Iváncsa területe 25,17 km2, Monacoé 1,93 km2. Nincs ebben semmi meglepő. Nagyobb város, erősebb csapat. Mások a lehetőségeik.Realista24 írta: Ivancsa![]()
Trollfoci komment

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. október 19., szerda 17:32
Iváncsa területe 25,17 km2, Monacoé 1,93 km2. Nincs ebben semmi meglepő. Nagyobb város, erősebb csapat. Mások a lehetőségeik.Realista24 írta: Ivancsa![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 16., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 16., vasárnap 11:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. október 11., kedd 9:52
Eggyel alattad.Tjacks írta: Gyuri bácsi még mindig magas szinten tolja az ipart![]()
https://444.hu/foci/2022/10/10/buta-fas ... ber-gyorgy
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 11., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 17:50
Inkább a szakmáról mond el sokat, hogy dolgozhat.Pipita írta:pedig aki origót linkel, annak igazán kijárna.![]()
Szülő lennék, egy percre nem engedném a gyerekemet ennek a senkinek a közelébe.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. október 10., hétfő 17:45
pedig aki origót linkel, annak igazán kijárna.Realista24 írta:https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... yorgy.html'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
be sem linkelem inkabb, nem er meg egy figyit.![]()
nem is ertem, hogy 2022-ben ahol mindenhol videozik valaki, hogy engedi igy el magat.
Nincs ebbol warn.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. október 10., hétfő 17:10
Neki maximum egy barszek valo, semmi mas. Miota edzo lett, mar ertem miert tortek el a labat a palyan.besteve7 írta:Nem értem mi ezzel a problémád.'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
nem is ertem, hogy 2022-ben ahol mindenhol videozik valaki, hogy engedi igy el magat.
Egyszerűen csak értékelte csapata, játékosai szintjét. Elmondta tisztán, érthetően, hogy számára érthetetlen, hogyan jutottak el ezek a srácok az szeretett Újptestje U19 szintjére(Csak mindezt az átlagos foci nyelvén tette, hogy mindenki nek érhető legyen a pályán és azon kívül)
Jó öreg Véber nagyúr, kellene már neki nagyon egy NB1-s csapat széke, feldobná az átlagos magyar meccseket, bár lehet egy szakkomentátori szék még jobb lenne az M4-n.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. október 10., hétfő 16:27
Nem értem mi ezzel a problémád.'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 16:07
https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... yorgy.html'shutterisland írta: legfrisebb veber gyuri megvan ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 10., hétfő 16:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. október 8., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. október 3., hétfő 19:00
Végig ugyan nem néztem, de belenéztem.halamadrid írta: A Kecskemét hatalmas.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. október 2., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. szeptember 26., hétfő 10:15
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. szeptember 22., csütörtök 6:27
Már várom a hétfői koreot, biztos valami nagyon baszóval készülnek. Óriási figura volt, megannyi emlékezetes pillanattal. Hatalmas köszönet.LiamGallagher írta: Szalai lemondta a válogatottságot![]()
Eléggé megosztó személyiség, de ő volt a válogatott vezére az öltözőben es a pályán is, nagyon fog onnan hiányozni! A lipcsei triónak kell átvennie a helyét szerintem. Köszönünk mindent, kapitány!![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. szeptember 21., szerda 19:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. szeptember 20., kedd 6:26
HozzászólásSzerző: géza » 2022. szeptember 19., hétfő 20:47
Valaki par hata fogta az egyik kommented, es elmondta hogy miert frusztralo olvasni. Minden rosszakarat nelkul, ugyanezt meg lehetne tenni ezzel a hozzaszolassal is. Elolvastam, de ugy erzem semmi informaciot nem tudtam meg. Eloszor elhittem neked, hogy jo volt a Ligakupa, mert kotelezo volt magyarokat jatszatni. Aztan cafolod sajat magadat zarojelben, hogy lehet nem is volt ez igy. Aztan beirod hogy plusz meccsek, ami oszinten szolva nem tudom mit takar ebben a kontextusban, majd leirod hogy a nagycsapatok leszartak, de hat hogy szarjak le ha kotelezo volt? Vagy ha nem volt kotelezo, akkor meg miert kezded ezzel, hogy jo hogy volt Ligakupa, mert ott kotelezo volt, amikor utana ketszer is megcafolod sajat magad harom mondaton belul? Es aztan leirod hogy a kiscsapatoknal (tudtommal a DVSC regebben nem volt nevezheto annak) jatszottak magyarok, de hat baszki, ott a bajnoksagban is jatszanak, mert aranyaiban tobben vannak. Akkor miert volt jo a Ligakupa?_Bushido_ írta: Régebben ezért volt jó a Ligakupa, amikor bevezették, ott asszem kötelező volt magyarok, saját neveléseket játszatni (vagy csak ajánlott volt?!). Plusz meccsek. Persze jópár nagyobb csapat lesz*rta, alapkezdőkkel mentek ki, hogy mindenképp megnyerjék azt.
De pl Hali, Paks, DVSC, Kecskemét, és társaiknál így kaphattak lehetőséget fiatal magyar gyerekek.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem