Aztadurva! Ez már több, mint remény!
Politika
Re: Politika
-
Pite86
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
De minèl? Az nem derült ki az írásból.tcskhun írta:Semmivel nem vagytok különbek akik Kiseriket szidják,kiröhögik es satöbbi jelzőket intézik felé!
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
le irjam holnap is a te kedvedért???nuevo_ericco írta:Példa arra, hogyan lehet egy gondolaton belül segget csinálni a szánkból.tcskhun írta:Gratulálok ti nagy “ piszis” világban élők…
tényleg?? mesélj még,mert szerintem nem igazán érted....![]()
De azért pont ma jöttél ide megmondani, annyira leszarodtcskhun írta: Ui: leszarom,hogy mi a velemenyétek rólam mert éltem már annyit minden korszakban,hogy ez nem hat meg![]()
-
nuevo_ericco
Példa arra, hogyan lehet egy gondolaton belül segget csinálni a szánkból.tcskhun írta:Gratulálok ti nagy “ piszis” világban élők…
De azért pont ma jöttél ide megmondani, annyira leszarodtcskhun írta: Ui: leszarom,hogy mi a velemenyétek rólam mert éltem már annyit minden korszakban,hogy ez nem hat meg
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Nézzetek magatokba csak egyszer vagy olvassatok vissza… valakinek más a véleménye es már alázzátok is azonnal…
Gratulálok ti nagy “ piszis” világban élők…
Ui: leszarom,hogy mi a velemenyétek rólam mert éltem már annyit minden korszakban,hogy ez nem hat meg….
-
nuevo_ericco
Senki sem mentegetett terroristákat. Nagyon el vagy tévedve.kiserik írta:terrorista mentegetéssel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az elsőt senkinek nem kívánom, a masodik megoldható.kiserik írta:Stílus... Az egyik felkúrja az agyam a terrorista mentegetéssel, a másik a szerelmét látja mindenben, a harmadik arról beszél, amit nem is mondok. Csoda, hogy még nem kaptam sztrókot meg véglegestRealista24 írta:
Megfogtad a lényegeta stílusod a gond, már megint. A véleményed nem nagyon hoz lázba.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
es ok legalabb nem a cba utalvany miatt meg az ingyen falubusz jottekferni írta: Komoly a tömeg amúgy ránézésre
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Stílus... Az egyik felkúrja az agyam a terrorista mentegetéssel, a másik a szerelmét látja mindenben, a harmadik arról beszél, amit nem is mondok. Csoda, hogy még nem kaptam sztrókot meg véglegestRealista24 írta:Megfogtad a lényegetkiserik írta:
Úgy látom a legnagyobb probléma, hogy Te nem tudod mi történt Magyarországon 2023-ban.
Nincs most időm kikeresni, mikor legutóbb Te voltál azon a véleményen, amin most én.a stílusod a gond, már megint. A véleményed nem nagyon hoz lázba.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Komoly a tömeg amúgy ránézésre
plusz patrizan es kontrolllestat írta: Orban gyorsan abba hagyta a elo kozvetitest….
28K Youtubon 24K Facen kozben Petinel.
A szamok nem hazudnak tolem vergodhet barki barhogy.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megfogtad a lényegetkiserik írta:Úgy látom a legnagyobb probléma, hogy Te nem tudod mi történt Magyarországon 2023-ban.nuevo_ericco írta:
Mert ennyi erővel különböző fociklubok ultráit is annak nyilváníthatnák. Vagy csoportos kocsmai verekedések elkövetőit. Vannak országok, ahol az antifa vagy a különböző szélsőbalos, szervezett terrorista csoportok valódi problémákat okoztak, ezreknek, pl. Spanyolország, Dél-Amerika nagy része, stb. Ott indokoltak az ilyen törvények, Magyarországon még nem.
Felháborodhatsz, de attól még a jogállam arról szól, hogy mindenki egyenlő a jog előtt. Azok is, akik garázdaságot követnek el, politikai oldaltól függetlenül. Nem látom, hogy mi a magyar érdek abban, hogy egy garázdaságból terrorcselekményt akar kovácsolni a hatalom, és erre hivatkozva köpköd az EP felé, ha az nem hajlandó asszisztálni a politikai trükkjeihez.
Nem egy erős személyi kultusszal átitatott kampányrendezvény közpénzből?Nincs most időm kikeresni, mikor legutóbb Te voltál azon a véleményen, amin most én.Realista24 írta:
Pont annyira vergodik itt barki, mint amennyire te szoktal vergodni.
Ideznek egy idevago tartalmat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kb 4 kattintás és le lehet tiltani a srácot. Tudom, hogy nem lehet teljesen védekezni a faszságai ellen, mert állandóan idézik, amit ír, de, ha nem válaszolna senki a hülyeségeire, akkor megbeszélhetné magával, hogy miért toroczkai fogja megmenti az országotés elviselhetőbb lenne a topik.Èn csak azt nem èrtem, hogy ha ennyire leszarod amit írnak ès letojod a vergődèsüket, akkor minek irkálsz ide?
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Ja, hamisítsunk történelmet, mert nem is volt forradalom 56ban, fegyverek se voltak, csak kőpapírollóval ment a forradalom.ikelemen5 írta: Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
Véletlen se emlékezzünk meg rendesen a történtekről, de Curtis biztos jobban átadta a történteket, mint ez.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
56-os megemlekezes.ikelemen5 írta: Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
Nekunk itt a csaladban tetszett hogy volt valami ertelmes megemlekezes hogy pontosan mi is tortent, plusz a versek is szepek voltak. Elsosorban ez egy megemlekezes…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Amikor “haboruparti”-nak titulál a Fidesz, hogy jut eszebe a Tiszanak eljatszani az ‘56 os jeleneteket, es “lőni” Budapest utcain?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Orban gyorsan abba hagyta a elo kozvetitest….
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Pite86
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
kiserik írta: Ferni: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja. Egyébként eldöntöttem pár napja, hogy le se tojom a vergődéseteket ebben a topikban. Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik. Leírták már ezt itt sokan nektek.
A Fidesz 15 éve bizonyítja, hogy mit tud, a Tisza 1. Nekem nem gyere be egyik sem.
Szerintem hasonlóan èrzünk mi is veled ès a hozzád hasonlókkal szemben.
Olyan vakon vagy, hogy hozzád kèpest a vakond egy sáskarák vagy sólyom.
Èn csak azt nem èrtem, hogy ha ennyire leszarod amit írnak ès letojod a vergődèsüket, akkor minek irkálsz ide?
Úgy látom a legnagyobb probléma, hogy Te nem tudod mi történt Magyarországon 2023-ban.nuevo_ericco írta:Mert ennyi erővel különböző fociklubok ultráit is annak nyilváníthatnák. Vagy csoportos kocsmai verekedések elkövetőit. Vannak országok, ahol az antifa vagy a különböző szélsőbalos, szervezett terrorista csoportok valódi problémákat okoztak, ezreknek, pl. Spanyolország, Dél-Amerika nagy része, stb. Ott indokoltak az ilyen törvények, Magyarországon még nem.kiserik írta: megszólaltam, mert felháborított, hogy annak, hogy az antifát terror szervezetté nyilvánítsák, valaki szerint nincs alapja
Felháborodhatsz, de attól még a jogállam arról szól, hogy mindenki egyenlő a jog előtt. Azok is, akik garázdaságot követnek el, politikai oldaltól függetlenül. Nem látom, hogy mi a magyar érdek abban, hogy egy garázdaságból terrorcselekményt akar kovácsolni a hatalom, és erre hivatkozva köpköd az EP felé, ha az nem hajlandó asszisztálni a politikai trükkjeihez.
Nem egy erős személyi kultusszal átitatott kampányrendezvény közpénzből?p.csabi1 írta: Remélem nézik a harcosok.
Valahogy így kell megemlékezni mint ahogy a Tisza teszi.
Nincs most időm kikeresni, mikor legutóbb Te voltál azon a véleményen, amin most én.Realista24 írta:Pont annyira vergodik itt barki, mint amennyire te szoktal vergodni.vergődéseteket ebben a topikban.
Ideznek egy idevago tartalmat:Megy a hörgés meg az uszítás, közben meg mutogattok azokra meg röhögtök azokon, akik a másik oldalon ugyan ezt teszik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!