Eddig bejövős, az évadot tuti végigtolom.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?

Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én is megnéztem az első két részt. Maradok. A részek után van kattogás rendesen.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Én láttam az első két részt, jócskán felkeltette az érdeklődésemet. Színészek jók, sztori is érdekes, biztos hogy folytatom.P. Krisz írta:Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?
- P. Krisz
Wayward Pines-t nézi valaki ? Vélemények ?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem az a lényege a sorozatnak
De nem tiltakozom én sem ellene

"And my heart will leave you never."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Got5/7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez már nem volt rossz szerintem, az uccsó 3-ban pedig elszabadul majd a pokol.
Amúgy ezeket a homokgyíkokat eddig nagyon rühelltem, de most végre volt egy jó jelenetük, azt csinálták, amihez értenek.
A harcot hagyják meg inkább a nagyoknak, ők meg villantsanak szépen, amikor kelll.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez már nem volt rossz szerintem, az uccsó 3-ban pedig elszabadul majd a pokol.

Amúgy ezeket a homokgyíkokat eddig nagyon rühelltem, de most végre volt egy jó jelenetük, azt csinálták, amihez értenek.

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ned Stark is megmondta: linkziro4vr írta:GoT 5x07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége megmentette, amúgy megint nem volt nagy rész. Cersei végre megkapja amit megérdemel, meg a Tyrion&Dany folyam is összeért. A többi rész filler volt, megy még mindig az építkezés feltehetőleg a 9. részre. Ja és a két citromdíjas nálam a két Lennister izé Baratheon kölyök.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GoT 5x07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vége megmentette, amúgy megint nem volt nagy rész. Cersei végre megkapja amit megérdemel, meg a Tyrion&Dany folyam is összeért. A többi rész filler volt, megy még mindig az építkezés feltehetőleg a 9. részre. Ja és a két citromdíjas nálam a két Lennister izé Baratheon kölyök.
Nem illik.
- realmadridfan
csabi* írta:bármennyire is furán hangzik snoop nem csak egy hülye néger, meglepően intelligens szal szerintem se kell úgy beállítani azt a nyilatkozatát, hogy szerinte egy az egyben ez volt.
Nekem más elképzeléseim vannak az intelligens ember fogalmáról, de ez szubjektív.kelemen.istvan írta:Hasonló Snopp nyilatkozatot olvastam hónapokkal ezelőtt, ahol konkrétan azt mondta, hogy azért szereti a sorozatot, mert segít megérteni a középkori társadalmi felépítést, életet. Nem utalt arra, hogy valósnak vélné a sorozat eseményeit.
https://instagram.com/p/nQn7sxv9Cr/ + norvég ügy
Amúgy abban igazat adok, hogy aki idáig eljut, annak van esze, érzéke az élethez (nem is kevés), de lehet a sok drog már agyára ment szegénynek. Amikor ezt nyilatkozta akkor se volt józan, az tuti.
Szerintem nincs baj a sorozattal, a könyvek ezen része nem elég izgalmas állítólag. Jó trükk ez, az első 7 rész mindig lassabb, aztán a végére elszabadul a pokol és mindenki csak arra emlékszik egy évigraul0791 írta:got 5.7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát most se estem hanyatt, a vége tetszett, de ennyi. nem tudom, eddig elég nagy fail ez az évad.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az mondjuk engem is zavar, hogy már előző évad végén belengették, hogy Tyrion megy Meereen-be erre a 7. rész végén ért oda..Hasonló a helyzet a Stannis-Bolton fronton, évad eleje húzzák az időt, hogy majd a szokásos ütős 9. részben rendezzék le.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem nem csinálja meg Stannis, megkedveltem ebben az évadban. Utána már nehéz lenne drukkolni nekiAndrew Dawn írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis testvérére emlékszel? Véráldozat szerepére kell a kiscsaj.
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis testvérére emlékszel? Véráldozat szerepére kell a kiscsaj.messideco írta:Bőven ez volt a legjobb rész az évadban
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-Baelish ismét alakítottMajd kimenti Cerseit és elnyeri a bizalmát teljesen, nagyon komoly lesz, van egy ilyen sanda gyanúm
Viszont nem értettem Stannisék tervét, mit akarnak a kislánnyal művelni?
Jorahék is révbe értek, kíváncsi leszek a további sorsukra.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Bőven ez volt a legjobb rész az évadban 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-Baelish ismét alakított
Majd kimenti Cerseit és elnyeri a bizalmát teljesen, nagyon komoly lesz, van egy ilyen sanda gyanúm 

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-Baelish ismét alakított

"And my heart will leave you never."
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
got 5.7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát most se estem hanyatt, a vége tetszett, de ennyi. nem tudom, eddig elég nagy fail ez az évad.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hasonló Snopp nyilatkozatot olvastam hónapokkal ezelőtt, ahol konkrétan azt mondta, hogy azért szereti a sorozatot, mert segít megérteni a középkori társadalmi felépítést, életet. Nem utalt arra, hogy valósnak vélné a sorozat eseményeit.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
bármennyire is furán hangzik snoop nem csak egy hülye néger, meglepően intelligens szal szerintem se kell úgy beállítani azt a nyilatkozatát, hogy szerinte egy az egyben ez volt.

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem beszélgetünk el. Tudom mire gondolsz és nagyobb %ban igazad is van, leginkább arra akartalak rávilágitani hogy mire gondolt snup ezzel a nyilatkozattal.
- realmadridfan
Jólvan, hagyjuk ennyiben, elbeszélünk egymás mellett, mindenkinek igaza vanNorbii írta:

Nem vagyok annyira otthon a témában (egyszer láttam alvásokkal teletűzdelve a filmeket és nem volt valami maradandó élmény), erről írhatnál még, mert érdekesen hangzik.istimester írta:Szerintem a HP egy tökéletes világháborús analógia.realmadridfan írta:a harry potter is az lenne, ha nem a modern korban játszódna?

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem a HP egy tökéletes világháborús analógia.realmadridfan írta:a harry potter is az lenne, ha nem a modern korban játszódna?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem tudom megvan neked e a könyv, de a varjak lakomája végén ez szerepel: Westeros sem olyan tündérkirályság, mint elsőre hinnénk, szemben a legtöbb populáris fantasyvel, ahol a középkori háttér csupán díszlet, amely előtt jobban vissza lehet mondani a tolkientől tanult, ám teljes egészében sosem elsajátított leckét, westeroson a lovagi csillogás mellett jelen vannak a nyomor és társadalmi különbségek is. blablabla Martin inspirációi középkori eseményekből merítette, elsősorban a rózsák háborújából, Shakespeare hatását is meglelhetjük, Renly baratheon homoszexualitása valószínűleg nem kisebb történelmi előképen alapszik, mint a legendás ám valójában jelentéktelen angol király, oroszlánszívű richárd hasonló hajlamain...és még lehetne sorolni. Persze értem mire akarsz kilyukadni és igazad is van. viszont a snup dágos nyilatkozat csak fel van hypeolva. Nem hiszem hogy ténylegesen azt hinné hogy voltak sárkányok, meg a targaryenek harcoltak a trónért a többi házzal..

- realmadridfan
Ez a szerencsétlen nem ér meg annyit, hogy komolyabb vitába kezdjek bárkivel is ezen, de azért megkérdezem, hogyan lehetne egy fantasy sztorira ráfogni, hogy történelmi cselekmény? a harry potter is az lenne, ha nem a modern korban játszódna?Norbii írta:ráfoghatjuk hogy történelmi cselekmény
Ha esetleg erre gondolt (azért reménykedek én is, hogy nem hiszi, hogy sárkányok meg zombik léteztek valamikor vagy ilyesmi), akkor is mondjuk úgy, hogy túlzás következtetni az akkori életre a sorozat alapján. Ha meg nagyon meg akarja érteni a középkort, akkor van pár jobb alkotás a témábanNorbii írta:A társadalmi helyzetre gondol és a akkori életre

- Norbii
sokan félreértették a mondanivalóját, illetve ráfoghatjuk hogy történelmi cselekmény. A társadalmi helyzetre gondol és a akkori életre. Ill martin a rózsák háborújából is merít meg még mittudom én milyen valós történelmi cselekmények alapján.