Mozi, filmek
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Ma megnéztem a Véres gyémántot.
Hát óriási.
Nem is értem hogy maradtam erről ennyire le eddig,még nem is hallottam róla.
Érdekelne,hogy kinek mi belőle a mondanivalója?
Hát óriási.

Érdekelne,hogy kinek mi belőle a mondanivalója?

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A színészgárda érdekes, de annyira nem vagyok oda érte. del Toro annyira nem hoz lázba.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az már sajnos nem fért bele. Pénteken Vissza a jövőbe, Szombaton pedig Bíborhegy. Utóbbit, mintha te is megakartad volna nézni, nem?nmate írta:
...amikor ott a Sicario a mozikban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nálam férfiaknál egyértelműen Dicaprio a TOP, elkezdve a gyerekkori filmjeitől egészen a mostani filmjéig. Zseniális.
A többi, itt elhangzó nevekkel is egyetértek, mint pl: Joaquin Phoenix, Brad Pitt (Nekem a Pokoli leckékben a kedvencem, de zseniális a Harcosok klubjában és a Blöffben is), Jake Gyllenhaal, Tom Hardy. Tom Cruiset is szeretem.
Nagy idősek közül természetesen nálam is Robert de Niro és Jack Nicholson a favorit, valamint imádom Kevin Spacey filmjeit is.
A fiatalabbak közül látom szinte senki nem írta pl. Ryan Goslinget, pedig ő is ott van, de mindenképpen a jobbak között szerepel Matt Damon, Jared Leto, Jude Law és Ewan McGregor is. Valamint Bradley Cooper és Matthew Mcconaughey is, akik az elmúlt években bebizonyították, hogy a legjobbak közt kell velük számolni. Akik jónak indultak, de mostanában nem sokat hallok róluk az pedig egyértelműen Edvard Norton, Joseph Gordon Levitt, James Franco és Colin Farrell.
Akinek a játékát sajnos nem követhetjük már egy ideje, de mégis topnak számított, az nálam Heath Ledger.
Nőknél az all time favorit az Charlize Theron. Zseniális ez a nő. A rém, Bagger Vance legendája, Édes november, Mad Max, Kőkemény Minnesota, Pszichoszingli stb... nézzétek csak meg tőle. Utána nálam egyértelműen Jennifer Lawrence jön, akit ha magát "csak" mint színésznőt nézünk (és nem azt, hogy most milyen cukimuki stb..), akkor is abszolút A+ kategória. Már most, ilyen fiatalon sok emlékezetes alakítása van, de én mégis a Serena c. filmet emelném ki tőle, ami talán nem olyan ismert (egyébként meg is bukott maga a film), de abban a filmben akkorát játszik, hogy picit csodálom, hogy nem dobtak abban az évben mellé még egy Oscar jelölést.
Utána jöhet: Kate Winslet, Julianna Moore, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer, Marion Cotillard, Natalie Portman, Jessica Chastain. Akire még érdemes odafigyelni az Emily Blunt és Ellen Page. Kristen Stewart valóban jön fel, mint a talajvíz, a Still Aliceban kellemesen csalódtam benne. Rachel McAdams és Scarlett jól indult, de hiányzik az igazi BUMMM a filmográfiájukból.
Hm. Valakit tuti kihagytam.
A többi, itt elhangzó nevekkel is egyetértek, mint pl: Joaquin Phoenix, Brad Pitt (Nekem a Pokoli leckékben a kedvencem, de zseniális a Harcosok klubjában és a Blöffben is), Jake Gyllenhaal, Tom Hardy. Tom Cruiset is szeretem.

A fiatalabbak közül látom szinte senki nem írta pl. Ryan Goslinget, pedig ő is ott van, de mindenképpen a jobbak között szerepel Matt Damon, Jared Leto, Jude Law és Ewan McGregor is. Valamint Bradley Cooper és Matthew Mcconaughey is, akik az elmúlt években bebizonyították, hogy a legjobbak közt kell velük számolni. Akik jónak indultak, de mostanában nem sokat hallok róluk az pedig egyértelműen Edvard Norton, Joseph Gordon Levitt, James Franco és Colin Farrell.
Akinek a játékát sajnos nem követhetjük már egy ideje, de mégis topnak számított, az nálam Heath Ledger.
Nőknél az all time favorit az Charlize Theron. Zseniális ez a nő. A rém, Bagger Vance legendája, Édes november, Mad Max, Kőkemény Minnesota, Pszichoszingli stb... nézzétek csak meg tőle. Utána nálam egyértelműen Jennifer Lawrence jön, akit ha magát "csak" mint színésznőt nézünk (és nem azt, hogy most milyen cukimuki stb..), akkor is abszolút A+ kategória. Már most, ilyen fiatalon sok emlékezetes alakítása van, de én mégis a Serena c. filmet emelném ki tőle, ami talán nem olyan ismert (egyébként meg is bukott maga a film), de abban a filmben akkorát játszik, hogy picit csodálom, hogy nem dobtak abban az évben mellé még egy Oscar jelölést.
Utána jöhet: Kate Winslet, Julianna Moore, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer, Marion Cotillard, Natalie Portman, Jessica Chastain. Akire még érdemes odafigyelni az Emily Blunt és Ellen Page. Kristen Stewart valóban jön fel, mint a talajvíz, a Still Aliceban kellemesen csalódtam benne. Rachel McAdams és Scarlett jól indult, de hiányzik az igazi BUMMM a filmográfiájukból.
Hm. Valakit tuti kihagytam.

But he is a good boy...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remy írta:Knock Knock
Eli Roth... mekkora mágus az ember, de kéne mellé egy jó író. Itt is megvolt a jó alapötlet, illetve a végén még el is gondolkodik az ember, hogy van benne igazság... de nem tud igazán kiemelkedő lenni. Hamar elfelejti az ember. 4/10
Jöhet a Green Inferno.
...amikor ott a Sicario a mozikban. Zseniális, igaz gyengém a kategóriája, de ezt leszámítva is jó film. Az atmoszféra, a jelenetek, Benicio del Toro, Josh Brolin és persze Emily Blunt (Remy írta:Nézitek itt a sok szart...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Knock Knock
Eli Roth... mekkora mágus az ember, de kéne mellé egy jó író. Itt is megvolt a jó alapötlet, illetve a végén még el is gondolkodik az ember, hogy van benne igazság... de nem tud igazán kiemelkedő lenni. Hamar elfelejti az ember. 4/10
Jöhet a Green Inferno.
Jöhet a Green Inferno.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Na jó, de ha ugyanaz a jellem, csak más ruhát adnak rá, az már a színészet csúcsa?P. Krisz írta:Én arra értettem hogy az eljátszott karaktereinek úgymond a "foglalkozása" széles réteget fed le / katona , FBI-os , ügyvéd , kapitány , üzletember , tudós / , azt hitelesen el tudja játszani szerintem .
Amit te írtál az a karakterek személyisége vagy jelleme . Ez pedig a forgatókönyvtől is függ hogy ilyenek .

No mindegy, Bridge of Spies is nem sokára jön.
- Remy
- Kapcsolat:
Bíborhegy
Blockbusternek túl művészi, független filmnek pedig bátortalan. Gyönyörű, látványos, olykor meglepően félelmetes. Lerí róla, hogy Del Toro készítette. Élvezhető, ámde nem lesz ebből Faun labirintusa, vagy új Del Toro klasszikus. Ugyanakkor, aki szereti a rémtörténeteket, annak ajánlott. 7/10 körüli.
Blockbusternek túl művészi, független filmnek pedig bátortalan. Gyönyörű, látványos, olykor meglepően félelmetes. Lerí róla, hogy Del Toro készítette. Élvezhető, ámde nem lesz ebből Faun labirintusa, vagy új Del Toro klasszikus. Ugyanakkor, aki szereti a rémtörténeteket, annak ajánlott. 7/10 körüli.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha már Stewart, nekem annyira irritáló amit csinál az arcával, hogy nem vagyok képes nézni. Nem csak az Alkonyat miatt, lehet csak én vagyok így de számomra borzasztó. Ha meg színésznők, nekem is Jennifer Lawrence, Marion Cotillard plusz Jessica Chastain a top. Vikander meg nagyon közeledik ide
A Legend egyébként elég vegyes kritikákat kap, bár ez nem vette el a kedvem attól, hogy megnézzem. Hardyt amúgy nagyon dícsérik, pláne, hogy kettő van belőle a filmben
Kötelező darabnak tűnik még így is, aztán majd meglátjuk.

A Legend egyébként elég vegyes kritikákat kap, bár ez nem vette el a kedvem attól, hogy megnézzem. Hardyt amúgy nagyon dícsérik, pláne, hogy kettő van belőle a filmben

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- P. Krisz
Szerintem mi elbeszélünk egymás mellett .András93 írta: De most komolyan mi az a hihetetlenül széles skála? Mindig pontosan ugyanazt a kedves, szerethető, jóravaló, átlag fickót kapja. De tényleg

Én arra értettem hogy az eljátszott karaktereinek úgymond a "foglalkozása" széles réteget fed le / katona , FBI-os , ügyvéd , kapitány , üzletember , tudós / , azt hitelesen el tudja játszani szerintem .
Amit te írtál az a karakterek személyisége vagy jelleme . Ez pedig a forgatókönyvtől is függ hogy ilyenek .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- András93
Hollywood érdekes módon tudott, amíg ki nem találták, hogy ő amúgy színész.lestat írta:ja es Hanks tenyleg...tole a kedvenc a halalsoron meg a ryan kozlegemy megmentese...de ra azert nem soznek egy romantikus szerepet...nem.olya. az arc berendezese

Csak mind a két szélén ugyanaz a karakter áll.P. Krisz írta:Hanks , bármilyen szerepet osztanak rá , hiteles benne , és elég széles a skála .
De most komolyan mi az a hihetetlenül széles skála? Mindig pontosan ugyanazt a kedves, szerethető, jóravaló, átlag fickót kapja. De tényleg, Spielberg összes filmjében (az új is), Halálsoron is dettó. Még a Forrest Gump (ami messze a legjobb szerepe, ezért találták ki Tom Hankset) is ez, ott bejátszik mondjuk a kretén kártya is, de ugye nem fullba.

Da Vinci kód (ez mennyire szar film amúgy

Ezekből a filmekből majd lehet megnézek 1-2őt. Amúgy nem Zs kategóriás színészlány Kristen Stewart, de nálam nem A kategóriás. Nem tudom, sok filmjét nem láttam. De engem sosem győzött meg. Igaz a karakterek se voltak valami jók amiket játszott, de nekem olyan színtelen, szagtalan ahogy játszott.Remy írta:Gondolom nem sok Stewart filmet láttál. Ha igen, akkor érdemes összehasonlítani Emma filmográfiáját és az övét. Ugyebár mind a kettőnél ki kell nőni egy franchise szerepet... na már most. Stewart, színészi játékot tekintve előrébb tart.ziro4vr írta: Miért, hol tart Stewart?
Beszélj! Mallory szerint a világ, The Runaways, Úton, Camp X-Ray, Sils Maria felhői, Still Alice
vs. Egy különc srác feljegyzései... idén jön 2 filmje, ott kiderül, hogy mit tud hozni.
...és akkor ebből jön az, hogy HA kettejüket nézzük, akkor Stewart jóval előrébb van. Tehetsége szerintem mind a kettőnek megvan, de Emma le van maradva. Talán az idei évtől beindul.
Talán a legjobb jelenleg az Marion Cotillard,Jennifer Lawrence. Aztán kicsivel lejjebb: Natalie Portman, Charlize Theron (bár őt néha nehezen ítélem meg, mert játszott rohadt jól, meg átlagosan is) Kate Winslet (volt ő top is), Keira Knightley, Emma Stone, Rachel McAdams. Azért vannak ügyes színésznők, és most a tehetségükről meg a színészi képességeikről beszéltem, nem a külsőről. De nálam ide biztos nem fér be se Stewart kisassony se Emmácska. Nekik még gyúrni kell ehhez a ligához... és lehet akkor se érnek fel ide. Mármint nálam! (Lehet kihagytam pár színásznőt, majd bővítsétek

- Remy
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:Elhiszem neked Remy, csak ne kelljen Stewart filmeket néznem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Beszélj!,Camp X ray,The Runaways, nezd meg Kristentol ezek barmelyiket...nem mondhatod ra h a6a nyomor szajtatvos vampir csaj...nemtom amugy az a Robotbol a csaj olyan pszcho feelingje van h en mar tuti megijednek tole ha szembe jonne...annyira para a szerepe

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kapcsolat:
Gondolom nem sok Stewart filmet láttál. Ha igen, akkor érdemes összehasonlítani Emma filmográfiáját és az övét. Ugyebár mind a kettőnél ki kell nőni egy franchise szerepet... na már most. Stewart, színészi játékot tekintve előrébb tart.ziro4vr írta: Miért, hol tart Stewart?
Beszélj! Mallory szerint a világ, The Runaways, Úton, Camp X-Ray, Sils Maria felhői, Still Alice
vs. Egy különc srác feljegyzései... idén jön 2 filmje, ott kiderül, hogy mit tud hozni.
...és akkor ebből jön az, hogy HA kettejüket nézzük, akkor Stewart jóval előrébb van. Tehetsége szerintem mind a kettőnek megvan, de Emma le van maradva. Talán az idei évtől beindul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. október 16., péntek 23:42-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Látom ma nem tudsz velem betelni cica.ziro4vr írta: Máté: mondjuk remélem csak vicceltél a bocifejűvel. Nála még az a csaj is jobb lehet, aki miatt Zsombort csak köpenyben láthatod egy ideig és aki miatt most nem foghattok kezet pár hétig.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hamesz te huncut...rámész a nagy szájra, mi....hamesz írta:Anne Hathaway se rossz.

Miért, hol tart Stewart?
Mattnek meg jár a pacsi, Alicia Vikander is adja, illetve a másik új kedvenc Stephanie Corneliussen a Robotból, keressetek rá, megéri.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Tény, viszont, ha megnézzük, hogy Stewart hol tart, és ő hol tart, akkor sajnos elég nagy a különbség. Mondom ezt úgy, hogy tényleg nagyon bírom mind a kettőt. Ha Stewart csak fele annyira megkapná azt a hypeot, ami a Twilightnál... már csak a Twilight rajongók szemében lenne Stewart Bella.lestat írta:
Meg csak most kezd eltunnj nala ez a HP igyekszik kirorni a skatulyabol..majd meglatod par ev mulva
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots