Én csak megszokásból,úgy ahogy felhúzom magam a mai focinak nevezett fosonMég fel tudjátok magatokat húzni ezen a Forma1-nek nevezett foson?

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 9., kedd 10:38
Én csak megszokásból,úgy ahogy felhúzom magam a mai focinak nevezett fosonMég fel tudjátok magatokat húzni ezen a Forma1-nek nevezett foson?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. június 9., kedd 10:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 8., hétfő 16:25
Mármint ezek az odaszólások. Látszik, hogy egyik se akar másodpilóta lenni, mind a ketten hajtanak a győzelemért. Persze kijön a tehetségbeli különbség, de engem szórakoztat a két mercis.Anthony írta:Párharc? Milyen párharc? Köröznek egymás mögött, aztán kockás zászló. Volt a tavaly óta 2-3 alkalom, amikor harcolgattak egy kicsit, amitől a Merci rögtön összeszarta magát, azóta dádáj van. Párharc? Pff..Remy írta:Mondjuk nekem ez a Hamilton - Rosberg párharc tetszik, végre valami ellentét, egy kis versenyszellem. Csak hát az a baj, hogy ez az egész mezőnyből csak 2 ember.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 8., hétfő 16:17
Párharc? Milyen párharc? Köröznek egymás mögött, aztán kockás zászló. Volt a tavaly óta 2-3 alkalom, amikor harcolgattak egy kicsit, amitől a Merci rögtön összeszarta magát, azóta dádáj van. Párharc? Pff..Remy írta:Mondjuk nekem ez a Hamilton - Rosberg párharc tetszik, végre valami ellentét, egy kis versenyszellem. Csak hát az a baj, hogy ez az egész mezőnyből csak 2 ember.
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 8., hétfő 16:14
talán a 8 évvel ezelőtti Hamilton-Alonso is hasonló volt, de akkor Kimi lett a nevető 3.Remy írta:Mondjuk nekem ez a Hamilton - Rosberg párharc tetszik, végre valami ellentét, egy kis versenyszellem. Csak hát az a baj, hogy ez az egész mezőnyből csak 2 ember.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 8., hétfő 15:27
Vettel jó, de nem annyira, mint amennyire be van állítva. Régebben is voltak Vettel szintű pilóták, csak éppen akkoriban nem abból állt a szezon, hogy ha januárban neked van a legjobb kocsid, akkor meg is nyerted a VB címet. Ez most olyan, mint a foci a 80-as, 90-es években. Ott nehezebb volt nyerni, több minőségi játékos volt. Ugyanez van a Forma1-nél is. Régen meg kellett küzdeni, igazi versenyzés volt. Manapság mi megy? Semmi...wZoLee7 írta:Remy...ideje lenne elfogadni, hogy Vettel tényleg jó. Ne az elvakult Vettel drukkereket vedd, mert hányszor hallottam már itt is hogy a hülye barca drukkert figyelembe se kell venni... A srác büntetése meg jogos volt, Monacoban ésszel kell menni.
Számomra Kimi az egyik legjobb, bárki bármit írhat. Schumi ellen is két vb győzelme lett volna, de az a trágya meki minden 2. versenyen meghibásodott. Ilyen van, ahogy Alonso sosem tudta mikor nem kell elfogadni egy szerződést, vagy hogy kell stílusosan kikapni a csapattársától. A mai F1 már lassan felér egy barátok közttel, mindenki utálja az éppen sikeres pilótátAmit meg Hamiltonék lerendeznek, a hétvége rádiós beszélgetése az volt mikor megkérdezte Rosberg hogy megy az első kanyarokban, kapta a mérnöktől hogy erre nem válaszolhatok...Jó, és milyen az időjárás? Az jó...hát a tököm lassan szótárazhatunk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 15:05
Hát pont pár napja nyilatkozta az öreg, hogy a Forma E majd megmenti a bolygót meg stb, a F1 legyen izgalmas és a leg...L.Miki írta:Dehogynem, olyan mindig van... Ecclestone és csatlósai, nekik tuti tetszik a látvány, meg a spórolás meg minden...wZoLee7 írta:nincs ember akinek a jelenlegi F1 tetszene![]()
Hát na, változnak az idők, ha ma forma 1-et akarok nézni akkor letöltöm a 2009 előtti idényeket és ott legalább van izgalom... tegnap az egyetlen izgalmat az a kis állat szolgáltatta... mi is volt az?![]()
Ez jómorientes írta:Morata...ja nem,mormota
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 8., hétfő 15:01
Vettel drukkerek? Hisz minden idők legjobbjáról van szó.wZoLee7 írta:nincs ember akinek a jelenlegi F1 tetszene
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 8., hétfő 14:42
A FIA hozta,tekintve hogy az újkori F1 mindig az autózás fejlődésének az úttörője volt,a nagy gyárak ezzel akarják népszerűsíteni az energia takarékosságot,bízva abban hogy az utcai autók is majdan az erővisszanyerő rendszerek irányába tendálnak el,afféle hibrid erőforrásokkal.Ezzel kivánják népszerűsíteni az alternativ energia felhasználást,valamint a környezet szennyezzés elleni harcot.valaki világosítson már fel,h ki hozta anno ezeket a szabályokat?miért lettek ilyenek az autók 2009-ben?köszönöm :)
Morata...ja nem,mormotakis állat szolgáltatta... mi is volt az? :D
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. június 8., hétfő 14:21
Dehogynem, olyan mindig van... Ecclestone és csatlósai, nekik tuti tetszik a látvány, meg a spórolás meg minden...wZoLee7 írta:nincs ember akinek a jelenlegi F1 tetszene
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 8., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. június 8., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 8., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. június 8., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 8., hétfő 11:48
Vettel meg Massa tett hozzá valamit úgy-ahogy...Remy írta:Néztem, de már nem emlékszek semmire belőle.TéOeM írta:Fú, alig bírom végigolvasni a tegnapi futam alatt írt kommenteketÚgy látom megint izgalmas volt.
Pedig a kanadai nagydíj elég jó szokott lenni.
Közben meg jött a hír, hogy a tankolást leszavazták a csapatok, így nem tér vissza a tankolás...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 8., hétfő 9:43
Néztem, de már nem emlékszek semmire belőle.TéOeM írta:Fú, alig bírom végigolvasni a tegnapi futam alatt írt kommenteketÚgy látom megint izgalmas volt.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 8., hétfő 9:38
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem