Mennyei futball
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Nekem tetszik a meccs, jól megvan szervezve így a képernyõn keresztül, jó lenne behúzni!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak közük nincs hozzá... és annyira nem olyen játékosaik vannak akiknek ez feküdne, hogy én komolyan nem tudom mit akar Pep, de ebbe úgy bele fog bukni, hogy kikergetik egész Németországból...Fenomen írta:Amúgy meg ez a Bayern kezd Barcelona 2.0 lenni.
Amúgy meg ez a Bayern kezd Barcelona 2.0 lenni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ez hogyan van, tegnap a fradi csapta a győrt, ma meg már a münkennel játszanak? Gondolom sokat pihentek. Meg a 48 óra is eltelt a két meccs között
Bejön majd Ribery, mondjuk úgyis szanaszét szopatja ezeket a zsoldosokat, öröm lesz nézni ahogyan szaladgálnak majd a győriek, mint az ovisok
Bejön majd Ribery, mondjuk úgyis szanaszét szopatja ezeket a zsoldosokat, öröm lesz nézni ahogyan szaladgálnak majd a győriek, mint az ovisok
Ennyit a ficken-fucken ligákról. éljen az MB1!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elkezdõdött, mutassátok meg Pepnek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Aham.A nyilvánvalót, hogy jó ítéletet hozott a bíró. Szabályos szerelés volt
A nyilvánvalót, hogy jó ítéletet hozott a bíró. Szabályos szerelés volt. Ettől függetlenül még rosszul vezette a meccsetBBarni írta:Gondolom Puhl Sanyi a harmadik félidőben kimossa valahogy!(A tizenegyesre kíváncsi vagyok mit mond!)
Vicc ez a Pintér. Mielőtt elkezdte volna a nyilatkozatát biztos voltam benne, hogy valamit számon fog kérni a bírón.BBarni írta:Pintér pedig...többre nem számítottam tőle!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én is nagyot néztem...Mindenkiről ömlik a víz a dögmelegben, erre Moniz jobban be van öltözve, mint BatmanWertz írta:Ezen a Monizon kész vagyok. Melegítő dzsekire felvette a nagy kabátot és még meccsközben biztonságképpen felkapott egy pólót is a kabátra
Vagy valamilyen hipermodern hűtőrendszer van a kabátjában?
Amúgy pacsi a srácoknak, az Orbán FC elleni bukó után ez nagyon kellett.
-
BBarni
Ilyen meccsek kellenének mindig!
Nagy hajtás volt,indulatok a második félidőben már nagyon nyomtunk jól játszottunk!Aknee nagyon nagy igazolás lesz, első meccsen ilyen higgadtan játszani...Diallo is, kár a kapufáért!
A bírók viszont elkeserítőek...ezek kapnak 1,5 milliót?Profi játékvezetők?andó össze-vissza fújkált, nem csak hülye volt, azt sem tudta hol van!Gondolom Puhl Sanyi a harmadik félidőben kimossa valahogy!(A tizenegyesre kíváncsi vagyok mit mond!)Pintér pedig...
többre nem számítottam tőle!
Knézy pedig..
nem tudom eldönteni, hogy direkt csinálja vagy tényleg ennyire hülye?Aknee=Valpoort, Böde tavaly gólkirály stb!
Kezd alakulni a csapat!
Jova-Soma-Gerson-Aknee-Hidvégi(Bönig)-Besic-Gyömbér(Vass,Buzsáky)-Holman-Jenner-Böde(Leo)-Tuyp(Diallo,Böde)
Nagy hajtás volt,indulatok a második félidőben már nagyon nyomtunk jól játszottunk!Aknee nagyon nagy igazolás lesz, első meccsen ilyen higgadtan játszani...Diallo is, kár a kapufáért!
A bírók viszont elkeserítőek...ezek kapnak 1,5 milliót?Profi játékvezetők?andó össze-vissza fújkált, nem csak hülye volt, azt sem tudta hol van!Gondolom Puhl Sanyi a harmadik félidőben kimossa valahogy!(A tizenegyesre kíváncsi vagyok mit mond!)Pintér pedig...
Knézy pedig..
Kezd alakulni a csapat!
Jova-Soma-Gerson-Aknee-Hidvégi(Bönig)-Besic-Gyömbér(Vass,Buzsáky)-Holman-Jenner-Böde(Leo)-Tuyp(Diallo,Böde)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nagy meccs volt ez az ETO-FTC. Nagy küzdelem, hajtás, itt-ott bírói tévedések is. Ilyen meccsek kellenének, hogy a nagyobb magyar klubok normálisan fejlődhessenek. Siófok-féle csapatok elleni meccsekkel nem lehet felkészülni a BL-EL küzdelmekre.
Holman sokszor eltűnt, meccs közben úgy voltam vele, hogy nem biztos hogy kezdettem volna, valamikor a gólja előtti 10 percben. Moniz bízik benne, akkor legyen. Tehetséges gyerek, kell rá egy kis tapasztalat, aztán lehet még belőle valaki. Leo hiánya miatt kezdhet, de Ionescu is biztos játszik majd még (elvégre lesz magyar és ligakupa is még). Cukic helyett elférne oda valaki jobb. Besic belsővédő-párja kellemes meglepetés volt, jól játszott. Jennert úgy volt hogy le kell cserélni, de hál Isten marad. Az a gól... nagy örömet szerzett sok fradistának. és Vaalport is nagyon jól szállt be a meccsbe, olyan DM féle játékos (persze lebutított verzióban). Böde nagyot küzdött, az a lekészítése Jennernek nagy volt. Tuiyp-ot viszont nem tudom hova rakni egyelőre. Minden bizonnyal kell ilyen ember is, aki magas és lehet rá ívelni, de egyelőre kevésnek tűnik. Ebbe a rohanós játékba nem illett ami tegnap volt (főleg a második félidőben). Viszont Diallo nagyon jónak tűnik.
Diallo - Böde előre jó lesz szerintem.
Előbbi nagyon mozgékony, másik meg nagy küzdő és a csapat egyik legjobbja.
Besicről meg süt a magabiztosság. Nagyot játszott tegnap is. Ahogy valaki írta én is megnézném egyel előrébb akár Cukic helyén. Gyömbér meg full univerzális játékos. Jolly Joker.
(1-0 után kicsit féltem, ha ez is elmegy akkor újra lépéshátrányba kerülhetnek, de szerencsére volt bennük tartás és megnyerték a meccset. Így viszont a Győrnek lesz nehezebb dolga).
Ma pedig Hajrá Vidi és a pesti rangadón X-et várok!
az elmúlt 3 fordulóból jó pár magyar meccsbe belenéztem és a bírók tevékenysége eléggé lehangoló, lesújtó volt. Ezzel így nem lehet fejlődni. Ehhez a bírók fejlődése is kell! Test-test elleni csatákat nagyon sokszor lefújnak a semmiért. Ezeket külföldön nem fújnák le. EL meccseken is látszott a különbség fizikálisan.
Holman sokszor eltűnt, meccs közben úgy voltam vele, hogy nem biztos hogy kezdettem volna, valamikor a gólja előtti 10 percben. Moniz bízik benne, akkor legyen. Tehetséges gyerek, kell rá egy kis tapasztalat, aztán lehet még belőle valaki. Leo hiánya miatt kezdhet, de Ionescu is biztos játszik majd még (elvégre lesz magyar és ligakupa is még). Cukic helyett elférne oda valaki jobb. Besic belsővédő-párja kellemes meglepetés volt, jól játszott. Jennert úgy volt hogy le kell cserélni, de hál Isten marad. Az a gól... nagy örömet szerzett sok fradistának. és Vaalport is nagyon jól szállt be a meccsbe, olyan DM féle játékos (persze lebutított verzióban). Böde nagyot küzdött, az a lekészítése Jennernek nagy volt. Tuiyp-ot viszont nem tudom hova rakni egyelőre. Minden bizonnyal kell ilyen ember is, aki magas és lehet rá ívelni, de egyelőre kevésnek tűnik. Ebbe a rohanós játékba nem illett ami tegnap volt (főleg a második félidőben). Viszont Diallo nagyon jónak tűnik.
Diallo - Böde előre jó lesz szerintem.
Előbbi nagyon mozgékony, másik meg nagy küzdő és a csapat egyik legjobbja.
Besicről meg süt a magabiztosság. Nagyot játszott tegnap is. Ahogy valaki írta én is megnézném egyel előrébb akár Cukic helyén. Gyömbér meg full univerzális játékos. Jolly Joker.
(1-0 után kicsit féltem, ha ez is elmegy akkor újra lépéshátrányba kerülhetnek, de szerencsére volt bennük tartás és megnyerték a meccset. Így viszont a Győrnek lesz nehezebb dolga).
Ma pedig Hajrá Vidi és a pesti rangadón X-et várok!
az elmúlt 3 fordulóból jó pár magyar meccsbe belenéztem és a bírók tevékenysége eléggé lehangoló, lesújtó volt. Ezzel így nem lehet fejlődni. Ehhez a bírók fejlődése is kell! Test-test elleni csatákat nagyon sokszor lefújnak a semmiért. Ezeket külföldön nem fújnák le. EL meccseken is látszott a különbség fizikálisan.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Ezen a Monizon kész vagyok. Melegítő dzsekire felvette a nagy kabátot és még meccsközben biztonságképpen felkapott egy pólót is a kabátra
- realbence
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,
Holman mekkora gólt akasztott a felsőbe
Eddig elég kiegyenlített a meccs, remélem sikerül valahogy még egyet beküzdeni, de eddig nem a helyzetkihasználás a Fradi erőssége
Eddig elég kiegyenlített a meccs, remélem sikerül valahogy még egyet beküzdeni, de eddig nem a helyzetkihasználás a Fradi erőssége
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Hát én sem a médiából tudom.Wertz írta:Meglepő hír. Hogyhogy csak most hallok erről?
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
BBarni
Sajnos el kell keserítselek ilyen nem lesz!Ha a Fradi kikap akkor szépen meginog a kispad az istenített Moniz alatt
ziro4vr írta:Fura, hogy pl a harmadik félidő című emmy és golden globe díjas műsorban még nem hozta fel, na majd most.
Ami viszont még furcsább nekem, hogy egyetlen egy oldalon sem láttam, hogy poénkodtak volna ezen
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Fura, hogy pl a harmadik félidő című emmy és golden globe díjas műsorban még nem hozta fel, na majd most.Wertz írta: Hogyhogy csak most hallok erről?
Nem illik.
Bognár Gyuriraportillo írta:a kaszinós esetében nem tudom kire gondoltál
Meglepő hír. Hogyhogy csak most hallok erről?portillo írta:Bognár Gyuri kisebbik fia.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Bognár Gyuri kisebbik fia.Wertz írta:ööö, a kis Bognár?portillo írta:A kis BognárEzt most a magasságára, korára mondod? Vagy az van amire gondolok, a kaszinósnak a fia?
a kaszinós esetében nem tudom kire gondoltál
Szégyen a kukás, de hasznos.
ööö, a kis Bognár?portillo írta:A kis Bognár