[quote=nmate post_id=1162412 time=1647942400 user_id=72]
[quote=Caraway]
En is hasonlo cipoben jarok, csak en kb 150k ig lennek hajnaldo elmenni. Nezegetem is a hasznalt trekkingeket, de annyira nem ertek hozza, hogy full donteskeptelen vagyok.

[/quote]
150k-nál már azért jobban kitágul a világ. Mennyi terep, mennyi aszfalt, mire használnád, alföld/mátra, magasság, súly stb. minden számíthat. Bár én inkább mennék montik irányába. vagy 150 alatt lehet elfelejteném a teleszkópot

[/quote]
Akkor az adataim: 24 ev, 183 cm, 81 kg, alfold, fokent aszfalt, a varosba meglepoen sok bicikliut van(terkoves

), folduton max akkor mennek, ha a gaton akarnank kicsit tekerni. Amugy nagyreszt varos, kondiba jarashoz, hetvegente baratnovel tekerni erre arra. 10-15 kmnel alkalmankent nem hasznalnam tobbre.
Szoval ezek alapjan szerintem eleg lenne valami basic bico nekem, csak nem szeretem a szar minoseget, inkabb veszek dragabban jobbat, szoval ha mondjuk 180ert lenne valami sokkal jobb, azt is megvennem. Itt egy a problema, hogy mivel kb 6-7 eve mar nem bicozok, igy nem is foglalkoztam vele, es a tudasom igen szukos. Szoval en is orulnek, ha valaki ki tudna segiteni.
Mindenkepp szeretnek egyet venni, hat milyen szep ido van mar ma is basszus, jo lenne suhanni kicsit.
Szerk.: A kva quote valamiert nem mukodik most a telomon, sorry miatta.