arra leszek majd kíváncsi ha abramovics egyszer eljön onnan, eladja a csapatot akkor mi lesz.
Szerintem nem lesz gáz akkor sem. A Chelsea az utóbbi tíz évben nagy népszerűségre tett szert, kommersz, eladható termék lett mint a nagyok, vagyis a Real, Barca, MU. Távol keleten is legalább annyira népszerűek mint az utóbbi három. Ha Abramovics le is lépik, szerintem egy jó befektetőnek megérné átvenni a klubbot. Ők azok akik tényleg jól csinálták ezt a sok pénzből való építkezést, eredményeket tudnak felmutatni. Illetve szerintem ilyen lesz a PSG is, akik jelenleg nagyon jól dolgoznak, mert nem volt eddig besülő nagy igazolásuk mint a Citynek, akinek annyi volt, hogy abból normális szakemberekkel szűk elitbe tartozó csapatot lehetne építeni. Robinho, Tevez, Santa Cruz, Jerome Boateng, Adebayor stb...ezek mind nagy pénzkidobások, na ilyen a párizsiaknál nincs jelenleg, illetve nem csak világsztárokat hoznak hanem tehetségeket is, mint Lucas vagy Verratti, akik szintén beváltak. Monacoból nem tudom mi lesz, egyelőre elég mohón kezdtek, ez nem feltétlenül jó, Falcaot nagyon sajnálom, mert jó esetben 2-3 évig úgy sem lesz esélye semmi komolyat nyerni, és elbassza úgy a karrierjét, hogy nem fordul meg egyetlen nagy csapatban sem. Nálam jelenleg pedig top5-ös támadó, akit szívesen elnéznék nálunk is, de hát erre mostmár semmilyen esély nincs.