a játékosok 90%-a ilyenNem tudom, nekem olyan gyanús, hogy a PSG visszavágó után akkor tudott legközelebb produkálni valamit, amikor megint volt rengeteg terület az ellenfél térfelén.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 27., péntek 14:14
a játékosok 90%-a ilyenNem tudom, nekem olyan gyanús, hogy a PSG visszavágó után akkor tudott legközelebb produkálni valamit, amikor megint volt rengeteg terület az ellenfél térfelén.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 27., péntek 14:08
Valamiért nehezen hiszem el ezt egy Iscos avatartólSüti írta:
Mókás egy figura vagy.
Nem tudom, nekem olyan gyanús, hogy a PSG visszavágó után akkor tudott legközelebb produkálni valamit, amikor megint volt rengeteg terület az ellenfél térfelén.RealAsensio írta: Fel lehet roni neki, de meg fiatal. Valahol termeszetes, hogy hullamzik a jateka, es ha ehhez hozzavesszuk azt, hogy hol jatszik hol nem, raadasul rapszodikus, mert neha kezdo neha meg egy percet sem kap,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 27., péntek 13:59
Nincs is jobb, mint egy feltételezésre alapozni az igazátSüti írta:wxyz írta:Hát mára megtudtam, hogy a szerdai fokozatosság is csak Isco sérülése miatt történt. Ha ez nincs, a legesélyesebb, hogy jött volna a szokásos 70.perc utáni csere.
Mókás egy figura vagy.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 27., péntek 13:56
Fel lehet roni neki, de meg fiatal. Valahol termeszetes, hogy hullamzik a jateka, es ha ehhez hozzavesszuk azt, hogy hol jatszik hol nem, raadasul rapszodikus, mert neha kezdo neha meg egy percet sem kap, a Bayern ellen meg hamar beallt es eldontotte. De az teny, hogy egyre fontosabb jatekos, es elvezi Zizi bizalmat, es nagyreszt meghalalja.Kerlon írta:Konstans stabil játékkal, azért nagyon adós. Néha előhúz valamit a kalapból és visszaesik. Amúgy az ő sebességével és ballábával én sokkal többet várnék tőle a kapu közelében.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 27., péntek 13:52
wxyz írta:Hát mára megtudtam, hogy a szerdai fokozatosság is csak Isco sérülése miatt történt. Ha ez nincs, a legesélyesebb, hogy jött volna a szokásos 70.perc utáni csere.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 27., péntek 13:50
Hát mára megtudtam, hogy a szerdai fokozatosság is csak Isco sérülése miatt történt. Ha ez nincs, a legesélyesebb, hogy jött volna a szokásos 70.perc utáni csere.Süti írta:wxyz írta: Isco és Bale egyre jobban veszítik el Zidane bizalmát, nincs ott semmi fokozatosság.
Akkor jólvanakkor.
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. április 26., csütörtök 10:34
Tényleg?RealAsensio írta:. Nagyon kedvelem a sracot
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 10:29
wxyz írta: Isco és Bale egyre jobban veszítik el Zidane bizalmát, nincs ott semmi fokozatosság.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 26., csütörtök 10:18
Isco és Bale egyre jobban veszítik el Zidane bizalmát, nincs ott semmi fokozatosság.Süti írta:Talán neki van a legnagyobb szerencséje azzal hogy a kopasz az edzőnk. Olyan tudatosan és fokozatosan építi be évről évre, egyre több játékperccel, egyre komolyabb meccseken, hogy öröm nézni.
[/size]
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 26., csütörtök 10:16
Remelem is, h megkérdőjelezhető. Kar lenne érte. Egyébként nekem nem tűnik úgy, mintha menni akarnamadridronie írta:Egy erősen megkérdőjelezhető forrás épp ma hozta le, hogy a srác közölte Perez papával, hogy távozni szeretne a több játéklehetőség reményében (leginkább a Pool vinné Coutinho helyére).Cebánál ugyanezt kérem mester.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. április 26., csütörtök 10:14
Egy erősen megkérdőjelezhető forrás épp ma hozta le, hogy a srác közölte Perez papával, hogy távozni szeretne a több játéklehetőség reményében (leginkább a Pool vinné Coutinho helyére).Cebánál ugyanezt kérem mester.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 26., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 26., csütörtök 9:51
Kerlon írta:az ő sebességével
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 26., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. április 14., szombat 10:29
De most ha nem mindenkit úgy verünk meg hogy több góllal, brillirozva akkor egyénileg kell kritizálni a játékosokat? A juve egy nagyon kemény ellenfél volt, és mint olasz csapat, semmilyen területet nem hagy, kifejezetten durvák is voltak a kontaktoknal... Miért kéne bárkit elovenni, mert szubjektív nem játszott jól?wxyz írta:Hát ez az, az utóbbi meccseken nem volt annyi terület, mint a PSG ellen.
Hétközben ugyanazt a szintet hozta, mint Bale az első félidőben.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. április 14., szombat 10:19
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 14., szombat 9:02
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. április 14., szombat 8:46
Kifejezetten jó volt a Juve ellen, más kérdés hogy terület semmi nem volt, mi pedig képtelenek voltunk létszám fölényt kialakitani vagy területet nyitni. Dupla embert állított a szélekre a juve.wxyz írta:Pár hónap se kellett neki, Alves köténye óta megint nem produkál semmit.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem