Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 3., szerda 14:35

Jajj de erőltetett lesz ez a PB folytatás...az első évad nagy kedvenc, de egyre romlott a színvonal. persze aki hardcore fan volt, annak mindegy mit fognak csinálni, hamesztől a 10/10et már most látom itt... :lol:

Wayward Pines első 3 részét ledaráltam, tetszetős. Hiába na, gyengém a téma, még ha a megvalósítás néha nem is annyira elit minőségű.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 3. vége nagy wtf, eddig azt hittem szimplán csak hogy mind halottak, vagy valami párhuzamos dimenzió, erre jönnek a mutánszombidínók? mondjuk mindegy, 5. részben kiderül minden, kíváncsi leszek
Nem illik.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 3., szerda 14:23

tucsoki írta:A Wayward Pines nagyon hangulatos így 3 rész után, ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm, ez a sorozat valóban adja eddig, ez az ajánlás nem volt hiábavaló. :agree:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 3., szerda 14:17

hamesz írta: Ezt hol olvastad? :)
Nem Toti vagyok, viszont a sorozatjunkie fb oldalán van kint :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 14:16

Nekem nagyon bejött a Prison Break. Az első sorozatom volt és imádtam. Szerintem csak a 4. évad volt gyenge. Az 1. évad nálam üt mindent. A 2. évad is nekem hozta a szintet noha ugyan voltak gyengébb részek, de azért jó volt. A 3. évadnak jót tett a sztrájk így csak 13. részes lett és jól is sikerült szerintem. A 4. évadnál már nagyon esett a színvonal. Az első fele mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!keresgélték a scylla darabjait nagyon nem jött be. Aztán a tábornokos rész megint atom volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól emlékszem a 12. rész volt, amikor behatoltak öreghez. Aztán már olyan felemás volt. Voltak jó részek meg rosszabbak is. Nekem nem tetszett, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszahozták az anyjukat, de hát ez van. Gyengébb évad mindegyik sorozatban van. Ha meg mind a 4. évadban szöktek volna valahonnan akkor az lett volna unalmas, hogy már megint? :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 14:15

peetör, a spoilert az nagyon keményen beidézted. :Đ
egyébként igen, nálam az első évad maga a prisonbreak. mondjuk nemtudom, h h akarják, előzmény lesz? v folytatás? ugye volt egy lezáró film, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!scofield halála? végülis nem mutatták. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. június 3., szerda 14:17-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 3., szerda 14:04

Toti írta:
Most már biztos, hogy a FOX nekidurálta magát a Prison Break folytatásának, készül a szkript - amiből sorozatberendelés is lehet, ha minden rendben találtatik.
A főszereplő Wentworth Miller és Dominic Purcell lenne, és egy harmadik karaktert is kapnának maguk mellé.
:iszunk: :iszunk: :agree:
Ezt folytatják, a Firefly-t meg anno elkaszálták egy évad után, brafo.
én szerettem a prison breaket, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
az utolsó 2 (?) évadot szerintem nagyon elrontották azzal a hülye chip keresgéléssel vagy mi volt. ott már egyáltalán nem arról szólt a sorozat, mint az elején amikor börtönben voltak. ott nagyon izgalmas volt, a végére nekem már vontatott lett.
Az első évad zseniális volt, lehet, újra is nézem valamikor, de a többi erősen felejtős...még más címmel talán, de így?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 13:58

Toti írta:
Most már biztos, hogy a FOX nekidurálta magát a Prison Break folytatásának, készül a szkript - amiből sorozatberendelés is lehet, ha minden rendben találtatik.
A főszereplő Wentworth Miller és Dominic Purcell lenne, és egy harmadik karaktert is kapnának maguk mellé.
Ezt hol olvastad? :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 3., szerda 13:55

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 3., szerda 13:45

Amúgy valaki belekezdett a Wayward Pines-ba? Biztos nekiállok, de nem tudom minek. Könyv vagy sorozat? Tanács? :hmmm:
Könyvet nem olvastam, de a sorozat kurva jó. :)

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. június 3., szerda 13:42

realcamp írta:
Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi?
Én végignéztem,szerintem jó sorozat,Klaus karakterével amúgy is nagyon tudok azonosulni,szóval engem megnyert a sorozat.
Én is nézem folyamatosan, bár én még csak a 17. résznél járok. Teljesen korrekt a sorozat, nem túl kiemelkedő, de nekem tetszik. S szerintem (a kritikákkal ellentétben) a 2. évad sem rosszabb mint az első.

Amúgy valaki belekezdett a Wayward Pines-ba? Biztos nekiállok, de nem tudom minek. Könyv vagy sorozat? Tanács? :hmmm:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 3., szerda 13:27

Néhány Marvel sorozatos pletyka, úgy is régen volt már szó róluk. Akit nem érdekel, az ne olvassa tovább :)

ABC csatorna:
Az okosok szerint Kevin Feige szeretne Cloak és Dagger, Ms. Marvel és a Hulk előzmény sorozatot.

Netflix:
Megerősíti, hogy Elektra valóban jön a Daredevil 2. évadába.
Már tárgyaltak, hogy legyen Penge, Szellemlovas és Megtorló sorozat.
Azt szeretnék, hogy Strange doki a saját filmje mellett megjelenjen a Defenders sorozatban is.
A Netflix szívesen csinálna filmet vagy mini sorozatot Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek.

realcamp
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane

HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. június 3., szerda 2:31

Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi?
Én végignéztem,szerintem jó sorozat,Klaus karakterével amúgy is nagyon tudok azonosulni,szóval engem megnyert a sorozat.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 2., kedd 23:05

GoT5/8:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor megláttam a sárkányüveget, egyből azon tanakodtam, hogy mi a pitsáért nem világít kéken, ha a közelben vannak a mások, aztán rá fél percre eszembe jutott, hogy az a gyűrűk urában volt. :D :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 2., kedd 22:44

Spinoff lesz de Jack is beköszönhet néha. Szóval nem tényleges 24 évad lesz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 2., kedd 22:22

Új 24 évad Jack Bauer nélkül...inkább gyújtsák magukra a stúdiót :lol:

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 2., kedd 22:18

h3x0r írta:
KAG írta:Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi? :mrgreen:
Réj meg hamesz :mrgreen:
2. évad 13. résznél kaszáltam. :Đ

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 2., kedd 21:04

messideco írta:Got S5E8

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön az apokalipszis:

-mások
-az a bazi nagy üstökös
-Daenerys keréktörőTargaryen terve...
-Valar morghulis

Szerintem egy szál szereplő sem éli túl, egy fantáziavilág végét mutatja nekünk Martin. Vesszen pénzem, házam, marhám, de szerintem így lesz :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Westeros mélyén lesz egy dugó, amit Tyrion kihúz, majd vissza, és mindannyian elballagnak a fénybe. :mrgreen: Túl egyértelmű lenne, hogy Jon és Dany egyesíti erőit, utalva ezzel a címre, és egy enyhébb vérfertőzés révén elfoglalják a kontinens trónját.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 2., kedd 20:52

KAG írta:Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi? :mrgreen:
Réj meg hamesz :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 2., kedd 20:42

Valaki amúgy Originals 2. évadát nézi? :mrgreen:

Most járok a 14.résznél. Eddig felemás eléggé... még van hátra kb 10 rész. Remélem picit beindul
Első évad tetszetősebb volt.
Bár a 13. rész odabaszott azért
ZIDANE

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 2., kedd 20:39

Got S5E8

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön az apokalipszis:

-mások
-az a bazi nagy üstökös
-Daenerys keréktörőTargaryen terve...
-Valar morghulis

Szerintem egy szál szereplő sem éli túl, egy fantáziavilág végét mutatja nekünk Martin. Vesszen pénzem, házam, marhám, de szerintem így lesz :mrgreen:
"And my heart will leave you never."

Vissza: