Mert neki nem Mendes az ugynokecsabi* írta:modric mért nem veri az asztalt évek óta csillagászati összegekért mikor évek óta a legjobbunk?

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 3., vasárnap 13:43
Mert neki nem Mendes az ugynokecsabi* írta:modric mért nem veri az asztalt évek óta csillagászati összegekért mikor évek óta a legjobbunk?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 2., szombat 19:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 2., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. január 2., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 2., szombat 19:09
Szerintem meg nem volt annyira rossz dontes DM eladasa, sot eleg jo penzt kaptunk erte. A lenyeg, h nem Jamest kellett volna igazolni(foleg nem annyiert), hanem egy Vidalt, Gundogant(nem tudom, h akkor volt e serult), Verattit vagy barki akik egyensulyt tudtak volna teremteni a kp-n...Babinho írta:Dehogy kért Mariska sok pénzt. Pont annyit kért amennyi megalapozott volt sportszakmailag a keret többi játékosához képest. Az egyik legjobbunk volt. Csak ezt nem látják sokan, mert egyénileg úgy tűnt sokszor hibázott, szertelen volt, pontatlan...de amit a csapatnak adott az Bl-t ért. Nem csak Ő, de benne volt a top5-ben.
Meg hát túl nagy ajánlat jött érte,mariska megnem szép ember, Perez meg a marketinget szereti meg a dellát.
Özil eladása pl jó döntés volt, de meg kell nézni h a két emberke helyére hozott Isco és James marketing és foci királyok mennyit adnak a csapatnak. Zsák szar. De biztos rossz a posztjuk. Persze egyénileg jónak tűnnek, csak épp valami mégse megy...döcög...hát ez a perez féle keretkialakitás...tudatos...mint a hasmenés.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. január 2., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 13:48
Hogy lenne már az o hibája.Egyfelol ha jol emlèkszem,DM-et meg akarta tartani a klub,de az irreális fizetèsemelès,(senhor Mendes),amit a játèkos akart,nem felelt meg Perez igènyeinek.Perezènek,mert ehhez Ancelottinak vajhmi kevès koze van.Ha jol tudom,meg akarta tartani.De ebben sem akkor,sem most,legyen bárki az edzo,nem donthetett.Az edző a szakmai stáb feje. A legtöbb dologért ő felel. És igen, ilyen szempontból sok dolgot fel lehet neki róni. Lehet, hogy vannak olyan dolgok, amikért ő csak közvetve hibás (játékosok eladása, megvásárlása), de ha pl.: DM esetében nem ismerte fel, hogy ő volt a sikerünk legfontosabb kulcsa, és nem állt a sarkára, amikor szóba került az eladása, nos az már az ő hibája.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 11:41
Ezzel nekem adsz igazat. Mert én azt írtam, hogy nem csak Ancelotti személye hozta el a 10-et, hanem a változtatásai is. Akkor csak belátod Te is, hogy változtatott. Nem is keveset egyébként, meg elég fontos változtatások voltak azok, amiket meghúzott. Még egy példa a Barca elleni meccsek. Ott jók voltunk Mouval is, de Ancelottival játékban is felvettük a versenyt. Nem az volt, hogy rúgd és fuss, hanem szépen járt a labda. Amit Modricék megcsináltak k.pályán, azt még a galaktikus korszakban láttam utoljára. Ezekhez mind-mind Ancelotti kellett. Ezért annyira egyértelmű nekem, hogy nem csak azért jött össze pont vele a 10. mert meghozta a jókedvet a csapatba, de amúgy Mou "szelleme" dolgozott még a taktikában és inkább ennek köszönhető.Matt009 írta:Ancelotti támadóbb szellemű edző, mint Mou, ezért a csapat játékfelfogása is támadóbb lett. Ez okozta azt, hogy 1-0 után nem bekkeltünk, hanem mentünk előre. De számomra elég beszédes, hogy a második évre a kontrajátékból semmi nem maradt. Ebből gondolom azt, hogy az inkább Mou utóhatás volt, de lehet tévedek.
Értem, hogy mit akarsz ezzel mondani. De egy Xabinak, DMnek, Modricnak már csak a stílusuk miatt is olyan lehetett e a fegyelmezett játék, mintha a fogukat húzták volna. Nem véletlen, hogy elvesztette az irányítást, amit 3. évére nyomott Mou, az nem volt normális, valami nagyon el ment nála.Matt009 írta:A másik a fegyelem. Mou olyan játékosokat válogatott össze, akik fegyelmezettek, betartják az edzői utasításokat, és a saját érdekeiket a csapatérdek alá helyezik. A pályán legalább is. DM, Xabi, Khedira, Arbeloa, Varane, Pepe, Modric azaz a Mou csapat gerince olyan játékosokból állt, akik bizony beállnak a sorba.
Ezt nem Carlo nyakába varrnám. Mert már Mounál is kezdtek eltűnni. De például James nem hiszem, hogy annyira kellett volna DM helyett Ancelottinak. Meg azt sem, hogy Bale az Ő kérésére jött.Matt009 írta:Aztán szépen lassan eltűntek ezek a fegyelmezett katonák, és velük a munkamorál, a sorba való beállás is csökkent. Szóval magának a fegyelmezettségnek a kulcsa a keret kialakítása volt, és ez ebben a formában nem lett továbbvéve.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 2., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 2., szombat 11:18
Ancelotti támadóbb szellemű edző, mint Mou, ezért a csapat játékfelfogása is támadóbb lett. Ez okozta azt, hogy 1-0 után nem bekkeltünk, hanem mentünk előre. De számomra elég beszédes, hogy a második évre a kontrajátékból semmi nem maradt. Ebből gondolom azt, hogy az inkább Mou utóhatás volt, de lehet tévedek.Igen, kontra focit játszottunk ellenük, de nem a Mou félét. Ha a Mou félét játszottuk volna, akkor mindenki bekkelt volna a saját 16osunknál mikor megvolt a vezetés. Ott Carlo meccselt tökéletesen, nehogy már azt mond, hogy ott is az jött ki, hogy Mou fegyelmezett játékosokat kreált, meg betanította nekik a kontrát.
Az edző a szakmai stáb feje. A legtöbb dologért ő felel. És igen, ilyen szempontból sok dolgot fel lehet neki róni. Lehet, hogy vannak olyan dolgok, amikért ő csak közvetve hibás (játékosok eladása, megvásárlása), de ha pl.: DM esetében nem ismerte fel, hogy ő volt a sikerünk legfontosabb kulcsa, és nem állt a sarkára, amikor szóba került az eladása, nos az már az ő hibája.Szal irsz egy fasza kis monologot,majd kategorikusan kijelented,hogy mindenèrt az edzo a hibás
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 9:24
Be is lenne baxva,ha mindennek ismernènk,èlhetetlen lenne az èlet.Ez olyan mint pl kifejlesztik az univerzális táplálèkot,negyven tudos,annyi fehèrje amennyi kell,szènhidrát vitamin apám**a,csak èppen ehetetlenMinden egzakt tudomány, csak van olyan tudomány, aminek még nem ismerjük a teljes egyenletét.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 1., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 1., péntek 22:06
Akkor úgy lenne helyes, hogy 4-3-3 és 4-3-3, 4-2-3-1 és 4-2-3-1 közt is van különbség. Persze, lehet kontra játékot játszatni bármilyen felállással. De egy 4-3-3-as felállás nem erről szól, sokkal inkább a k.pályás játékról. És erről volt szó, hogy szerintem ha ezt a változtatást nem lépi meg, hogy di Maríat/Iscot egyel hátrébb húzza, akkor nem lett volna itt semmilyen 10.___Samy___ írta:Pedig ezt Matt jól mondja. Lehet 4-3-3-ban kontrázni meg labdatartásra játszani, akárcsak 4-2-3-1-ben is. Attól, hogy most vki 4-2-3-1-et játszat a csapattal, az nem vonja magával automatikusan azt, hogy ők kifejezetten csak kontráznak, és fordítva.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 1., péntek 21:57
Pedig ezt Matt jól mondja. Lehet 4-3-3-ban kontrázni meg labdatartásra játszani, akárcsak 4-2-3-1-ben is. Attól, hogy most vki 4-2-3-1-et játszat a csapattal, az nem vonja magával automatikusan azt, hogy ők kifejezetten csak kontráznak, és fordítva.Nem tudom milyen szakértők mondják ezt, de hülyeség.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. január 1., péntek 21:09
Én erre már nyáron felkészültem lelkileg, amikor kinevezték ezt az...alakot..hehe írta: nincs rá épkézláb magyarázat, kérdés, hogy újabb elvesztegetett évet akarunk-e vagy változást.
sztem nem fog történni semmi, és semmit nem nyerünk idén, de hát ugye rengeteg ember madridban igen jól él ebből is, úgyhogy nem lehet probléma.
én meg max nem nézek meccseket, ez sem probléma.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 1., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 1., péntek 20:41
Nem tudom milyen szakértők mondják ezt, de hülyeség. Rengeteg különbség van a 4-3-3 és a 4-2-3-1 közt, tehát igenis sokat változtat az alap felállás. Ha di María nem megy egy sorral hátrébb, vagy Isco folyamatosan a csatár mögött játszott volna, akkor nem lett volna semmi k.pályánk, Modric meg Alonso ide vagy oda. Ez meg Carlo érdeme és nem Mou-é. Most Benítezzel visszálltunk 4-2-3-1-re és megint megy a szenvedés. Az is egy dolog, hogy "ugyanazok" a játékosok töltötték be a szerepeket, csak közben változott a játékosok szerepe.Matt009 írta:Komoly szakértők véleménye, hogy nem a felállás határozza meg a csapat játékát, hanem maga a stílus, amit az edző megkövetel. Az, hogy CA átváltott a 4-2-3-1-ről 4-4--2/4-3-3-ra az a lényegen nem sokat változtat, mert a kezdő tizenegy felépítése többnyire megegyezett a Mou időszak kezdő 11-ével, illetve pontosabb úgy megfogalmazni, hogy hasonló játékosok töltötték be a szerepeket, csak kicsit más volt az alaphelyezkedésük.
Igen, kontra focit játszottunk ellenük, de nem a Mou félét. Ha a Mou félét játszottuk volna, akkor mindenki bekkelt volna a saját 16osunknál mikor megvolt a vezetés. Ott Carlo meccselt tökéletesen, nehogy már azt mond, hogy ott is az jött ki, hogy Mou fegyelmezett játékosokat kreált, meg betanította nekik a kontrát.Matt009 írta:CA legnagyobb sikere a BM elleni elődöntő, lényegében az volt az előrehozott döntő. Azt a meccset kontrázva nyertük meg és a kontrajátékunkat Mou építette fel. Nem véletlen, hogy CA második évére a csapat elfelejtett kontrázni. Persze a BM elleni sikerhez CA is hozzátette a magáét, de a sikere egy Mou által hátrahagyott fegyveren alapult. CA csapatait sosem a kontrajáték jellemezte, ezért bátran merem állítani, hogy a kontrák és a játékosok fegyelme az Mou érdeme volt. Ezt hagyta örökül Carlonak, aki szemléletben kétségkívül jobban passzol a Realhoz, mint Mou. Azt is le merem írni, hogy Mouval nem nyertünk volna BL-t 2014-ben, mert a Carlo által adott nyugalom fontos része volt a sikernek. De Carlo sem nyert volna BL-t a Mourinho által elvégzett munka, hátrahagyott örökség nélkül. Ugyanaz volt, ami Capello-Schuster váltáskor, hogy az előző edző alapjai egy évig tartottak ki, és utána jött a lassú, szisztematikus leépülés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 1., péntek 19:42
Akkor a Kaka féle Milan is Mourinho miatt nyert gondolom. Lassan bevehetnél valamit az anti Carlo bogyóidra.CA csapatait sosem a kontrajáték jellemezte, ezért bátran merem állítani, hogy a kontrák és a játékosok fegyelme az Mou érdeme volt
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2016. január 1., péntek 19:28
M1Ö írta:Mourinho. Ezzel nem csesztetni akarom Matt-et, de ezt vallja. Ancelotti "csak" a jó kedvet hozta meg, a kis plusz lökést, ami Mounak nem jött össze. Az nem számít, hogy Ő dobta a 4-2-3-1-et, nála nem egy kontracsapat voltunk, volt k.pályánk. Persze Ancelottinál sem volt tökéletes minden, mert nem voltunk elég gördülékenyek, sokszor íveltünk mikor elfogyott a tudomány. De a fejem teszem rá, hogy ha nem vált 4-3-3-ra és maradt volna Mou focija, akkor még mindig csak álmodoznánk a 10-ről.___Samy___ írta:Az általad semmibe nézett Ancelottival elhozták a Tizediket. Ott akkor ki tudta a szakmát?
Minden egzakt tudomány, csak van olyan tudomány, aminek még nem ismerjük a teljes egyenletét.Mattnál nèha azt èrzem,olyan mint a mèrnok aki csak a tervrzoasztalt ismeri,meg a rajztáblát,de nem látott mèg èpitkezèst...
Ezredszerre is,a foci NEM egzakt tudomány...
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 31., csütörtök 14:09
továbbra sem érti benitez, hogy hova került és milyen csapat edzője és mik az elvárások.M1Ö írta:Mondjuk erre azonnal jött volna a kérdésem, hogy Sociedad a Bernabeuban, hogy tudja azt megcsinálni, hogy majdnem egy egész 2. félidőn át birtokolja a labdát és irányítja a meccset? Hogy tudatosan engedte át a területet, vagy jobb volt az ellen? Mert bármelyik választ adja, húztam volna a szám, az biztos.A csapat játéka: “Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, a másodikban kevesebbet, mert az ellenfelünk átvette a kezdeményezést. Lucas nagyszerű gólt szerzett.”
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem