Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 13:00

Realista24 írta: Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.
Darwin #Nunez has agreed all terms with #Liverpool. The English club is finalizing final details with #Benfica, 80M+20 in bonus deal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 9., csütörtök 12:56

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.
Az ki
Giovanni Dos Santos klón. :kalapos:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 9., csütörtök 12:55

Realista24 írta: Lacazette - Lyon. #2025
gondolom, hogy erzelmi alapon dontott, mert a lyon mellett szakmailag nem sok minden szol jelenleg.

backup csatinak sok helyre jo lett volna, csak gondolom a fizuigenyekkel van gond.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 9., csütörtök 11:09

#kebabgo ne maradjon le a híreidről, építsd te is a brandet :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 9., csütörtök 11:09

Az ki
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 9., csütörtök 9:59

Lacazette - Lyon. #2025
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 8., szerda 19:59

Nunez 80+20 millióert a Pool játékosa lesz. Utolsó simitasok mennek elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 2., csütörtök 19:14

Halfkey írta:
hehetheoriginal írta:
Sztem csak elso kezbol tapasztalta mekkora halomnyi balfasz a jatekosallomany
Sztem meg benne vesztette el mindenki a bizalmát, kirakatembernek meg felesleges maradnia.
Szerintem inkabb arrol van szo, hogy Ten Hag nagyobb hatalmat kap, viszi a sajat embereit, semmi szuksege arra, hogy Rangnick minden igazolasat leokezza.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 2., csütörtök 12:15

Caraway írta: Meg csak juni 2 van es mar tavozott ingyen Grant, Matic, Cavani, Lingard, Pogba es Mata. Emellett elado Henderson, Wan-Bissaka, Bailly, Jones, Pereira es sztem Martial/Telles is.

Komoly nyar lesz baszki. :lol:

A problema csak az, hogy a budzse az 120 mil+ az eladasokbol szarmazo bevetel, 10 tavozot pedig nem tudom hogy fognak ennyibol normalisan potolni. Gondolom a quality over quantity elv lesz, csak pont a vb evebe amikor 60 meccset fog mindenki jatszani eleg meredek lesz egy vekony kerettel vegignyomni a szezont.

Amitol sirni tamadna kedvem pedig az, ha osszevetem a United es a Real kozeppalyajat. Jelenleg 3(!!) ember kepes cm poszton jatszani(szarul), ez pedig a Fred, Mctominay, de Beek vilagvero trio. Es akkor ott van a vs Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga, Tchouameni kvartett.. :'(

Mindegy, legalabb a tisztogatas megindult, ez mar oromteli hir, meglatjuk mi sul ki belole. Az mar fix, hogy heti 1 millio fontnyi fizu felszabadult.
SZEXTETT te :D :D, bár még csak ötös, mert Csuaméni még nem hivatalos és én addig nem hiszem el..

Viszont egyik fix távozóért sem kár..
Lingard a tavalyi westham "feltámadás" után kb. annyit játszott, mint Mata/Pogba, Cavani is tavaly tett sokkal többet hozzá.
Az mondjuk kemény lesz, ha ezeken túl még Bissaka és Telles is lép, a többiért szvsz nem kár. Bár jh alig van a piacon és WB nem teljes homály, de legalábbis a védekezése rendben van..

Jó, hogy ürül a MU-ból a felesleg, de nagy kérdés lesz bizony, hogy kiket tudtok elcsábítani.. A Fred/McTomi duót is simán szélnek ereszthetnék.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. június 2., csütörtök 12:07

Meg csak juni 2 van es mar tavozott ingyen Grant, Matic, Cavani, Lingard, Pogba es Mata. Emellett elado Henderson, Wan-Bissaka, Bailly, Jones, Pereira es sztem Martial/Telles is.

Komoly nyar lesz baszki. :lol:

A problema csak az, hogy a budzse az 120 mil+ az eladasokbol szarmazo bevetel, 10 tavozot pedig nem tudom hogy fognak ennyibol normalisan potolni. Gondolom a quality over quantity elv lesz, csak pont a vb evebe amikor 60 meccset fog mindenki jatszani eleg meredek lesz egy vekony kerettel vegignyomni a szezont.

Amitol sirni tamadna kedvem pedig az, ha osszevetem a United es a Real kozeppalyajat. Jelenleg 3(!!) ember kepes cm poszton jatszani(szarul), ez pedig a Fred, Mctominay, de Beek vilagvero trio. Es akkor ott van a vs Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Camavinga, Tchouameni kvartett.. :'(

Mindegy, legalabb a tisztogatas megindult, ez mar oromteli hir, meglatjuk mi sul ki belole. Az mar fix, hogy heti 1 millio fontnyi fizu felszabadult.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. június 1., szerda 18:49

doncsontos írta: más, de ezert nem irok uj topicba :mrgreen: neztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot :lol: ez valos volt akkor vagy csak engem kerult el ez a hir?
Youtube-os fociösszeállítások 99,72 százalékát 8 éves hülyegyerekek csinálják. Nem is érdemes rájuk kattintani. Nem csak Real témában, de alapvetően semmilyenben.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. június 1., szerda 18:46

Dupla D írta:
doncsontos írta: pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak tole :lol: ez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.

más, de ezert nem irok uj topicba :mrgreen: neztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot :lol: ez valos volt akkor vagy csak engem kerult el ez a hir?
Tchouameni nem jön 18-19 évesen, mert már 22. Camavinga viszont tényleg 18 volt tavaly.

Neymarért a PSG-nek nem ajánlottunk semmit. Nem volt egy komolyan vehető hír se erre.
ja igen mea culpa, összetévesztettem Camaval életkorban. ez a neymaros hír meg nem csoda, hogy nem igaz, de a videoban annyira magabiztosan állítják, hogy 300millás ajánlatunkat visszadobták mert neymar nem akart jönni Madridba mert a barcába ment volna vissza, hogy ujra MSN legyen.

https://www.youtube.com/watch?v=gIwbTKnSksM

ez volt a video, neymaros rész 7:50től kezdődik akit érdekel.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 1., szerda 18:33

doncsontos írta: pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak tole :lol: ez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.

más, de ezert nem irok uj topicba :mrgreen: neztem egy videot YT-n, 8 jatekos akik nemet mondtak a Madridnak, benne Neymar tavaly elottrol, hogy elvileg ajanlottunk a parizsnak erte 300milliot :lol: ez valos volt akkor vagy csak engem kerult el ez a hir?
Tchouameni nem jön 18-19 évesen, mert már 22. Camavinga viszont tényleg 18 volt tavaly.

Neymarért a PSG-nek nem ajánlottunk semmit. Nem volt egy komolyan vehető hír se erre.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. június 1., szerda 18:23

pogba menni haza ismet a juveba, az MU szurkolok meg ugy orulnek mintha igazoltak volna egy vilagklasszist, hogy vegre megszabadulnak tole :lol: ez lesz mpaypalbol is, majd 2026ba elmegy a barcahoz vagy valami premier ligas csapatba hajat szinezni. Csuameni meg jon 18-19 evesen a Real Madridba, hogy elerjen valamit.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. június 1., szerda 15:21

na bappe lezsírozta a haver pogbat? :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 1., szerda 14:32

Reméljük elviszi a PSG, aztán Neymarral meg a Pénzesköcsöggel mehetnek bulikázni a párizsi éjszakába.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 1., szerda 13:56

Az egész Pogba biznisz megtestesíti a United átigazolási politikáját. Kinevelik, elengedik ingyen, visszaveszik 100 milláért majd elengedik ingyen. A maga nemében ez olyan bravúr mint a mi remontadaink.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 1., szerda 13:54

Hivatalos, hogy Pogba távozik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. május 31., kedd 19:25

Perisic --> Tottenham hivatalos. Ingyen 2 évre.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. május 30., hétfő 20:04

Tuchelnél kb a fél keret ki fog cserélődni, szóval kell is majd neki igazolni.

- Christensen, MAlonso (Real nevelésként fura lenne), Azpili triót a barcához írják.
- TSilva még stabil ugyan, de egyre idősebb
- Chilwell és James a két szélen beton biztosak, van egy Sarr nevű tag, ő cserének jó, illetve egy fiatal angol, Chalobah, őt sokra tartják. Szóval több védő is kelleni fog.

Ziyech, Werner, Lukaku, Pulisic távozását is vízionálják. Ezekből is dőlne be lé.

Vissza: