Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 19:25

Vagy csak valoban santit a sved sztori....mondjuk most eppen amiatt szedik darabokra, hogy Hakimivel mulatta az idot, meg passz meg kivel, es az egyik kepen egy sisa van a hatterben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 12., kedd 19:12

Pad'em írta:
Realista24 írta: Azt irja egy csoka Mbappehoz kozeli forrasra hivatkozva, hogy emberunknek honapokon keresztul mentalis problemai voltak, es ebbol nem egyszeru visszajonni. Ez a magyarazat vagy ez is lehet magyarazat a teljesitmenyere.
Azután a szappanopera után ami volt az elmúlt években az lenne a csoda ha nem lettek volna mentális gondjai.

Megérteném ha nem sikerult volna idejönni neki.

Elvileg most beteljesült a gyerekkori álma Aztan most lesz depis.
Nalam nem all ossze

Szvsz a psg be mar túlságosan megromlott es ezt nem tudja levetkőzni

Adok neki ket szezont es itt sem lesz
ZIDANE

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 12., kedd 17:32

Nehezsegek lehetnek es lesznek is az eletben, tok mind1 hogy egy elsportolorol beszelunk vagy egy komuvesrol (nem lenezve a komuves munkat). Kerdes hogy tud ebbol kimaszni, sokan ugye nemtudnak aztan piaba drogokba mi egyebekbe fojtjak problemait.

Nyitom is a bort hosszu nap volt. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 12., kedd 17:13

Pad'em írta:
Realista24 írta: Azt irja egy csoka Mbappehoz kozeli forrasra hivatkozva, hogy emberunknek honapokon keresztul mentalis problemai voltak, es ebbol nem egyszeru visszajonni. Ez a magyarazat vagy ez is lehet magyarazat a teljesitmenyere.
Azután a szappanopera után ami volt az elmúlt években az lenne a csoda ha nem lettek volna mentális gondjai.
A sajat dontese volt, mar evek ota lezarhatta volna a dolgot.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 12., kedd 17:04

Yazid írta: Akkor bontsunk szerződest, kuldjék szanatoriumba, olyan faraszto ez a szappanopera már. Ez a sok megmondó anonim ember
Te kommentről kommentre egyre mélyebbre süllyedsz. :ozil:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 12., kedd 17:04

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 12., kedd 17:02

Xanax azt megvan oldva. :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 12., kedd 16:55

Akkor bontsunk szerződest, kuldjék szanatoriumba, olyan faraszto ez a szappanopera már. Ez a sok megmondó anonim ember

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 12., kedd 16:16

Azt irja egy csoka Mbappehoz kozeli forrasra hivatkozva, hogy emberunknek honapokon keresztul mentalis problemai voltak, es ebbol nem egyszeru visszajonni. Ez a magyarazat vagy ez is lehet magyarazat a teljesitmenyere.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 10., vasárnap 19:01

Én nem nézek hülyének senkit, de ez az öncélúzás miből jött le amúgy?

Szerintem láttam én is elég focit(sajnos túl sokat is :D ), fociztam a fradiban(na ez ma már nem menő :lol: ), szóval remélem csak észlelném, ha annyira önző lenne.

Láttunk nem egy ilyen játékost.

Én is annyit látok, amit ateemadrid szerintem jól összefoglalt, hogy próbálkozik, keresi a helyét a csapatban, görcsös. Amikor állva passzolgatnak az is azért van szerintem sokszor, mert látszik, hogy se a szerkezet, se a kémia a játékosaink között nincs meg és sokszor a biztosabb passz jön, vagy megindulnak és megállnak, visszafordulnak, mert nincs ott társ..

Én úgy látom, hogy ennek idő kell, meg valami jobban passzoló formáció.

Az meg abszolút látszik, hogy MBappé nem Benzema 9-es. Neki a szélről kellene betörni, abban nagyon ügyes. Középen jobban elnyomják.

Szóval én nem őt venném elő és szerintem lesz MBappé még sokkal-sokkal jobb is. Látszik minden megmozdulásán, hogy zseniális. Időt kell neki adni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 17:44

hehe: pár dolog:

- nálam vert helyzet, ha valaki egy vitában azt próbálgatja bizonygatni, hogy a másik hülye a témához. Érvelni, példákat ellenpéldákat felhozni. Ez nálam a konstruktív vita alapja.
- a PSG-s időket úgy hozod fel, mint ha valaki kényszerítette volna oda. Ez Mbappe akarata, döntése volt. Volt rá lehetősége, hogy hamarabb távozzon, de ő nem így döntött.
- én nagyon nem utálom Mbappét. Az elsők közt voltam, akik a leigazolásáról beszéltek. Aztán azt is leírtam (vissza is keresheted), hogy nálam sokat hozott a megítélésén, hogy végig csinálta az idejövetel utolsó évét és valamilyen szinten értelmes fizetést sikerült összehozni. Nulláról indult a megítélése, ahogy mindenkinek, akit nem követek leigazolása előtt.
- egyrészt nem a játéka a legfőbb gondom, hanem a hozzáállása amit látok tőle a meccsen. Nekem ez nem elég
- másrészt a játéka is probléma nekem. A világ egyik legjobbjaként, a Real Madrid legnagyobb, legdrágább és legjobban fizetett sztár támadójaként ez eddig kevés.
- változhat? Persze, de szerintem ehhez fejben kell változnia. Fel kell ismernie, vagy valakinek el kell magyaráznia neki, hogy először alá kell vetnie magát a csapatnak, hogy utána ő lehessen a legjobb. Elfelejteni az egyéni dolgokat, melózni, küzdeni, futni, csúszni, mászni, és mikor már nem görcsösen akar majd bizonyítani, akkor jönni fog minden magától.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 15:25

Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal
ezt o mondta neked szemelyesen? :kalapos:
Öncélú, ha kontránál, félpályánál megcsinálok egy fölösleges cselt, mert bukik a gyors támadás
azt hittem bapperol beszelunk, ceronaldo topikja nem itt van :coffee:
Most Mbappe, aki egyértelműen mutatja az önbizalomhiány tüneteit, nem ő az egyedüli tizi és szabadrúgás lövő (ami szintén beleszámít a statisztikába), BL 5, bajnokság 4,7, de ő nem öncélú.
Azt is megnezted hany helyzetunk van osszesen meccsenkent, ebbol bappe hanyszor kerul oda es hanyszor lovi el? Vagy csak feligazsagot irsz, ugy, hogy jol gyere ki belole.... :coffee:
Az egyetlen,amiben bappet hibaztatni lehet, a barcelona elleni lestaktika elbaszasa, de az kollektiv balfaszsag volt, es a ziccerek nem berúgása, amiben javulnia kell.
De biztos direkt hagyja ki, csak miattad, hogy szidhasd, felig uton az aranylabda fele :lol:
Ez egy csapatsport
amirol lovesed sincs ugy nez ki, de legalabbis teljesen mas sportagat nezel az altalad leirtak alapjan :roll:

Osszevonva pedig a binicius, beli es bappe temakat, hogy ki hogy ir, vagy nem ir roluk:
Binicius teljesítménye el van ismerve all-in-all, itt is, az egesz vilagon is, sosem az volt a kifogás. Nem amiatt utnenk es adnank el a gecibe paran.
Belit ugyanigy objektiven latom/juk, hogy eros kezdes utan visszaeses, a serulesek miatt, aztan most, hogy osszevissza rakosgatjak es nincs nromalis feladatkor es pozicio megszabva - remelhetoleg a homokzsakok kikerulese utan most elindul o is es a csapat is elore - bappe meg a te allitasaid es nezopontod ellenere teljesen realisan es objektivan van kezelve, uj jatekos es teljesen uj helyen, 6 vagy hany ev parizsi lepra utan. Nem latom rajta, hogy nagykepu lenne, hogy setalgatna, sőt, sőt, meg is vagyok sokszor lepodve, hogy mennyit tamad le es fut vedekezo iranyban - persze csak akkor meglepo, ha lattad a psg-ben... - helyzetbe kerul, akadozik a sok kis osszjatek, az teny, mert az elejen vagyunk meg , de helyzetei vannak, golokat lo, golpasszokat ad, leköti a védőket. Nem extra, nem lifasz duplanulla szar, mint pl egy mendi, hanem atlagos.
De nem geci, muszaj megtalalni, mert valakin ki kell elni az ideget, ugye?
Ha van jatekos, akit az elmult evek alapjan lehet kutyazni, az pont bappe, pont ezert latom pl en objektiven, te meg csak a megmaradt utalatbol irod a szubjektiv baromsagokat.
Ennyi erovel, akkor menj szepen vegig az osszes tobbi jatekoson is, mert ha bappe teljesítményét köpködöd, akkor mindenki mast is köpködd, mert 1-2 emberen kivul senki se tesz le tobbet vagy jobb jelenleg. Várom.
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 10., vasárnap 14:45

Énis team hehe vagyok a témában, semmi gond nincs MBappe hozzáállásával, vagy képességeivel, egyszerűen görcsös, mert nagyon akar, de ígyis többx megmutatta már, hogy sok van benne. Idővel semmi gond nem lesz vele, de sztem eddig se olyan rossz, mint sokan gondolják.

Sokkal nagyobb problemaink vannak nala.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 10., vasárnap 13:58

kiserik írta: ...
Köszönöm, hogy ilyen részletesen kifejtetted :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 13:41

kiserik írta: Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal.
Ez honnan jön?

Hehével vagyok, már önmagában a jelenléte több lehetőséget biztosít pl Viniciusnak, meg ha felérne mondjuk több ember a támadásokkal, nekik is.

3-4 ember közé is ha beviszi leginkább azért mert egyedül van, vagy max 1 ember kóborol még valahol a távolban. 4 meccse nem lőtt gólt, de továbbra se venném elő még. Mondjuk azt pláne nem értem Vini topicjában mi folyik, ő meg magasan a legfontosabb játékosunk.

A védelmet meg a kp közepét kell rendberakni, a problemáink nem elől keresendőek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 13:32

realbeckham írta: Erik. Ezt az öncélút kifejtenéd? Most nekem olyan, mintha más műsort néznénk. Nekem abszolút nincs ilyen érzésem. Tegnapi meccsen volt a végén, mikor egymaga akarta es próbált 3 embert kicslezni es vesztett, utana Carlo ideges fejet is vagott. De azon kívül en nem láttam sem tegnapy sem eddigi meccsein semmi öncélú futballt. Nem önzőzik, nem lő el mindent mindenhonnan, mint cr. Ellenkezőleg. Jo kis labdakat oszt le, illetve rendre törekszik a kombinatív kenyszeritos focira. Engem pl.vini.sokkal jobban felkur azzal, hogy frant kb levegonek nezi, akarhogy robog el mögötte a spanyol, baszik rá.
Szóval ezt az öncélú bappet én nem értem. De lehet vakon vagyok ezzel most. Vagy az öncélút esetleg máshogyan ertetted.
Alapvetően az emberek a focit és a focistákat érzelmek alapján ítélik meg. Ezért nem követem sokszor a Megy a meccs topikot és próbálom ignorálni a kommentátort is. Ha egy játékos ellenszenves, akkor annak játékát jobban tudjuk kritizálni és fordítva. Ha egy támadó elront egy cselt, akkor azt beállíthatom úgy is, hogy balfasz volt, vagy úgy is, hogy a védő remekül szerelte. Ezért is basz fel Vini sokakat. Mára pl Jude már sokkal többet reklamál, pofázik, mégsem tűnik fel senkinek.

Mbappe és az öncélúság: ezt legjobban úgy tudom elmagyarázni, hogy Mbappe azért van itt, hogy aranylabdát nyerjen, míg más azért, hogy címeket nyerjen a csapattal. Öncélú, ha kontránál, félpályánál megcsinálok egy fölösleges cselt, mert bukik a gyors támadás. Ahogy írod, öncélú, ha rendre beviszem 3-4 ember közé, mikor van másik lehetőség is. Kapuralövések: itt is utalok a korábbiakra. CR, aki mindent önzőn ellőtt, első szezonjában BL 5, bajnokság 7,3 kapuralövést tett átlagosan. Ezt vitte végig itt léte alatt kb. Most Mbappe, aki egyértelműen mutatja az önbizalomhiány tüneteit, nem ő az egyedüli tizi és szabadrúgás lövő (ami szintén beleszámít a statisztikába), BL 5, bajnokság 4,7, de ő nem öncélú. Arról már nem is beszélve, hogy CR ezekből átlag meglőtte a meccsenkénti gólját, míg Mbappe csak a meccsenkénti felet.

Ez egy csapatsport. Vagy állj be a csapatba és teljes erőbedobással azért játssz, hogy a csapat legyen sikeres, vagy legyen akkora tudásod, hogy a hátadra vedd a csapatot és egyedül eldöntsd a meccseket. A kettő között nekem nem megfelelő a hozzáállás.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 10., vasárnap 13:04

Erik. Ezt az öncélút kifejtenéd? Most nekem olyan, mintha más műsort néznénk. Nekem abszolút nincs ilyen érzésem. Tegnapi meccsen volt a végén, mikor egymaga akarta es próbált 3 embert kicslezni es vesztett, utana Carlo ideges fejet is vagott. De azon kívül en nem láttam sem tegnapy sem eddigi meccsein semmi öncélú futballt. Nem önzőzik, nem lő el mindent mindenhonnan, mint cr. Ellenkezőleg. Jo kis labdakat oszt le, illetve rendre törekszik a kombinatív kenyszeritos focira. Engem pl.vini.sokkal jobban felkur azzal, hogy frant kb levegonek nezi, akarhogy robog el mögötte a spanyol, baszik rá.
Szóval ezt az öncélú bappet én nem értem. De lehet vakon vagyok ezzel most. Vagy az öncélút esetleg máshogyan ertetted.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 12:30

Csak a szemelye, a meze, hogy palyan van, hogy figyelem harul ra az ellenfel reszerol :roll:
Emelle meg meg focizni is tud, kibaszott verlazito :lol:

De en ilyen emberekkel nem vitazok tobbet, aki ott baszogatja a csapatot, ahol semmi ertelme :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 10., vasárnap 12:14

hehetheoriginal írta: Eleve hazit bapihoz hasonlitani, itteni teljesitmenyben....
En hagylak, ahogy gondolod :lol:
Látom nem megy az értő olvasás :lol: :mrgreen:

Illetve, akkor én kérdeznék, tegnap melyik gólunknál is játszott bármilyen szerepet Mbappe?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 10., vasárnap 12:14

Eleve hazit bapihoz hasonlitani, itteni teljesitmenyben....
En hagylak, ahogy gondolod :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. november 10., vasárnap 12:14-kor.
thereisonly1ronaldo

Vissza: