bl döntőben mindkettőt megkapodRealista24 írta:Én szeretnék egy kupát és egy Barca verést. Más kérésem nincs :Đ

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. január 6., szerda 11:18
bl döntőben mindkettőt megkapodRealista24 írta:Én szeretnék egy kupát és egy Barca verést. Más kérésem nincs :Đ
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 6., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. január 6., szerda 11:05
Hát már csak ezért is megérte Rafát elküldeni. Agyfaszt kaptam tőle, hogy nem láthattam Lukától azokat a pontos, precíz kifliketlestat írta:A taktika szerintem nagyban hasonlítani fog az Ancelotti féléhez...itt fejben kell rendet tenni...de az már mosg lászott főleg Benzinél hogy nagyon örülnek Zizounak...vagyis ismerik és gondolom tudják hogy ő nem faszsággal fogja tele nyomni a fejüket meg Modrictol se fogja kérni hogy ne passzoljon külsővel.![]()
Ha nem lesz trófea az év végén az se nagy cucc igazából...de ja egy Barca verés jól esne a lelkünknek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 6., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 6., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 6., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 6., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 6., szerda 8:33
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 5., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 5., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 18:44
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 5., kedd 18:42
Szóról szóra, így.___Samy___ írta:Nos, Benítez bármennyire is egy nulla edző manapság, ez vmi egész gusztustalan húzás volt a klubtól, hogy így bántak vele az utolsó napján. Mint ember, én sajnálom szerencsétlent, a játék képén kívül semmiről nem tehet. Perez minden ilyen húzással felülmúlja az amúgy már alig felülmúlhatatlan önmagát. Szégyen. A játékosok szintén.
Zidane-ra kíváncsi leszek. Kétes érzéseim vannak vele kapcsolatosan. Egyrészt nagyon örülök, mert ebben a helyzetben a lehető legjobb döntés született, viszont egy kicsit féltem az edzői "zöldfülűsége" miatt. Biztos vagyok benne, hogy jó edző lesz, mert megvan hozzá a karaktere és a tudása, hogy az legyen. De még egyenlőre ez a jövő zenéje, nem lennék meglepve, ha kapna egy-két alapos taktikai zakót más edzőktől.
Én ebben az idényben nem várok tőle nagy dolgokat. Hozza a kötelezőt, szerezzen tapasztalatot, térképezze fel a csapatot és az állapotát. Aztán remélem, hogy nyáron kedvére formálhatja a csapatot, mert ezeknek a médiabizniszeknek már nincs értelmük. Perez utolsó esélye, és remélem már ő is rájön, hogy ennek a folyamatos edzőkeringőnek semmi, de semmi értelme nincs már. Zizout hagyni kell dolgozni, ha kell 3-4 évig. Nem érdekel, ha idén vagy jövőre nem nyerünk semmit. Ide komoly alapok lefektetése kell, ami nem 1-2 év alatt hozható össze.
Viszont ha idén ezek után sem lesz semmi változás a játékosok viselkedésében és küzdeni akarásában, és azt hiszik, hogy Ancelotti után egy újabb "haver" lett az edző, akkor el lehet őket innen takarítani. Legyen a hátára Ramos, vagy Casemiro írva, nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 5., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 5., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 18:36
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. január 5., kedd 18:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 5., kedd 18:24
Szerintem Pérez biztos nem beszélt Benitezzel...simán kinézem, hogy mindenki a másikra vártVanillaSky írta:Ha igazak a hírek miszerint csóró Benitezzel még hivatalosan nem közölték, hogy mi a helyzet, akkor az úriemberek klubja szlogent is felül kéne vizsgálnia a médiáért felelős szekciónak, mert elég tahó eljárásmód.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. január 5., kedd 18:22
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem