VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 13., vasárnap 18:38

Na jó, feladom. :banplz: :mrgreen:
morientes írta:Visszatérve a belső védőkre,a Pique,Ramos,Albiol(???),hármas alap,aztán ott lehet ugye I.Martinez és Bartra,ezért azt gondolom tök fölösleges ott játszatni Buszkecct,(aki egyébként VdB-nél IS a kp kulcsa),vagy esetleg J.Martinezt.
Albiol :lol: Na őt is el kéne felejteni igen gyorsan. :lol:
Középre Piqué, Ramos és Bartra, balra Alba és Monreal, jobbra Montoya és Carvajal, ez tökéletes lenne. :)

Busquets mindenképpen alapkezdő lesz szűrőként, és úgy látom, VdB már felismerte, hogy böszmeség betenni mellé még egy védekező középpályást, mert csak zavarják egymást, úgyhogy Javi Martínezt kivihetik majd a vébére, de szerintem nem fog túl sokat játszani, már ha fog egyáltalán.

Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy Illarramendi kerül be a keretbe JM helyett, ha jó szezonja lesz nálatok. :) (Pontosabban VdB-t ismerve nem tudom elképzelni, de örülnék neki.)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 13., vasárnap 18:25

GT37 írta:Neymar gólja: http://www.youtube.com/watch?v=SIefsIR-GEw
hehe írta:alexandre pato.
:(
És ha Pato, Alexandre Pato, Alexandre Rodrigues da Silva és a Corinthians hetes mezszámú játékosa sem bevethető, akkor ki lenne a kiválasztott? :mrgreen:
nekem tetszik a játéka, kibszottul technikás, gyors és robbanékony, nagyon érzi a kaput is. szóval ő lenne az akkor.

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 13., vasárnap 12:38

Sokat nem erdemes agyalni rajta, ugyan az lesz a VB-n is mint eddig. Max Casillas es Arbeloa kerulhetnek ki a keves jateklehetoseg miatt. Elol meg Torres, Villa, Negredo, Soldado, Michu, Costa kozul a jobb formaban levok mennek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 13., vasárnap 12:09

Torres sem sokkal jobb, de amit tőle láttam ő legalább "megy" 
Fernando Torres semmivel se jobb,mint David Villa,ami a helyzetkihasználásokat illeti,amit meg a góllövő cipőről mondtam,arra gondoltam hogy a tavalyi énjéhez képest... :)
Persze idén is voltak ajtó-ablak ziccerek,amit elbénázott...
Még is,a nemzetközi rutin,valamint amit RMCF is említ,a barca kp,valamint az,hogy Villa jobban center mint pl Pedro,nekem az a véleményem,hog őt kellene játszatni,Negredoval vagy ha honosítják,akkor Costaval.
De VdB egy csatárt se szeret fenn látni,nemhogy kettőt... :lol: úgyhogy mindegy is.
Visszatérve a belső védőkre,a Pique,Ramos,Albiol(???),hármas alap,aztán ott lehet ugye I.Martinez és Bartra,ezért azt gondolom tök fölösleges ott játszatni Buszkecct,(aki egyébként VdB-nél IS a kp kulcsa),vagy esetleg J.Martinezt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 13., vasárnap 11:35

Ha barcás kp-át raksz fel,akkor elöl sem biztos hogy jó lesz más. A mozgásaik,beindulásaik mások. Mivel Messi nincs ,ugy satnya lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 13., vasárnap 11:23

Galacticos írta:
Anis írta:Védelem: Jobbosra Juanfran (Atletico) és Arbeloa tűnik biztosnak számomra
pedig carvajal kéne és montoya.
Anis írta:Előre pedig: Torres sztem tuti, Pedro, Costa a honosítástól függ, és a Negredo-Soldado párosból aki jobban teljesít. egyikük megy csak szerintem. tavaly a sevillás ment és soldado maradt ki.
villa.
én 3 csatárt vinnék: villa, negredo és diegocosta.
Anis írta:Középpályára: Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets négyes alap sajnos (remélem xavinak is uccsó világeseménye), aztán Mata, Silva, Navas?, Isco, Cazorla.
ha thiago felépül én őt is vinném. meg ugye még illarra is ott van.
kapusok meg: iker, lopez és degea kéne hogy legyen. iker csk, rekorder és a válogatottban jól is véd őt biztos vinni fogja ha már reinát vitte éveken át. degea és lopez pedig jobbak mint reina meg vv csak hát nem ez számít.
-----------------------iker--------------------
carvajal----ramos-----piqué--------alba
--------------------busquets----------------
------------thiago----------isco------------
-----x---------------negredo-------iniesta
x-re jó lenne pedro, cazorla vagy silva. előbbit nem scípem de a válogatottban eléggé gólerős. vagy busquets helyett illarra, vagy busquets mellette illarra és isco egy sorral feljebb negredo mögött.
egy biztos ha jövőre is alap lesz xavi, xabi páros a kp-n akkor az elvárás nem lehet más mint túlélni (nem továbbjutni, túlélni) a csoportkört.
arbeloát elkéne felejteni, ott volt a konf kupa döntője ahol már a félidőben lecserélte és jött azpilicueta (remélem őt is elfelejti az öreg).. hát mit ne mondjak jót tenne már egy edző váltás, mert akkor még kokéról nem beszéltünk se jeséről, se deulofeuról márha beváltják a hozzájuk fűzött reményt.
Villa leépült már szerintem... Carvajal meg majd kiszorítja(légysziiCarlo) Arbeloat és csak rájönnek a válogatottnál is, hogy nagyon hasznos és jó jobb hátvéd. Az a Thiago- Isco kp meg elég meredek... De mindenképpen elfogult. :) Thiago x hónapra kidőlt. Isco sem tudja még állandóan toppon játszani... Iniesta egy sorral hátrébb mellé Cazorlát, aki tavaly jó szezont futott és most fog visszatérni az Arsenalba, akik eddig nélküle is remekül szerepeltek. Aztán a támadó 3-as nagy kérdés... Ha Costa honosul, akkor Costa-Negredo. Persze VdB majd Costa Fabregast nyomat. És balra raknám Iscot. Támadóként szerintem jobban beválhat. Amúgy Pedro is játszhatna cenyót, mert jól érzi a lyukra futást, üresbe mozgást és viszonylag jó befejező is. VdB-nek viszonylag KÖNNYŰ dolga van, mert tele van a spanyol foci RUTINOS klasszisokkal és feltörekvő klasszisokkal. Csak egyensúlyt kell találnia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 13., vasárnap 11:04

Sociedad belső védője = Iñigo Martínez, de ő is "csak" 22 éves és szerintem VdB jövőre még nem fog az előző U21esekből vinni. Egyedül Iscot tudom elképzelni, aki kimehet majd padozni (mivel Mata, Cazorla és Silva is előtte van, na meg Iniesta).

JaviM játszott már néha a védelemben, tavaly pl a német kupában, illetve a válogatottban is kipróbálta ott VdB majdnem pont egy éve egy barátságos meccsen. Busquetsről nem tudom mennyit játszott ott (vagyis inkább hogy hogyan), de mindkettő megállná a helyét ott ha kell. Azonban ott van Ramos aki acélból van, és az Albiol-Pique páros, elég lesz ez így.

Villa és a góllövőcipő? Nyolc bajnokin kettő gól (3. és 4.fordulóban) és ennyi. BL-ben két meccsen nulla gól. Semmi értelme kivinni őt. A tavalyi majdnem végigpadozásával nagyon lepukkadt. Torres sem sokkal jobb, de amit tőle láttam ő legalább "megy" és néha jól játszik. Így nálam nem is kérdés, hogy Torres-Negredo-Pedro trió (Negredonak szerintem jobb idénye lesz mint Soldadonak, és ugye Costa még nem tudni, hogy mi lesz vele).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 13., vasárnap 10:44

nem baj az, tavaly is csak Albiol, Ramos, Pique volt középre ha jól tudom, ha kellene Busi és JaviM is vissza tud lépni.
Mondjuk nem tudom hogy szerepelnének khv-be,egyikre sem emlékszem hogy játszott volna azon a poszton.De az szentigaz,hogy választék nem nagyon van.Talán a sociedad belsővédője,akinek nem jut eszembe a neve,(ha csak nem igazolt el onnan ő is,de ez ebből a szempontból nem számít :) )esetleg legvégsőbb esetben a fiatal Bartra,talán...
Kapus kérdésben egyértelműen Lopez mellett tenném le a voksom,jelenlegi formája alapján,de VdB nem fogja Ikert jegelni,se VV-t,mert ismerjük az öreget,járt utat a járatlannal....
Csatárba én is azt mondom Villa,kezdi megtalálni a góllövő cipőt,kicsit mögé meg az az idióta Costa,de hát VdB-nél sincs,ilyen poszt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 12., szombat 19:59

morientes írta:Ő védekező középpályás,nem belső védő,az nem baj?
nem baj az, tavaly is csak Albiol, Ramos, Pique volt középre ha jól tudom, ha kellene Busi és JaviM is vissza tud lépni.
Galacticos írta:pedig carvajal kéne és montoya.
most még szerintem tuti nem lesz, de a köv világeseményre már őket kéne vinni, vagy amelyik jobb. Juanfran most 28, jövőre tuti megy, de 2016-ban már nem biztos. szóval 3 év múlva már irány Carvajal és Montoya.
Galacticos írta:villa. én 3 csatárt vinnék: villa, negredo és diegocosta.
villát elnyomja Costa. nem fog sok gólt lőni. Torrest fogják kivinni szerintem, ahogy tavaly is.
Galacticos írta:kapusok meg: iker, lopez és degea kéne hogy legyen. iker csk, rekorder és a válogatottban jól is véd őt biztos vinni fogja ha már reinát vitte éveken át. degea és lopez pedig jobbak mint reina meg vv csak hát nem ez számít.
pont ez a probléma, hogy nem számít ki a jobb, VV és Reina stabil kerettagok amíg még védenek. de talán 2016-ban már ők sem lesznek ott. Iker még odaférhet sztem.

Igazából már nem hiszem, hogy 2014-re lenne valami nagy változás a keretben. max egy-két csere ahogy leírtam: pl Costa be, Llorrente (Juve, kár is volt odamennie) nem fog menni.

A 2016-os EB-re viszont nagy fiatalítást kéne tartani és már kihagyni: Xavi, Xabi, Reina, VV, Juanfran (?), Arbeloa, Villa, Torres féle játékosokat. Helyettük pedig az "új hullám fiataljait" játszatni. Ez 8 játékos mínuszba. tapasztalat kell, többi maradhat.

Nagyon bő a spanyol merítési lehetőség: Silva, Mata, Isco, Cazorla, Iniesta, Cesc, Navas elég sok jó támadó kp.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 12., szombat 19:48

Anis írta:Védelem: Jobbosra Juanfran (Atletico) és Arbeloa tűnik biztosnak számomra
pedig carvajal kéne és montoya.
Anis írta:Előre pedig: Torres sztem tuti, Pedro, Costa a honosítástól függ, és a Negredo-Soldado párosból aki jobban teljesít. egyikük megy csak szerintem. tavaly a sevillás ment és soldado maradt ki.
villa.
én 3 csatárt vinnék: villa, negredo és diegocosta.
Anis írta:Középpályára: Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets négyes alap sajnos (remélem xavinak is uccsó világeseménye), aztán Mata, Silva, Navas?, Isco, Cazorla.
ha thiago felépül én őt is vinném. meg ugye még illarra is ott van.
kapusok meg: iker, lopez és degea kéne hogy legyen. iker csk, rekorder és a válogatottban jól is véd őt biztos vinni fogja ha már reinát vitte éveken át. degea és lopez pedig jobbak mint reina meg vv csak hát nem ez számít.
-----------------------iker--------------------
carvajal----ramos-----piqué--------alba
--------------------busquets----------------
------------thiago----------isco------------
-----x---------------negredo-------iniesta
x-re jó lenne pedro, cazorla vagy silva. előbbit nem scípem de a válogatottban eléggé gólerős. vagy busquets helyett illarra, vagy busquets mellette illarra és isco egy sorral feljebb negredo mögött.
egy biztos ha jövőre is alap lesz xavi, xabi páros a kp-n akkor az elvárás nem lehet más mint túlélni (nem továbbjutni, túlélni) a csoportkört.
arbeloát elkéne felejteni, ott volt a konf kupa döntője ahol már a félidőben lecserélte és jött azpilicueta (remélem őt is elfelejti az öreg).. hát mit ne mondjak jót tenne már egy edző váltás, mert akkor még kokéról nem beszéltünk se jeséről, se deulofeuról márha beváltják a hozzájuk fűzött reményt.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 12., szombat 19:24

, Javi Martinez a bayernből alap
Ő védekező középpályás,nem belső védő,az nem baj? :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 12., szombat 17:23

Mi ez a honosítás Diego Costanál? Van rá esély, hogy spanyol állampolgár és ezzel együtt spanyol válogatott legyen? Legjobb az lenne, ha maradna brazil és ott sem szerepelne a válogatottban.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 12., szombat 17:17

GT37 írta:A spanyoloknál meg én jóval többet játszatnám már most Iscót, Kokét meg Thiagót majd, ha felépül...
ezek nagy része nem is fog menni VB-re, mármint az "előző" U21-es korosztály. Carvajal, Montoya, Koke, Thiago, (Morata, Jesé) féle korosztály még bőven itthon fog maradni.

Kapuba SAJNOS: Iker, Reina, VV, pedig Lopeznek helye lenne és lassan De Geát is be kéne hívni már... talán VV és Reina utolsó világeseménye lehet ez. következőre kéne egy generációváltás (ahogy elég sok poszton).

Védelem: Jobbosra Juanfran (Atletico) és Arbeloa tűnik biztosnak számomra + belülre: a Pique, Ramos, Albiol, Javi Martinez a bayernből alap, balosra meg Alba és Monreal (?).

Középpályára: Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets négyes alap sajnos (remélem xavinak is uccsó világeseménye), aztán Mata, Silva, Navas?, Isco, Cazorla.

Előre pedig: Torres sztem tuti, Pedro, Costa a honosítástól függ, és a Negredo-Soldado párosból aki jobban teljesít. egyikük megy csak szerintem. tavaly a sevillás ment és soldado maradt ki.

A lényeg, hogy ha jól tudom csak 23as keret lehetséges és ebből 3 kapus...
Juanfran, Arbe, Albiol, Ramos, Pique, Alba, JaviM, már is csak 13 hely maradt
====> Cesc, xavi, Ini, Busi és már csak 9 hely van hátra
====> Pedro, Torres, Cazorla, Mata, Silva és már csak 4 hely
====> Negredo lesz szerintem, Isco talán, Navas és még egy csatár: Costa (honosítás-függő)/Soldado/Michu

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 12., szombat 15:08

Jó hogy lassan jönnek rá az emberek ez nem jó út....de én már évekkel ezelőtt észrevettem azt amit most kezdenek kapizsgálni...ez benne az érdekes.
Én is,meg egy páran,mondogatjuk már pár éve hogy ez nem lesz franko igy...nyilván akik a f*szbukon pöcsörésznek azokkal nem kell foglalkozni,azok még 1 meccset nem néztek végig ebben az életben...

Oscar-al nemtom má megint mi a baj,rúgott egy gólt ma is... :D
Pato???Ő még aktív??? :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 14:30

sentry írta:Ilyen minőségű videót 2013-ban..... bazze 3 pixelből áll egy képkocka. kb semmit nem látni. kiváló videó. köszi hogy bedobtad. :mrgreen: :lol: off vége.
Bocs, hogy pár perccel a gól után még nem találtam HQ videót a YouTube-on... :-( :D

De tessék, itt egy jó minőségű: http://www.youtube.com/watch?v=47pqbw5zFAg

Közben Paulinho lejön, nem játszott rosszul. :agree:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 12., szombat 14:21

Ilyen minőségű videót 2013-ban..... bazze 3 pixelből áll egy képkocka. kb semmit nem látni. kiváló videó. köszi hogy bedobtad. :mrgreen: :lol: off vége.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 13:57

Neymar gólja: http://www.youtube.com/watch?v=SIefsIR-GEw
hehe írta:alexandre pato.
:(
És ha Pato, Alexandre Pato, Alexandre Rodrigues da Silva és a Corinthians hetes mezszámú játékosa sem bevethető, akkor ki lenne a kiválasztott? :mrgreen:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 12., szombat 13:47

Hopp. Neymar. B-)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. október 12., szombat 13:22

alexandre pato.

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 12., szombat 13:19

hehe írta:akkor a rossz választ választom. :mrgreen:
Jó, akkor közelítsük meg a kérdést máshonnan. :mrgreen:
Ha Pato esetleg megsérül, kit játszatnál középcsatárként?

Vissza: