esküszöm, h szurkolói/közönség részről, előrébb viszi a magyar focit.de a trollfoci átírt mindent.
bocsánat, mennyei focit.
amúgy webkameráról közvetítik a meccset, vagy miért laggol?
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 26., péntek 19:32
esküszöm, h szurkolói/közönség részről, előrébb viszi a magyar focit.de a trollfoci átírt mindent.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 26., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 26., péntek 18:02
hogy bajnokok lehetnek idén
És ez miért zárja ki egymást? A vidi és a talán a győr ott lehet a bajnoki címért a loki, honvéd, diősgyőr trió meg a dobogóért...Győr, Vidi, Debrecen és talán még a Honvéd is komoly erőkkel bír mellettük
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 26., péntek 17:52
félre ne értsd már ember.Persze mindent meglehet magyarázni
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 26., péntek 17:50
Persze mindent meglehet magyarázniToti írta:attól, mert jobb az ellenfél, még a tény tény marad, h nem hajtottak. attól lehet jobb az ellenfél.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 26., péntek 17:39
attól, mert jobb az ellenfél, még a tény tény marad, h nem hajtottak. attól lehet jobb az ellenfél.A nem hajtottak dumával viszont megtudok őrülni. Az embereknek miért nem lehet beismerni, hogy a most lejátszott körben minden ellenfél a jobb volt?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 26., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 26., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 26., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. július 26., péntek 16:50
...játékosok, akik nem akarnak kimenni 17 évesen padozni az angol másodosztályba. mert inkább ez megy. meg a bulizás, gépezés. Nem egy olyan ismerősöm van, aki 14-15 éves (Oké csak megye egyesek), de hulla részegre isszák magukat, másnap reggel 10kor meg meccsük van. De hallottam én drogos sztorit miskolci fiatalok körében is. Mindenhol ez megy. A buli, a haj, a nagyfiús élet.Géci írta:ha lennének értelmes...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 26., péntek 16:28
Ezen szakadtam tegnap a zuhanyhíradóba isFerencváros írta:Magyar játékosokat az MB1be......
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. július 26., péntek 16:14
Nekem a négy magyar csapat közül a Debrecen volt a 'legszimpatikusabb', ha lehet egyáltalán ezt mondani ilyen eredményekre. Én habár kapcsolgattam a két meccs között, sokkal jobbnak tűnt a Loki meccse, mint a Honvédé. Amit a Kispest mutatott, na az a szégyen. 2-0ra kikapnak Szerbiába, erre egy normális támadás nem futott végig a 90 perc alatt, sőt, a 180 perc alatt. Helyzetecskék, de konkrét ziccer sehol. Semmi elképzelés. Se kontra, se támadás, se védekezés. Mi volt a taktika? Ugyan ez a kérdés merült fel nálam a Győr meccsét nézve.L.Miki írta:Kint voltam a meccsen, de ilyen játékkal, örüljünk, hogy csak 0-3-ra kaptunk ki és örüljünk, hogy ilyen gyenge ellenfelet kaptunk. Szégyen, amit mutattunk, nem is mutattunk semmit. csak ívelgettünk fel a francba, de minek? Pontatlanul, a helyzetet nem kihasználva játszottunk. Öt méterről fölé fejelni a labdát?GT37 írta:Na, szépen kizúgott a Győr után a Loki
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. július 26., péntek 16:04
Kint voltam a meccsen, de ilyen játékkal, örüljünk, hogy csak 0-3-ra kaptunk ki és örüljünk, hogy ilyen gyenge ellenfelet kaptunk. Szégyen, amit mutattunk, nem is mutattunk semmit. csak ívelgettünk fel a francba, de minek? Pontatlanul, a helyzetet nem kihasználva játszottunk. Öt méterről fölé fejelni a labdát? Há mi ez? Inkább mentem volna el a haverokkal egy sörözőbe és ittuk volna el a pénzt ott, mint ezen a meccsen.GT37 írta:Na, szépen kizúgott a Győr után a Loki
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 25., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. július 25., csütörtök 21:43
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. július 25., csütörtök 21:34
'shutterisland írta:differdange
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 25., csütörtök 21:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 25., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 25., csütörtök 20:40
Sokan sajnos nem mernek merészet álmodni. Csak azt hajtogatják, hogy ezt képtelenség megcsinálni. Addig sulykolják, amíg a végén hagyják szertefoszlani az álmaikat. Márpedig ez, már bocsánat, jókora baromság. Mindenki képes mindenre, csak hinni kell benne, és tenni kell érte. Konkrétan, ráadásul személyes példa: Bosznia-Hercegovina feleakkora, mint Magyarország, a válogatottunk mégis vezeti a világbajnoki selejtezőcsoportját.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 25., csütörtök 20:31
Van arc aztán a Fradisták megint nagyot fognak csattani... Kezdődik a szokásos... Kíváncsi vagyok mi lesz 2-3 év múlva.Ferencváros: "A Videotonba nem vágytam, külföldről pedig középszerű klubok kerestek, az én szememben egyik sem jelentett volna előrelépést a Ferencvároshoz képest. Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék" - mondta Muhamed Besic a Nemzeti Sportnak.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem