Azért, ő hatalmas fogás lenne, szívinfarktus ide vagy oda...Józsi helyett mehet is atom középpálya, ennyit számít, hogy ki az edző!
Mateos pedig állítólag Ancelotti miatt nem jön...mondjuk szerintem ez kamu!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 23., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 22., hétfő 21:49
Ricardo!Nos, ez a legnagyobb csalódás nekem. Holmannal nagyon elégedett voltam tavaly év végén, de a mandulaműtátje miatt kihagyta az alapozás nagy részét. Rajta kívül még ott van Pantelis, Birtalan, Nehéz, Csilus. Tehát van 5 fiatal tehetségünk, de egyenlőre nem készek arra a kemény fizikai és mentális megpróbáltatásra, ami minket jellemez az edzéseken. Nagy vereség lenne számomra is, ha nem tudnám beépíteni egyiküket sem, ezért egy speciális csoportban külön edzéseket fogok nekik tartani."
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. július 22., hétfő 10:21
Jééé, ott vannak a volt csapattársaim is'shutterisland írta:az újpesti utánpótás fociban ők vannak a "reménységek" fül alatt.
gondolom ők az utánpótlás korosztályok legjobbjai.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. július 22., hétfő 10:12
Hát én 7 évig fociztam az UTE-ban, 6 éves korom óta és tavaly jöttünk el. Öcsém most 8 éves ő is tavaly jött el, ismer egy Olivért de azt mondja rá, hogy elég ügyetlen...R.M.C.F írta:Elmesélek egy esetet:
Egy hete átjött hozzánk egy 8 éves fiú(akkor még 9-nek hittem,de 8) és fociztunk,mivel a helyi városi utánpótlás csapat tagja,kiváncsi voltam mit tud,mit tanul,milyen habitussal bír. De erről itt már írtam is.
Ma,balatonszárszón voltam és a parton fociztunk kicsit,és egy kis fiú ott őgyelgett mellettünk...nézte a focit,majd odapattant hozzá a labda és beszállt.
![]()
A labda örült a lábán.....a passzai:mint a legtisztább pofon a Bud spencer filmekben, tiszta,erőteljes és pontos.
A labdamellé zár,odafigyel,mindkét lábbal beleavatkozik,ha olyan ütem jön ami nem a lábára jó akkor is megoldja,ha kell csüddel teszi le tisztán,átvétel nélkül is TISZTÁN passzol(nem triblizik,hanem odateszi mint a szart a lábadra)..........fogtam magam és kiszálltam,kimentem oldalra és csak néztem(onnan jobban látom).......amikor mellém ért,mindig kérdeztem tőle valamit...kiderült hogy 7 éves,az újpest focistája,és a szezon legjobbja lett...sajnos az apja odakiabált és elhívta és elmentek,füleltem de nem értettem a nevét,talán olivér.
Na,szóval,az ilyen srácok miatt leszek egyszer edző....fenomén(most),és ha nem kerül rossz kezekbe mint a 8 éves akivel kezdtem(aki passzolni sem tud,a lába leffeg,pontatlan stb.....)akkor belőle komoly labdarúgó lesz.
Ha van valaki aki az UTE tagja itt,akkor tudja meg nekem ki ez a kölyök.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 22., hétfő 9:46
Szóval akkor Higu ezért nem megy az Arsenalhoz...Plusz most érkezhet egy csatár a Real vagy a Valencia kötelékéből is!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 22., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 21., vasárnap 15:14
'shutterisland írta:az újpesti utánpótás fociban ők vannak a "reménységek" fül alatt.
gondolom ők az utánpótlás korosztályok legjobbjai.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 21., vasárnap 14:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 20., szombat 20:58
És erre sem a "nagy magyar szakemberek" jöttek rá!Na......15 év alatt lassan rájönnek itthon is......mennyit dumáltam ezt már,kár volt minden szóért.
Főként ez => elsősorban a gyorsaság (fizikai, szellemi) számít, utána pedig a tehetség.Errol mit lehet tudni? Talan erkeznek holland edzok? V lesz egy vki(holland szakember) aki kordinalja az egeszet? Talan Moniz?
Itt két dologra gondolt!Ezt kifejtened bovebben?
Igen valószínűleg! Bouma kilőve, Vukovics a legvalószínűbb az ismertebb nevek közül, bár most bedobtak egy új nevet is!Gondolom az altalad felsorolt vedokbol egy fog jonni. Kell is.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. július 20., szombat 18:58
Én azt olvastam, hogy tegnap ankét után ejtett pár bizalmas infót az igazolásokról Kubatov. Az egyik elméletileg játszott a Premier Leagueba (Bouma), a másik pedig Real 'b'-be játszott, a találgatások pedig Ivan Gonzalez Lopezre irányulnak, aki a Málaga játékosa, de nem hosszabbították meg a szerződését.numberone1 írta: Gondolom az altalad felsorolt vedokbol egy fog jonni. Kell is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 20., szombat 18:54
Errol mit lehet tudni? Talan erkeznek holland edzok? V lesz egy vki(holland szakember) aki kordinalja az egeszet? Talan Moniz?BBarni írta: -Utánpótlás: rossz a kiválasztás
Ezt kifejtened bovebben?BBarni írta: -Foci: fradista nevelés nem számít, csak a pénz számít. Nagyon kevés kivétel van. Ezért ne ítéljenek el a szurkolók senkit.
Gondolom az altalad felsorolt vedokbol egy fog jonni. Kell is.-Egy játékosra van még pénz, két nagy golyó van a csőben.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 20., szombat 8:06
El sem hiszem ezt? A debreceninek meg már a tetőszerkezetét is csinálják. Mi történt ebben az országban, hogy végre vannak olyan állami építkezések amik haladnak is?BBarni írta:-A stadion építése jó ütemben halad, német szakértők is figyelik, meg vannak elégedve a látottakkal.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 19., péntek 23:35
-Utánpótlás: rossz a kiválasztás, ezen változtattunk, elsősorban a gyorsaság (fizikai, szellemi) számít, utána pedig a tehetség.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 19., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 19., péntek 18:04
Bizony!numberone1 írta:Ez lesz az elso 5 meccsunk?az igen remelem fittek leszunk a rajtra.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 19., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 19., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 19., péntek 16:09
semmi, csak próbáltam meglovagolni ezt a családbarát propagandátBBarni írta: Mármint mi?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 19., péntek 15:05
Mármint mi?nagyon családbarát!!
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem