belül Irsai. De azért is tettem fel a kérdést, mert kiváncsi lennék miket érdemes meg megkóstolni.
Nem ismertem, de jopofanak tűnik. KösziIlletve ha nem ismernéd, van egy Vivino nevű app, sétálsz a boltban, lefényképezed a cimkét, kidobja az értékeléseket és hogy mennyi az átlagos ára.
Megint fordítva ülsz egy lovon, ez alapvetően egy ingyenes crowdsourcing app, töltsd fel a borodat, írd be az árát és hogy milyennek találtad, és feltöltheted, legközelebb másnak ott lesz. De annyira 'szar' hogy ha ehhez is lusta vagy, beküldheted a képet egy kattintással és pár nap alatt a customer support matcheli neked - továbbra sem fizettél pedig semmit.hehetheoriginal írta:megint a fos a szarral, megneztem ezzel az appal, van par eleg minosegi - igaz osztrak kistermelői - szaraz feherbor itthon, hat lofaszt nem talalt nyilvan.Illetve ha nem ismernéd, van egy Vivino nevű app, sétálsz a boltban, lefényképezed a cimkét, kidobja az értékeléseket és hogy mennyi az átlagos ára.
De gondolom a tescos borokat felismeri![]()
Mindezt úgy hogy valszeg csak kretén vagy képet csinálni vagy a zsíros ujjaid összemaszatolták a kamerát - név alapján próbálj meg keresni, úgy is lehet.
- hehetheoriginal
megint a fos a szarral, megneztem ezzel az appal, van par eleg minosegi - igaz osztrak kistermelői - szaraz feherbor itthon, hat lofaszt nem talalt nyilvan.Illetve ha nem ismernéd, van egy Vivino nevű app, sétálsz a boltban, lefényképezed a cimkét, kidobja az értékeléseket és hogy mennyi az átlagos ára.
De gondolom a tescos borokat felismeri
thereisonly1ronaldo
Na végre jó téma! Milyen borokat szeretsz? Egyszerű primer fehérből minden multi árul Új Zélandi Sauvignon Blanct, azt javasolnám, egységes a stílus minden márkánál. Komplexebb fehérben Kamocsay Prémium Chardonnay elég jó, nemzetközi mezőnyhöz viszonyítva is, és árban is jó. Vörösben Bockban nem szoktam csalódni, főleg ha cuvee az illető és nem fajtabor.mocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
De amúgy jobban megéri borászatoktól vásárolni mind ár mind minőség szempontjából. Ha Olaszrizlinget, Merlot, Irsait, Sárgamuskotályt, Merlot, vagy gyümölcsborokat szeretnél inni, azt csinálok én is is, írj privit
Illetve ha nem ismernéd, van egy Vivino nevű app, sétálsz a boltban, lefényképezed a cimkét, kidobja az értékeléseket és hogy mennyi az átlagos ára.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Volkswagenmocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
Amúgy nekem vörösből Gere A. Portugieser. 2000 forint alatt. 2000-5000 beleesik sokkal több. De alapvetően Villányi francból kb mind jöhet.
Fehéret nem csípem, fröccsbe szinte mindegy egy bizonyos szint felett - és alatt.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
koccintósmocsok írta: Kinek melyik a kedvenc bora ami egy átlag multinál is megvásárolható?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem szabad ellent mondani neki, ez a legfontosabb.Süti írta:Én is attól félek, hogy pont olyan rendes emberek vannak, mint te.hehetheoriginal írta:
Steve-en es ziron kivul itt csak rendes emberek vannak, olyanok, mint pl en.![]()
![]()
A gondozója is ezt mondta, hogy amíg szájkosár nélkül van nem szabad hergelni, vagy bottal piszkálni. Nagyon fontos, hogy harmónikus, nyugodt légkör vegye körül és szeretet.
Ezért lett erre a fórumra küldve, terápia céljából.
We love Hehito
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Süti
Én is attól félek, hogy pont olyan rendes emberek vannak, mint te.hehetheoriginal írta:Steve-en es ziron kivul itt csak rendes emberek vannak, olyanok, mint pl en.Süti írta: Könyvelő van esetleg közöttünk?![]()
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Steve-en es ziron kivul itt csak rendes emberek vannak, olyanok, mint pl en.Süti írta: Könyvelő van esetleg közöttünk?
thereisonly1ronaldo
- Süti
Könyvelő van esetleg közöttünk?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Energiaigényrõl van szó - nem arról mennyi energiát kell termelni, hanem hogy a napelem által fedezetten kívül mennyi külsõ energia kell. Nem vagyok szakértõ, de nem látom be miért ne lehetne akármekkora ingatlanra így kialakítani a rendszert, hát legfeljebb nem a tetõre teszem a napelem panelt ha nem fér oda. Vagy lehet azon játszani hogy kevesebb energiára legyen szükség (jobb szigetelés, bojler, stb), vagy arra hogy nagyobb termelõrendszer.És soha nem térülne meg a beruházás még akkor se ha garázs+medence+megannyi dolgot kellene ellátnia.