Az első két rész nem annyira jó még, de a 3. szerintem 10/10, ha viszont az se tetszett annyira akkor lehet hagyni. Nem az a sorozat, ami mindenkinek bejön, de Lost-fanoknak szerintem jobb eséllyel igen.sebydani írta:Köszi a tippet, ha befejeztem a Lostot felkerül a nyári darálós listámra
reeed_ati spoileres részéhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Akkor most a Havasnak a kardja is sárkányüvegből kell, hogy legyen ugye?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valíriai acél. ellenáll a magicnek vagy valami ilyesmi mondtak
A mai rész után egy kis fejtegetés a jövőre (nem olvasom a könyvet)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!5X08: WOW. teljesen váratlanul ért az egész
Na de amikor mutatták a 4 white walkert ahogy a dombtetőn állnak lovon, az teljesen az apokalipszis 4 lovasára hajazott. Az alapján, hogy a sorozatban mindig beszopják/meghalnak a jók, simán el tudom képzelni, hogy az egész gyakorlatilag egy apokalipszis-sztori, látjuk Westeros többezres történelmének az utolsó éveit. Mire megérkezik Daenerys a sárkányokkal már mindenki halott. Vagy a sárkányok vs. white walkers csatában elpusztul az egész világ. Kemény lenne. Azért még mindig bízom benne, hogy hátha mégse és a sok gecizés után legalább a vége valami fanservice lesz és legalább egy fanfavorit karakter jól jár.