Jesé + Beckham
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 30., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 27., szombat 12:24
Tényleg nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem mondjuk egy top 5-ös szélső támadó soha nem lesz a srácból. Szélső támadók közül egyértelműen látszik, hogy kik lesznek az elit réteg pár év múlva: Bale, Reus, Lucas, Hazard, Neymar.hogy 5-6 év múlva mekora játékos lesz. Ha töretlenül fejlődik, és igazi sztár lesz, akkor örülni fogok neki, hogy van egy játékos, akit már tiniként kinéztem kedvencnek, és bevált.)
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 25., csütörtök 22:20
Persze csak akkor, ha Messi úgy akarja!GT37 írta: Aztán szerintem Deulofeu jövőre már nálunk fogja tolni, az első csapatban, úgyhogy a két jó barát majd játszat egymás ellen a Clásicókon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 25., csütörtök 22:10
még edzeni se edzett szerintem...kipriotis írta:PSG ellen még nem valószínű, hogy játszik
vagy igen?
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. július 25., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 25., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 25., csütörtök 14:12
Hát arcban nincs hiányKerlon írta:mint valami rossz disco dealer
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 25., csütörtök 14:10
mint valami rossz disco dealerRemy írta:Már Madridban vanmorientes írta:Na majd most választ kapunk,mennyit ér ő igazán.Hogy nem csak az ifibe tud villogni.Amúgy tegnap hol volt?Mer ok hogy pihenni is kell,meg egyebek,de ha valaki tényleg nagyon akar valamit,akkor annak alárendel mindent.Olyan meg nincs hogy egy huszas éveiben járó fiatalember nem birja.Na mindegy,ezt csak a margóra.Nem akarom én bántani,sok sikert kívánok neki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 25., csütörtök 14:08
Éppen itt volt már az ideje...Remy írta:Már Madridban vanmorientes írta:Na majd most választ kapunk,mennyit ér ő igazán.Hogy nem csak az ifibe tud villogni.Amúgy tegnap hol volt?Mer ok hogy pihenni is kell,meg egyebek,de ha valaki tényleg nagyon akar valamit,akkor annak alárendel mindent.Olyan meg nincs hogy egy huszas éveiben járó fiatalember nem birja.Na mindegy,ezt csak a margóra.Nem akarom én bántani,sok sikert kívánok neki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 25., csütörtök 14:05
Már Madridban vanmorientes írta:Na majd most választ kapunk,mennyit ér ő igazán.Hogy nem csak az ifibe tud villogni.Amúgy tegnap hol volt?Mer ok hogy pihenni is kell,meg egyebek,de ha valaki tényleg nagyon akar valamit,akkor annak alárendel mindent.Olyan meg nincs hogy egy huszas éveiben járó fiatalember nem birja.Na mindegy,ezt csak a margóra.Nem akarom én bántani,sok sikert kívánok neki.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 25., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. július 25., csütörtök 12:20
Inkább, úgy fogalmaznék, hogy kapjon kellő lehetőséget a bizonyításra, és bizonyítson, akkor nem lesz gond.lordgabi írta:Végre!![]()
Bizonyíts itt is, és nem lesz gond.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 25., csütörtök 2:00
Amúgy leigazolgam.h3x0r írta:FIFA 13-ba leigazoltad?Nzedge írta:Már megnézném,hogy miként fog működni vele a támadó részleg...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 25., csütörtök 1:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 24., szerda 20:30
FIFA 13-ba leigazoltad?Nzedge írta:Már megnézném,hogy miként fog működni vele a támadó részleg...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 24., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 24., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 24., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 24., szerda 20:10
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem