VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 12., szombat 13:17

akkor a rossz választ választom. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 13:12

hehe írta:csak ezt az oscart felejstük el könyörgöm :(
Én sem értem, miért erőltetik ennyire, Bernard vagy Coutinho (bár ő most sérült) szerintem jobb választás lenne arra a posztra.

Neymart máris faragják, remélem, nem lesz sérülés a vége...

Viszont ez az Alves-DL-Dante-Marcelo védelem nem rossz.

Amúgy hehe, ki lenne nálad az első számú középcsatár? :hmmm: (Az, hogy Pato, nem jó válasz. :mrgreen: )

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 12., szombat 13:02

na most nagyon kukirahúzzuk a vágottszeműeket :D

csak ezt az oscart felejstük el könyörgöm :(
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 12., szombat 13:00

gondolom csak azért nem akarod a portugálokat látni a vb-n, mert ott van cé. :coffee:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 12., szombat 12:04

én pont abban reménykedem, hogy a franciák kiejtik a portugálokat a pótselejtezőn. :mrgreen:

viszont platini egyrészt nem fogja hagyni, hogy a franciák kijutása veszélybe kerüljön, szerintem a lehető leggyengébbet valahogy összehozzák, másrészt két sztárcsapatot se nagyon engednek majd össze, ugye a pénzről is szól ez, és a francia vagy portugál válogatott nélkül..

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 12., szombat 11:50

Én annyit remélek, hogy a portugál, horvát, francia csapatok nem kerülnek össze. Legyen csak kint a VB-n Cé, Modric és Benzema is.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 12., szombat 11:41

Majd a pótselejtezőben villogjanak a franciák, mert lesznek ellenfelek ám: Horvátország, Svédország, Portugália, Görögország közül megkapnak valakit majd ott lássuk a 6-0-t...
akár igazad is lehet, mert én úgy tudom, hogy kiemelés lesz, a világranglista helyezés alapján.
a jelenlegi állás szerint ez lenne a két kalap.

A : horvát o., portugália, görög o., svéd o.
B : francia o., ukrajna, török o., izland

bár ugye még csak a svédek második helye biztos matematikailag, a többiek még lehetnek elsők vagy harmadikok esetleg, illetve ezeket a szeptemberi ranglista helyezések alapján soroltam be, de a kiemelés már az októberi fifa ranglista alapján lesz, gondolom az is szokott változni azért egy hónap alatt.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 11:37

Townsend gólja tegnapról: http://www.youtube.com/watch?v=9kZQqNrrqnA
Mehet a vébére, ha tartani tudja ezt a formáját. :coffee:

A spanyoloknál meg én jóval többet játszatnám már most Iscót, Kokét meg Thiagót majd, ha felépül...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 12., szombat 9:32

hagyjál már...ratyi meccsen az ausztrálok ellen...ne is beszéljünk róla, szóra sem érdemes, Zsirúd is belebotlik a labdába, erre átpörög a kapuson, mi ez már :lol:
Majd a pótselejtezőben villogjanak a franciák, mert lesznek ellenfelek ám: Horvátország, Svédország, Portugália, Görögország közül megkapnak valakit majd ott lássuk a 6-0-t...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 12., szombat 8:33

http://www.dailymotion.com/video/x15u9k ... -net_sport

azért barátságos meccs ide vagy oda, azért nézzük már meg ezeket a franciákat... :hmmm: pl. a 3.-4. gól egyérintősök után gyönyörű csapatjátékot tükröz, aztán a 2. sem volt semmi, bár mondjuk ott 2 egyéni teljesítmény villogott (Ribéry, bár nem az új Zidane, de nélküle is óriási űr tátongna az FFF-ben, ahogy Zizu után is... szinte az összes támadásban benne volt és...cipeli a csapatot) Hajrá Franciák! :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 12., szombat 3:14

eddig a 2014-es vébé mezőnye :

dél-amerika : brazília, argentina, kolumbia (illetőleg az ecuador,chile,uruguay hármasból kettő biztosan, egy pótselejtezőzik.)
észak-amerika : usa, costa rica (illetve a honduras,panama,mexikó hármasból egy biztosan, egy pedig pótselejtezőzik.)
ázsia : irán, dél-korea, japán, ausztrália (pótselejtezős hely : jordánia)
afrika : innen ugye még senki, 5 oda-visszavágós párharc van, elefántok-szenegál, burkina faso-algéria, ghána-egyiptom, tunézia-kamerun, etiópia nigéria...a párharcok győztesei vébé résztvevők.
európa : belgium, olaszország, németország, hollandia, svájc

céerék egyébként megint mehetnek pótselejtezni, ha csak nem fordul elő az, hogy miközben ők kitömik (vélhetően legalább 5-6 góllal) luxemburgot, addig az oroszok kikapnak azerbajdzsántól.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 12., szombat 1:12

Anis írta:Azért az számomra megdöbbent, hogy (ha a flashscore jól írta a felállást) az Angol-Montenegró meccsen a vendégek kapusa válogatott lehet úgyhogy idei bajnokságban még egy meccset sem játszott :lol: DVSC-ben játszik, mármint figyeli a kispadról / lelátóról mit csinálnak a srácok a pályán. és egy papíron fontos VB selejtezőn simán védhet.
Mondok egy nevet: Iker Casillas.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 12., szombat 1:11

Az angoloknak azért mindig marad izgalom a végére. Gondolom senki nem felejtette el a horvátok elleni kudarcukat a legvégén, azért most is lehet kopp a vége. Hazai pályán tolják a lengyelek ellen, és bármi megtörténhet, ha nincs velük a szerencse... Például végig 1-0, aztán a végén villan Lewa, vagy jön egy Kuba bomba, és egyből Ukrajna utazhat Brazíliába (1 ponttal vezetnek az angolok, San Marino ellen ugye már most eldőlt az ukránok meccse). :hmmm: :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 12., szombat 0:54

Azért az számomra megdöbbent, hogy (ha a flashscore jól írta a felállást) az Angol-Montenegró meccsen a vendégek kapusa válogatott lehet úgyhogy idei bajnokságban még egy meccset sem játszott :lol: DVSC-ben játszik, mármint figyeli a kispadról / lelátóról mit csinálnak a srácok a pályán. és egy papíron fontos VB selejtezőn simán védhet.

Angolok meg hiába lettek lehúzva, csak behúzták a meccset. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz velük, ha kiöregszik a Lampard-Gerrard páros a középpályáról és még jópár 30+-os játékosuk van. Viszont utánpótlásuk nem nagyon van.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. október 11., péntek 23:58

Hihetetlen, amit a görögök produkálnak ismét, nézzétek meg a mérlegüket, mindent elmondanak a számok.
UEFA EURO 2004 PORTUGAL FEELING. :coffee:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. október 11., péntek 23:18

YAAAY, Xavi!!! :salute: :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 11., péntek 23:16

Jó hogy lassan jönnek rá az emberek ez nem jó út....de én már évekkel ezelőtt észrevettem azt amit most kezdenek kapizsgálni...ez benne az érdekes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 11., péntek 23:14

R.M.C.F írta: Tudod zsiro....már akkor láttam a jeleit ennek a viccnek amikor még a vb cim sem volt meg...majd a sok szarmalac meg is támadott hogy mit akarok én csövesszájú egy fórumról.......
Semmit,csak az elismerést,ami azért megjár, mert aki figyel,az azért látja,az öreg rmcf túl sokszor fut bele a tutiba.
ezt a bánat focit,már a vb előtt kiszúrtam....akkor még leesett....a vb döntőn iker fogott mint a zöld festék és robben ma sem tudja milyen bolygón volt.....de közben a játék esett össze,amit egyből kiszurtam,vdb meg nem tud rá reagálni és nem is akar, és itt nem is kell továbbmenni mint a kapuskérdés,ott megbukik ez a szerencsétlen,mert lopez az össze 3 nál jobb...és ha ezt nem látja,akkor ALKALMATLAN....ha meg látja akkor meg ALKALMATLAN.
tény, hogy egyre lejjebb mennek. nem tartom túl sokra a válogatottnál végzett munkáját, persze erre jöhet a válasz, hogy miket ért el. túlbiztosított, bárszásított kp, elöl villa és torres. torres elkopott menet közben, aztán villa is. erre nem reagált semmit, a rendszer (amelynek a motorja is szépen tönkremegy) marad, csak éppen nincs meg a végrehajtó, amin áll vagy bukik az egész. marad a statikusság, az ásítás. az eredmények vhogy megvannak még, mert a mezőny többi tagja sincs a toppon, vagy éppen tele a gatyesz, de egyre több csapat jön fel, elképzeléssel és egyre jobb megvalósítással. vdb meg az aludt tejet szereti
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 11., péntek 23:02

ziro4vr írta:ezek a spanyolok :coffee: és vdb maradni fog mégis úgy tűnik vb után. de végülis nem baj fittek lesznek xavi papáék 16-ban is

Tudod zsiro....már akkor láttam a jeleit ennek a viccnek amikor még a vb cim sem volt meg...majd a sok szarmalac meg is támadott hogy mit akarok én csövesszájú egy fórumról.......
Semmit,csak az elismerést,ami azért megjár, mert aki figyel,az azért látja,az öreg rmcf túl sokszor fut bele a tutiba.
ezt a bánat focit,már a vb előtt kiszúrtam....akkor még leesett....a vb döntőn iker fogott mint a zöld festék és robben ma sem tudja milyen bolygón volt.....de közben a játék esett össze,amit egyből kiszurtam,vdb meg nem tud rá reagálni és nem is akar, és itt nem is kell továbbmenni mint a kapuskérdés,ott megbukik ez a szerencsétlen,mert lopez az össze 3 nál jobb...és ha ezt nem látja,akkor ALKALMATLAN....ha meg látja akkor meg ALKALMATLAN.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 11., péntek 22:56

ezek a spanyolok :coffee: és vdb maradni fog mégis úgy tűnik vb után. de végülis nem baj fittek lesznek xavi papáék 16-ban is
Nem illik.

Vissza: