Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. június 8., hétfő 16:34

Rudán Joe - Én ez vagyok

Jó ajánlás volt.Tetszett.Bár én sokallom kicsit a 18 számot azért így hosszúnak bizonyult és talán a végére úgymond beszürkült a dolog is.Egyébként nekem tetszett a hangja.A számok néhol lassabbak voltak azok úgy annyira nem jöttek be.6.5 pont.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 8., hétfő 13:08

Rudán Joe - Én ez vagyok
Bátyám imádja, sok fb covert csináltam már neki, így nem volt számomra ismeretlen persze (pláne, hogy a rock szcénában mozgok én is). Nem mondom, hogy rossz, de nekem jobban bejönnek a modern rock zenék (alternatív rock/metal, stb.)Az alap a legtöbb helyen tetszett, viszont az ének nem volt nekem elég átütő erejű. A másik, hogy kicsit egysíkú volt az egész, bár a Voltam levetett akusztikája (szószerint) kicsit megtörte ezt. Az irgalom a zongora miatt szintén bejött, bár más énekhanggal ez is jobban bejött volna valószínűleg. Rockból a Mosolyogj öcsém tetszett a legjobban.

összességében nem volt rossz, bár kicsit sok volt egyszerre, így két részletre osztottam. nem váltott ki belőlem semmilyen érzelmet, a többi értékelésemet is figyelembe véve ez egy:
5,5/10

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 8., hétfő 13:00

Rudán Joe itt lesz Csíksomlyón a Csaba királyfi c. rockoperában :) Megnézem majd.
"And my heart will leave you never."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 8., hétfő 12:02

My Chemical Romance - The Black Parade

Sorry a késésért, sokminden közbejött, nem is volt sok időm gép előtt lenni mostanában.
Ezt most lepörgettem, de őszintén szólva egyáltalán nem fogott meg. Hasonló volt BBarni ajánlásához, ott egy-két szám megmaradt, ennél egy sem sajnos. :-(
Nem nagyon éreztem változatosságot, hogy valami kiemelkedő lenne az albumban.

4.5/10

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 8., hétfő 11:55

Tényleg bocsánat a nagy késésért, de a vizsgaidőszak hajrája nem játék :mrgreen: Legkésőbb vasárnap hozom az értékelést.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 2., kedd 22:10

Na akkor egy-két dologra reflektálok:
BBarni írta:Viszont attól függetlenül, hogy ez egy egész szép album nem tenném oda Rudán legjobb albumai közé!
Rudántól én is inkább a már említett Adj új erőt albumot hoztam volna, szerintem messze a legjobb minőséget képviseli, csak korlátozások miatt nem volt rá lehetőségem. Az abszolút favorit, de ez aaz album is szívemhez nőtt.
BBarni írta:Érdekes egyébként, mert én Rudánt a Pokolgépnél ismertem meg és ott lett kedvenc, sőt nagyobb kedvenc lett mint Kalapács ami akkoriban nálam elég nagy szó volt, mert Kalapács volt a legnagyobb király!
Ha nem is teljesen, de hasonlóan vagyok én is. Kalapács volt nekem anno a minden, aztán ahogy megismertem Rudánt, legalább akkora kedvenc lett, ha nem nagyobb! Én úgy vagyok vele, hogy ha a fiatal éveiket nézem, Kalapács jobb számomra, aztán a napjainkra úgy alakult a helyzet, hogy Rudán szerintem egyre csak jobb és jobb lett az évek múltával, és jelenleg nem sok mindenki veheti fel a hangjával a versenyt. Kalapácsnál szerintem kissé fordítva van, és úgy veszem észre, hogy kopott a hangja, és már nem olyan, a régihez képest (de csak ahhoz képest!), de így is hatalmas, amit énekel. Koncerteken tűnik fel számomra igazán, nem vállalja be olyan bátran a magast, és inkább mélyen énekli legtöbbször azokat a részeket már. De ez semmit nem von le a teljesítményéből!
BBarni írta:Rudán(és Kalapács) hangja is élőben klasszisokkal jobb!
:agree: Zongorázni lehet a különbséget! Akinek kicsit is tetszik a két Jóska, mindenképp pillantsa meg élőben, ha még nem tette meg.
BBarni írta:nem tudom ki gitározott
Rengetegen közreműködtek. Úgy tudom, elsősorban a Coda játszik, szóval a gitárért Tóth László felelős elsősorban (Aki az akusztikában is gitározik). De kicsit utánakeresve:

"Miután megérkeztem az első ötvenedik évhez, megérett bennem az első szólóalbum gondolata. Azokat a barátaimat kértem meg a lemezen való közreműködésre, akikkel az elmúlt harminc év közös zenekarba sodort. Egy részük szerzőként, szövegíróként, a Rudán Joe's Coda jelenlegi tagsága pedig kísérő muzsikusként is szerepel az albumon.

Nevesíthetjük őket?

Hogyne, hiszen olyan kiváló zeneszerzőkről van szó, mint Vámos Zsolt, Nagy Dávid, Zeffer András, vagy Kozma Tamás. Andrásik Removal valamikor közös lemezt készítettünk, amely sohasem jelent meg, s most itt az alkalom az újabb együttműködésre. Akár csak Vedres Joe-val, valamint Hirleman Bercivel, akiknek a szólóalbumán is énekeltem korábban. Papp Gyulával a Codában és a P. Mobilban dolgoztam, csak úgy, mint Sárvári Vilivel. A Coda egykori zenészei közül Sipeki Zoli, Makovics Dénes és Tornóczky Feri, az újak közül pedig a gitáros Tóth László és a basszusgitáros Gyenes Attila írt egy-egy dalt. A szövegeket szintén barátaim írták: Horváth Attila, Barbaró Attila, Palancsa Gábor, Toldi Tamás, Sárdy Barbara, Katona László, valamint a dalok zeneszerzői."
danianevem írta:így szép keretet is adtál a körnek.
Hát, ez volt az egyik célom, már akkor tudtam, mikor meg sem hallgattam, elsősorban pont ezért. :)
danianevem írta:ezt is kicsit "rétegzenének" tartom, akiket megfog, azokat el nem ereszti soha.
Van benne valami, de úgy voltam vele, hogy neki muszáj szerepelnie, róla muszáj lesz írnom, nem engedhettem meg, hogy ne jelenjen meg itt, mert méltó rá, és a magyar rockzene egyik legnagyobb alakja! Dacolva azzal, ha esetleg sokaknak nem jön be.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. június 2., kedd 21:20

Rudán Joe - Én ez vagyok

Felemás gondolataim vannak az albumról!Nekem is nagy kedvenc Rudán Joe a régiek közül,talán Vikidál és Deák Bill után a harmadik(Kalapács Józsival holtversenyben)!Viszont attól függetlenül, hogy ez egy egész szép album nem tenném oda Rudán legjobb albumai közé!Aztán persze lehet, hogy nekem is csak később tetszik meg igazán mint RR-nek!Érdekes egyébként, mert én Rudánt a Pokolgépnél ismertem meg és ott lett kedvenc, sőt nagyobb kedvenc lett mint Kalapács ami akkoriban nálam elég nagy szó volt, mert Kalapács volt a legnagyobb király!Akkor elkezdtem koncertekre járni és megmondom őszintén nekem a Rudán féle Pokolgép lett a kedvenc!(bár nálam mindig a P.Mobil volt/lesz a legnagyobb)Viszont mostanra kicsit megfordult a helyzet, több, újabb Rudán és Kalapács szám/album közös produkció után most már Kalapács Józsi hangja/számai/stílusa áll hozzám közelebb!Hozzáteszem egyébként szerintem Rudán(és Kalapács) hangja is élőben klasszisokkal jobb!Ettől függetlenül továbbra is hatalmas kedven Joe, de azért én lehet inkább megmaradok a régebbi számainál!(továbbra is a Pokolgépes Kánaán a kedvenc)Különösebb baj nem volt ezzel az albummal, sőt ha eddig nem ismertem volna őt akkor lehet nagyon tetszett volna, de így , hogy van mihez hasonlítani, a régebbi önmagához képest nem fogott meg annyira!Nem találtam meg benne azt az extra valamit!Külön számot sem tudok annyira kiemelni, persze volt egy két szám ami jobban megmaradt például a: Voltam Levetett,Leszek Fényed,Irgalom,Told A Dalt,Mosolyogj, Öcsém,Tudjátok - E Hogy Ki Volt Csaba Királyfi!Főleg az első a kedvencem, persze ehhez nagyban hozzájárult a kiváló gitárjáték!(nem tudom ki gitározott, de ha ifj. Tórnóczky Feri volt akkor legközelebb fizetek neki egy sört! :cheers: :mrgreen: ) A hangjáról már múltkor írtam(igaz most néha azok a hajlítások,elnyújtások már kicsit sok volt nekem) ha jól emlékszem, a szöveg szokás szerint rendben volt!
Ahogy írtam az elején nem volt ezzel baj, csak régebbi számaihoz szoktam és azokhoz képest egy kicsit gyengébbre sikeredett ez szerintem, de aztán lehet nekem is megtetszik később! :agree:
8 (sokat gondolkoztam, hogy 7-7,5 vagy 8 legyen, de egy ekkora kedvencnek nem tudok 8-nál kisebbet adni)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. június 1., hétfő 23:03

Bár elmaradások,de akkor most vége van ennek a körnek, ugye? :) :-(

A régebbi körök eredményei meg lehet nézni valahol? :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 31., vasárnap 21:56

Én is csak kedd-szerda környékén tudom csak hozni az utolsó értékelést, sorry. :-(
.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 31., vasárnap 21:23

My Chemical Romance - The Black Parade

Még mindig nem jöttem rá, hogy melyik számot ismertem tőlük. Pedig 2005-2006 környékén játszott valamit a Viva, amit aránylag csíptem. Nekem sajnos ez az album is unalmassá vált, annak ellenére, hogy pont a végén volt az egyik szám, ami tetszett, ez a Famous Last Words volt. Illetve a címadó dal is jól sikerült. Soccer Starst nyomtam közben és lehet amiatt, de nagyon egybefolyt az album. Mintha 3-4 számból állt volna csak. Ez a fajta rockzene az egyébként, amit még elbírok viselni hosszabb távon is, ennél keményebb már megerőltetőbb.

6/10

Elnézést a késésért, RR77 albumának az értékelését is hozom a napokban.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 31., vasárnap 20:26

Van határidő? Mert nagyon el vagyok havazva és csak jövő héten tudnám hozni az értékelést.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. május 31., vasárnap 19:38

Rudán Joe - Én ez vagyok

Szeretem a hosszú leírásaid/indoklásaid az albumajánlásaidról,szóval ez nálam plusz :) Beehallgattam öbb számba amit linkeltél.Rátérve az albumra,nekem hosszú volt,bár mivel az életét foglalja össze eddig,így érthető. Nem szoktam ilyen zenét hallgatni magamtól és ez se fogott meg,hogy őszinte legyek,de háttérben bőven elment nekem. Legjobban a Mosolyogj,Öcsém tetszett talán :)

5,5/10
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 31., vasárnap 16:01

Rudán Joe - Én ez vagyok

Az előző ajánlásodnál megemlítetted, gondoltam, hogy talán rá esik majd a választásod. Klasszikus rockot ritkán hallgatok, főleg magyar előadótól, ebből a szempontból kifejezetten jó ajánlás. Zeneileg nem igazán tudok (nem is akarok) belekötni, kicsit hasonlóan a filmes ajánlásodhoz, ugyanis ezt is kicsit "rétegzenének" tartom, akiket megfog, azokat el nem ereszti soha. Azzal ellentétben ez az album jobban megfogott. A Hajnali Járat Blues, Mosolyogj, öcsém és az Éjfélkor Whisky a Go Go c. számokat tudnám kiemelni pozitívan, a leginkább pedig a Voltam Levetett tetszett. Általánosságban egy sajátos hangulatú, tartalmas dalszövegekkel operáló lemeznek tartom az ajánlásod. Negatívumként a hosszát, meg a(z én ízlésemnek) lassú számokat említeném. Egyébiránt örülök, hogy egy ilyen stílusú albumot hoztál, és így szép keretet is adtál a körnek. 7/10

ui.: köszönöm a remek felvezetőt :salute: A linkelt dalokba még nem hallgattam bele (a külföldieket ismerem), de ígérem, majd egyszer végighallgatom.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 29., péntek 12:05

My chemical romance - Welcome the black parade

Ismertem több számot, a Famous last words és a Teenagers címűeket is sokat nyomták a rádiók pl. Régebb utáltam az együttest, főleg a divathullám miatt, de így több év távlatából több mint tűrhető az album.

7/10
"And my heart will leave you never."

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 11:26

Ha már én kezdem, és zárom a kört...
Szóval, aki emlékszik, az első ajánlást Rudán Joe-val kezdtem. Úgy gondoltam, hogy úgy stílusos, hogy vele is fejezem be. Már akkor tudtam, hogy ezt a lemezt fogom ajánlani. Őszintén megvallva, akkor még nem is hallgattam meg a lemezt. Volt egy olyan tervem is, hogy nem is hallgatom meg, nem így lett. Jó pár hete meghallgattam. Most bevallom, először csalódtam, nem ragadott túlzottan magával. Le is tettem róla, félre is tettem. Próbáltam megtalálni, hogy mit is ajánljak. Rengeteg van, amit akarnék, de úgy gondolom, hogy amire épp akkor nincs hangulatom, azt nem fogom. Aztán a nagy keresésben újra elővettem, nem tudom mi okozta, de teljesen elvarázsolt az album, így mégis ez lett.

Kicsit félek, hogy megint beleesek abba a hibába, hogy inkább az előadód ajánlom, és nem annyira az album miatt hozom. Deep Purple-nél is ez volt. Az album csak egy volt a sok közül. Itt kicsit máshogy van, mert ez eléggé tetszik ahhoz, hogy hozzam, sok választási lehetőségem nincs is, mert pl Pokolgép kilőve. Többi meg.. erről később.

Na akkor kezdjünk neki.

Rudán a 80-as év végén Pécsett alapított zenekart Coda néven. Előtte amatőr bandákban énekelt, valamint basszusgitározott. Coda napjainkig működik, többnyire Rudan Joe's Coda néven. Persze azóta gyökeresen átalakult. Kezdetben Zeppelin emlékzenekar volt, de aztán rendkívül szélesre bővült a repertoár. A fő vonal ma már talán inkább Deep Purple, és a kapcsolódó zenekarok, amiről beszéltem az első ajánlásnál. De rengeteg más régi külföldi és magyar slágert énekelnek. Illetve természetesen saját dalokat is.
Coda egyetlen lemezt adott ki, még a 90-es évek végén. Közülük a favorit
Talán itt kell kitérnem a Rudan Joe akusztikra, mely 2010-től működik. Nagyjából hasonló felfogású, mint a Coda. Feldolgozásokat, illetve saját számokat - főleg Pokolgép (Kalapács korszakból is) - játszik, de akusztikus verzióban (a Coda ugye teljes zenekar, dob, gitár és basszer elektronikus fajtából), ami azt jelenti, hogy Tóth László, aki a Codában is gitározik, kísér akusztikus gitáron, Joe meg énekel. Talán említettem a múltkor, hogy egy akusztik koncerten szerettem meg Joe-t nagyon. Csodás volt. Remek hangzás, rendkívül széles repertoár, Joe azt mondta, hogy nagyjából 4-5 órányi kb, és abból kell kiválogatni 1-1.5 órás anyagot.
Egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül:

Kopott ház (Coda)
Hol van a szó? (Pokolgép)
Menj tovább (P.mobil)
Embered voltam (P.mobil)
Zöld a bíbor és a fekete (P.mobil)
Csillag leszel (P.mobil)
Ha volna két életem (Piramis)
Kell még egy szó (Demjén)

House of the rising sun (Animals)
Ready for love (Bad company)
Soldier of fortune (Deep Purple)
Sail away (Deep Purple)
Here i go again (Whitesnake)
Temple of the king (Rainbow)
Rebel yell (Billy Idol)
Stairway to heaven (Led Zeppelin)
Babe i am gonna leave you (Led Zeppelin)
Dust in the wind (Kansas)

Már így is lehet, hogy sok, de ez csak töredék.

Igazán Rudán a Pokolgépben robbant be a köztudatba. '90-ben váltotta Kalapács Jóskát, és kerek 20 évet húzott le ott. Bevallom, anno még majd' 7-8 évvel ezelőtt, nem kedveltem még Rudánt egyfajta gyerekes dac miatt. Nekem anno Kalapács Józsi volt a Zisten. És csőlátással összekötöttem a Pokolgépet vele, és vérig voltam sértve, amikor rájöttem, hogy egy jó 15 éve (akkor) már nem is Kalapács van a Pokolgépben, hanem Rudán, még a koncertre se voltam hajlandó elmenni. Ja, hát idióta voltam. Aztán szép lassan megismerkedtem a Rudán féle Pokolgéppel is. Érezni lehet a stílusbeli különbséget, de nagyon megszerettem azokat a lemezeket is. Kedvencem talán rögtön az első az Adj új erőt, melyet talán hoztam volna is egyszer, csak elhappolták előlem a második Pokolgép ajánlási lehetőséget.
A Rudán lemezeken erősen lehet érezni Joe hatását, hogy mennyiben más. Kicsit keményebb, más lett az irányzat is, ami a szövegeket, a tartalmat illeti. De fordítva is igaz, máig érezni Rudán előadásán azokat az éveket, az ott átvett stílust, azt hiszem ez természetes.
Egy csokor innen is:

Adj új erőt (teljes album) Most viccen kívül, szerintem egy remek albumról van szó, és nem tudnék pár számot kiemelni, mert egybe úgy tökéletes, ahogy van, nagyon jól van összerakva, szóval, akit érdekel, szereti ezt a fajta zenét, de mondjuk nem ismeri, és van rá energiája, mindenképp ajánlom.

Szakadék szélén

Csakazértis
Így kellesz
Mit tennél, ha látnád?
Másik oldal
Mégegyszer
Ez utóbbi öt szám a Csakazértis albumról van. Elég kemény stílusú albumról van szó, de rengeteg mindennel, és borzasztóan fontos kérdésekkel foglalkozik. De tényleg, az élet legtöbb területét bejárja. Ez utóbbi szám, pedig egyik nagy kedvenc.

Így szép az élet - örök kedvenc
Te sem vagy más
Ezerszer
Ég és föld között
Tedd a kezed - József Attila
A Te sem vagy más album talán a második legkedvesebb ebből a korszakból. Már így is belinkeltem a felét, de még 2-3 szám is megérdemelné.

A túlélő pedig már volt ajánlva, ezért csak egy szintén nagy kedvenc, a címadót linkelem: Túlélő

Hozzátartozik a sztorihoz egyébként, hogy 1-2 albumot egyáltalán nem hallgatok ebből a korszakból, valahogy nem jönnek át. Van ezeken kívül egy angol album, egy akusztikus album, néhány koncert, és válogatás albumuk.

A Pokolgéppel párhuzamosan majd' 10 évig a P.mobil énekese volt (innen a sok szám fentebb, melyeket ugyan nem ő énekelt eredetileg, de később a P.mobil koncerteken viszont igen), ez alatt csupán egy albumot adtak ki a Kutyából szalonna, valamint ekkor adták ki a Coda albumát is. Ezt az albumot nem nagyon ismerem, de számomra nem is az a fontos. A P.mobilos éveknek köszönhetően a Pokolgép után a Mobilmániában kezdett énekelni. Több egykori P.mobil tag (Zeffer, Kékesi "Bajnok", Donászi, Vikidál(vendégként), Rudán(már nem), Tunyogi(Isten nyugosztalja!) által alapított zenekarról van szó, akik P.mobil és TRB számol mellett Rudánnal kiadtak még két albumot, valamint Rudán távozása után van még egy albumuk. Eredeti elképzelés szerint hárman (Vikidál, Tunyogi, és Rudán) énekeltek volna, de sajnos Tunyogi egy Rocktogoni (valaki talán ismeri a helyet) koncert előbb összeesett a lépcsőn, és fejsérülés következtében egy hetes kóma után elhunyt. Hangfalba....
Végül is ők hárman egy, talán a legjobb számon énekelnek együtt, Tunyogi itt is csak pillanatokra. Ez a mánia
Mindenesetre egy hatalmas dolog lett volna. Az általam három legnagyobb hangnak tartott ember közül kettő együtt énekelt volna. (A másik kettő együtt is énekel néha.. ld később) És Vikidált is nagyon szeretem. Egyébként így is imádtam a koncertjükre járni, bár egy jó ideje nem voltam.
Most erről a vonulatról egyelőre ennyit, de talán lesz még róla szó.

Jelenleg a Dinamit énekese '14-től, erről most sokat nem tudok mondani.

Egyébként főleg az Akusztikkal koncertezik, lassan újra el kellene mennem, meg néha a Codával. Sokszor énekel Kalapáccsal együtt, közös Akusztikus koncerteket adnak, Valamint mindketten tagjai az Attila Fiai Társulatnak, ahol különböző nemzeti rockoperákat adnak elő.
Kard (a régi Hard) - Tűzön vízen át (Kalapács&Rudán)
Itt és Most (Pokolgép)
Ki szívét osztja szét (Kormorán)

És akkor. 2014-ben kiadta a szólólemezét, 50 éves jubileum alkalmából.
Maga az album nagyon jó kezd, szerintem remek számok, a végére kicsit leül talán, de még így is csodás. Az tetszik nagyon, hogy tényleg bemutatja az élete legfőbb dolgait. Az albumon erősen érezni lehet mindazt, ami közel 30 éves pályafutása alatt érte. Érezni lehet rajt a gyökereket, a Zeppelint és a Deep Purple, több utalás is van rájuk, kétségtelen, nagy hatással voltak a zenéjére. Rengeteg számban pedig a Pokolgépes vonal dominál. Megjelenik több helyütt egy kicsi a nemzeti rockoperák stílusából és témájából.
Vannak lassúbb, vannak zúzósabb számok. Vannak keményebb témák, van benne egy kicsi magából is, nemzeti témák, és van rengeteg egyéb más is.
Úgy gondolom tökéletesen átadja, hogy ki is ő, milyen is ő. És nagyszerű albumra sikeredett, persze megvannak a maga hibái, ahogy semmi sem tökéletes)

Talán elsőre kicsit hosszúnak tűnik maga az album is és az írás is, de mindkettő egy egész életet, pályafutást kíván összefoglalni.

Remélem nem untattam senkit, és mindenkinek szeretettel ajánlom az albumot, valamint, -ha elolvassátok- a többi számot is szívből ajánlom!

Rudán Joe - Én ez vagyok

UI.: Hál' Isten sikerült visszavarázsolnom, már majdnem a végén voltam..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 10:45

Elveszett...................... Minden, amit leírtam elveszett....... Csupán másfél órát tököltem rajta :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@
https://www.youtube.com/watch?v=yAiN7Zo ... 2t6YsG0LAW

Itt a lejátszási lista.................................. Talán holnap újra nekiállok.......... de lehet hogy most akkor nem írok semmit..... beszarok.....

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 7:53

Jólvan, akkor nem vagyok elkésve.. Bocs, hogy csak most írok, de nem sok időm volt a napokban.. Hamarosan jelentkezem az ajánlás valódi szövegével és a linkkel is..

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 27., szerda 19:17

majd én is a hétvégén, vagy jövőhét elején, mostanában nem sok időm van.
Kép

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 27., szerda 19:15

Bocsánat, hogy el vagyok csúszva. Hétvégén hozom mind a két értékelést.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 26., kedd 9:17

Bedobom az ajánlást..
Hivatalos ügyeket kell intéznem, ezért egyelőre nem tudok írni róla, valamint youtube-on sincs fent normálisan, de letölteni pl le lehet. Ha végeztem az elintéznivalóval, akkor írok róla egy keveset, illetve összeállítom youtube-on a listát.

Az ajánlás: Rudán Joe - Én ez vagyok

Vissza: