Nagyon jól bevásároltak, ami aggasztó, nekünk van benz, vini és kifújt többi szóra se érdemes, fede meg nem jszélső.
Lewa, demb, raph, ansi, torres, ez abde. Mindegyik egy felhúzott idegbeteg duracell nyuszi, nekünk meg van rodry, asensio lv...
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:30
P.S.:KAG írta:Hoznánk amúgy előre 1-2 használható embert, ott lennénk mi is.Donát írta:
A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.
(De persze most le lehet majd szólni, mert szerintem nem mi vagyunk a jobbak a pontelőny ellenére sem. Azért majd drukkolok a Madridnak, ha nem baj.)
Nem értem Perezt miért nem robbant egy Nkunkut. Bőven elférne a csávó.
Értem én, hogy jövőre olcsóbb, de ez a jövőre simán kerülhet egy laliga trófeába is.
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:28
Hoznánk amúgy előre 1-2 használható embert, ott lennénk mi is.Donát írta:A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
(De persze most le lehet majd szólni, mert szerintem nem mi vagyunk a jobbak a pontelőny ellenére sem. Azért majd drukkolok a Madridnak, ha nem baj.)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:27
szerintem csak a hangos kisebbség.De tény, eléggé le volt nézve sokak által a faszi.
már nem kétbites?egybites
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:27
kevés a support, egybites a tamadojatek, nincs kreativitás 2 emberen kivul.Benzema is beindulhat.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:26
A mi támadóink meg csapágyasra lesznek hajtva. A Barca nem fog annyit hibázni, mint tavaly, csodálnám, ha tartanánk velük a lépést, ég és föld a különbség a két keret között.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:25
Korai még.gutihaz14 írta:várható volt. gólgyár a csávóSierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
dembele, raphinha ha így folytatják nem lesz itt probléma
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:23
Ez már akkor hivatalos volt kb, mikor odaigazolt.Sierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:23
várható volt. gólgyár a csávóSierra írta: faszom levandovkszki itt is gólkirály lesz fixen, ha nem sérül le.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:17
Az a második gól azért nem olyan rúgatott gól volt. Ha jól láttam, akkor azt sarokkal egészen valószínűtlen mozdulattal tette be.flori írta: Lewandowskival rúgatják rendesen a gólokat.
Az meg szánalmas, hogy Koundét eladás nélkül tudták regisztrálni.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:32
Áhhá, jogos. Úgy értelmeztem a his first three games-t, hogy első 3 forduló.gutihaz14 írta:debut
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:28
de aspasnak nem ezek az első meccsei a laligában. debutEz csak a Barcára vonatkozik? Mert idén Aspas is 3 gólos és ő már 35.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:25
Ez csak a Barcára vonatkozik? Mert idén Aspas is 3 gólos és ő már 35.gutihaz14 írta: At 34 years and 7 days, Robert Lewandowski is the oldest player to score three goals in his first three LaLiga games in the 21st century
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 28., vasárnap 20:18
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem