Darwin #Nunez has agreed all terms with #Liverpool. The English club is finalizing final details with #Benfica, 80M+20 in bonus deal.Realista24 írta: Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.

Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Giovanni Dos Santos klón.hehetheoriginal írta:Az kiRealista24 írta: Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom, hogy erzelmi alapon dontott, mert a lyon mellett szakmailag nem sok minden szol jelenleg.Realista24 írta: Lacazette - Lyon. #2025
backup csatinak sok helyre jo lett volna, csak gondolom a fizuigenyekkel van gond.
#kebabgo ne maradjon le a híreidről, építsd te is a brandet

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az kiRealista24 írta: Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lacazette - Lyon. #2025
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Szerintem inkabb arrol van szo, hogy Ten Hag nagyobb hatalmat kap, viszi a sajat embereit, semmi szuksege arra, hogy Rangnick minden igazolasat leokezza.Halfkey írta:Sztem meg benne vesztette el mindenki a bizalmát, kirakatembernek meg felesleges maradnia.hehetheoriginal írta:
Sztem csak elso kezbol tapasztalta mekkora halomnyi balfasz a jatekosallomany
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
SZEXTETT teCaraway írta: Meg csak juni 2 van es mar tavozott ingyen Grant, Matic, Cavani, Lingard, Pogba es Mata. Emellett elado Henderson, Wan-Bissaka, Bailly, Jones, Pereira es sztem Martial/Telles is.
Komoly nyar lesz baszki.![]()
A problema csak az, hogy a budzse az 120 mil+ az eladasokbol szarmazo bevetel, 10 tavozot pedig nem tudom hogy fognak ennyibol normalisan potolni. Gondolom a quality over quantity elv lesz, csak pont a vb evebe amikor 60 meccset fog mindenki jatszani eleg meredek lesz egy vekony kerettel vegignyomni a szezont.
Amitol sirni tamadna kedvem pedig az, ha osszevetem a United es a Real kozeppalyajat. Jelenleg 3(!!) ember kepes cm poszton jatszani(szarul), ez pedig a Fred, Mctominay, de Beek vilagvero trio. Es akkor ott van a vs Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga, Tchouameni kvartett..![]()
Mindegy, legalabb a tisztogatas megindult, ez mar oromteli hir, meglatjuk mi sul ki belole. Az mar fix, hogy heti 1 millio fontnyi fizu felszabadult.

Viszont egyik fix távozóért sem kár..
Lingard a tavalyi westham "feltámadás" után kb. annyit játszott, mint Mata/Pogba, Cavani is tavaly tett sokkal többet hozzá.
Az mondjuk kemény lesz, ha ezeken túl még Bissaka és Telles is lép, a többiért szvsz nem kár. Bár jh alig van a piacon és WB nem teljes homály, de legalábbis a védekezése rendben van..
Jó, hogy ürül a MU-ból a felesleg, de nagy kérdés lesz bizony, hogy kiket tudtok elcsábítani.. A Fred/McTomi duót is simán szélnek ereszthetnék.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Meg csak juni 2 van es mar tavozott ingyen Grant, Matic, Cavani, Lingard, Pogba es Mata. Emellett elado Henderson, Wan-Bissaka, Bailly, Jones, Pereira es sztem Martial/Telles is.
Komoly nyar lesz baszki.
A problema csak az, hogy a budzse az 120 mil+ az eladasokbol szarmazo bevetel, 10 tavozot pedig nem tudom hogy fognak ennyibol normalisan potolni. Gondolom a quality over quantity elv lesz, csak pont a vb evebe amikor 60 meccset fog mindenki jatszani eleg meredek lesz egy vekony kerettel vegignyomni a szezont.
Amitol sirni tamadna kedvem pedig az, ha osszevetem a United es a Real kozeppalyajat. Jelenleg 3(!!) ember kepes cm poszton jatszani(szarul), ez pedig a Fred, Mctominay, de Beek vilagvero trio. Es akkor ott van a vs Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga, Tchouameni kvartett..
Mindegy, legalabb a tisztogatas megindult, ez mar oromteli hir, meglatjuk mi sul ki belole. Az mar fix, hogy heti 1 millio fontnyi fizu felszabadult.
Komoly nyar lesz baszki.

Amitol sirni tamadna kedvem pedig az, ha osszevetem a United es a Real kozeppalyajat. Jelenleg 3(!!) ember kepes cm poszton jatszani(szarul), ez pedig a Fred, Mctominay, de Beek vilagvero trio. Es akkor ott van a vs Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga, Tchouameni kvartett..

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Youtube-os fociösszeállítások 99,72 százalékát 8 éves hülyegyerekek csinálják. Nem is érdemes rájuk kattintani. Nem csak Real témában, de alapvetően semmilyenben.doncsontos írta: más, de ezert nem irok uj topicbaneztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot
ez valos volt akkor vagy csak engem kerult el ez a hir?
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ja igen mea culpa, összetévesztettem Camaval életkorban. ez a neymaros hír meg nem csoda, hogy nem igaz, de a videoban annyira magabiztosan állítják, hogy 300millás ajánlatunkat visszadobták mert neymar nem akart jönni Madridba mert a barcába ment volna vissza, hogy ujra MSN legyen.Dupla D írta:Tchouameni nem jön 18-19 évesen, mert már 22. Camavinga viszont tényleg 18 volt tavaly.doncsontos írta: pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak toleez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.
más, de ezert nem irok uj topicbaneztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot
Neymarért a PSG-nek nem ajánlottunk semmit. Nem volt egy komolyan vehető hír se erre.
https://www.youtube.com/watch?v=gIwbTKnSksM
ez volt a video, neymaros rész 7:50től kezdődik akit érdekel.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Tchouameni nem jön 18-19 évesen, mert már 22. Camavinga viszont tényleg 18 volt tavaly.doncsontos írta: pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak toleez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.
más, de ezert nem irok uj topicbaneztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot
Neymarért a PSG-nek nem ajánlottunk semmit. Nem volt egy komolyan vehető hír se erre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak tole
ez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.
más, de ezert nem irok uj topicba
neztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot

más, de ezert nem irok uj topicba

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
na bappe lezsírozta a haver pogbat?

Reméljük elviszi a PSG, aztán Neymarral meg a Pénzesköcsöggel mehetnek bulikázni a párizsi éjszakába.
Az egész Pogba biznisz megtestesíti a United átigazolási politikáját. Kinevelik, elengedik ingyen, visszaveszik 100 milláért majd elengedik ingyen. A maga nemében ez olyan bravúr mint a mi remontadaink.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hivatalos, hogy Pogba távozik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Perisic --> Tottenham hivatalos. Ingyen 2 évre.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Tuchelnél kb a fél keret ki fog cserélődni, szóval kell is majd neki igazolni.
- Christensen, MAlonso (Real nevelésként fura lenne), Azpili triót a barcához írják.
- TSilva még stabil ugyan, de egyre idősebb
- Chilwell és James a két szélen beton biztosak, van egy Sarr nevű tag, ő cserének jó, illetve egy fiatal angol, Chalobah, őt sokra tartják. Szóval több védő is kelleni fog.
Ziyech, Werner, Lukaku, Pulisic távozását is vízionálják. Ezekből is dőlne be lé.
- Christensen, MAlonso (Real nevelésként fura lenne), Azpili triót a barcához írják.
- TSilva még stabil ugyan, de egyre idősebb
- Chilwell és James a két szélen beton biztosak, van egy Sarr nevű tag, ő cserének jó, illetve egy fiatal angol, Chalobah, őt sokra tartják. Szóval több védő is kelleni fog.
Ziyech, Werner, Lukaku, Pulisic távozását is vízionálják. Ezekből is dőlne be lé.