ennyinmate írta: soadroli most jön és 3x leírja hogy Gladiátor meg Phoenix és vita vége.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. október 16., péntek 22:48
ennyinmate írta: soadroli most jön és 3x leírja hogy Gladiátor meg Phoenix és vita vége.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 16., péntek 22:44
Tolják is rendesen...lehet nem csak a karrier fronton, már ha igaz egy-két hír vele kapcsolatban.ziro4vr írta:Én pont úgy látom, hogy ő nem akkora őstehetség, mint mondjuk Fassbender, viszont egy nagyon magas szintet hoz, és gyakorlatilag minden filmje jó. Fiatalon lett sztár, hamar befutott, így megadatott neki, hogy mindig jó szerepeket válasszon.nmate írta: DC valóban őstehetség azért, régóta ott van. Nála csak annyi a bibi, hogy én mindig úgy érzem túlságosan is szerepelni akar. Ha érted mire gondolok. Túlnyomja néha. De kétségtelen nagyon jó.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 16., péntek 22:42
En teljesen elhittem h ez az Achilles ilyen csavo..az a mozgas ahogy harcol..phuu...de mind1 ez is ember fuggo persze....ja es Hanks tenyleg...tole a kedvenc a halalsoron meg a ryan kozlegemy megmentese...de ra azert nem soznek egy romantikus szerepet...nem.olya. az arc berendezesenmate írta:Mondjuk azzal nem dicsekednéklestat írta:Trója![]()
12 majomban a csúcs szerintem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. október 16., péntek 22:42
wtf? Mármint ezt a kijelentést nem sokszor látja az ember. Persze a színészek megítélése is valamilyen szinten szubjektív, mert azért csak odahúz valakihez az ember szíve, még akkor is, ha mondjuk X-et és Y-t is elismeri.Én pont úgy látom, hogy ő nem akkora őstehetség, mint mondjuk Fassbender,
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 16., péntek 22:40
És tényleg. Lehet túl sok kedvencem van.nmate írta: Ott van amúgy a tűzközelben McConaughey, McAvoy, Cumberbatch is.
Ja, meg buszkeccet és albát. nemadzsesszikát.ziro4vr írta: Csak kihagytuk Roccot és Pierre Woodmant, mi?![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 16., péntek 22:39
Hanks , bármilyen szerepet osztanak rá , hiteles benne , és elég széles a skála .Di Caprio...Brad Pitt...Johnny Depp...nálam ök azok a szineszek akiknek adhatsz barmilyen szerepet eljatszak faszan...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 16., péntek 22:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 22:34
Amúgy jó kis lazulós film, de abban pont szépfiút hoz.nmate írta:Mondjuk azzal nem dicsekednéklestat írta:Trója![]()
12 majomban a csúcs szerintem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 16., péntek 22:32
Mondjuk azzal nem dicsekednéklestat írta:Trója
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. október 16., péntek 22:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 22:17
Csak kihagytuk Roccot és Pierre Woodmant, mi?Zsombor írta:Szépen felsoroltátok az összes kedvencemet. Phoenix a kivétel.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 16., péntek 22:13
Van benne valami, de én azért őstehetségnek nevezném.ziro4vr írta:Én pont úgy látom, hogy ő nem akkora őstehetség, mint mondjuk Fassbender, viszont egy nagyon magas szintet hoz, és gyakorlatilag minden filmje jó. Fiatalon lett sztár, hamar befutott, így megadatott neki, hogy mindig jó szerepeket válasszon.
soadroli most jön és 3x leírja hogy Gladiátor meg Phoenix és vita vége.Zsombor írta:Szépen felsoroltátok az összes kedvencemet. Phoenix a kivétel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 22:11
Ott megkívánta ezt a szerep szerintem. Akkor inkább a Djangoban volt ez.P. Krisz írta:Szvsz. ez a Wolf-ban volt a leginkább látható .Túlnyomja néha.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. október 16., péntek 22:09
Szvsz. ez a Wolf-ban volt a leginkább látható .Túlnyomja néha.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 22:06
Én pont úgy látom, hogy ő nem akkora őstehetség, mint mondjuk Fassbender, viszont egy nagyon magas szintet hoz, és gyakorlatilag minden filmje jó. Fiatalon lett sztár, hamar befutott, így megadatott neki, hogy mindig jó szerepeket válasszon.nmate írta: DC valóban őstehetség azért, régóta ott van. Nála csak annyi a bibi, hogy én mindig úgy érzem túlságosan is szerepelni akar. Ha érted mire gondolok. Túlnyomja néha. De kétségtelen nagyon jó.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 16., péntek 22:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 16., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 16., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. október 16., péntek 21:50
Ja, bár nálam Fassbender a top. Hardyt néha kicsit egysíkúnak érzem, de azért elég a Bronsonra gondolni, ott a többi szerepéhez képest idegen karaktert hozott le 5*-os szinten.ziro4vr írta:Messze az egyik legjobb színész jelenleg.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. október 16., péntek 21:41
És akkor mit szólsz Nolanhez? Egyet fingik, az is top250 imdb-n.sonic írta:Tarantino erosen kepviselteti magat a listan.
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem